sevgilimle yapmayı düşünüyorum 8 ay oldu beraberiz herşeyi yaptık sadece ilişkiye girmedik yapsak benden soğur mu
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Neden sogusun? Eger anal temizligini güzel yaparsan sogumaz tam tersi hosuna bile gider. Ama acemi bir erkekle anal zor olur senin icin. İkiniz de ilk defa yapicaksaniz zor olur. Canini yakabilir
00 Yorumla
+1 yılAnal çokda iyi birşey değil özelliklede kadın açısından çok fazla can yakıcı ve temizleme olayı çok uğraştırıcı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüşünsene arkadan giriyor çıkıyor bir bakıyor penisine boklu domates kabuğu falan yapışmış 😂🤣 ne soğuyacak canım bir daha sokar bakarak başka neler var diye🤣🤣
21 Yorumla- +1 yıl
sence böyle bir şey yaşanır mı?
+1 yılSenden bunu isteyen erkek seninle evlenmez bunu bilerek yap.
237 Yorumla- +1 yıl
@_Cesurum_ bence doğru düşünce bunun zevkini de geç fantezisini de geç hem bu dünyada hem de öbür dünyada lanetleniyorsun kimse sevdiğine bunu yapmak istemez. hem koku çıkıyormuş birçoğunda bu kadar iğrençleşilmez osuran oluyormuş hiç de romantik değil. estetik değil.
- +1 yıl
@_Cesurum_ İğrenç bir şey yapan erkeğe de kadına iyi gözle bakmam yapan erkek benim nazarımda gaydir erkeğe/travestiye de hallenir.
- +1 yıl
@Bummy Hayatimda senim kadar önyargili bir insan görmedim. Madem analın haramından günahından lanetinden bahsedecek kadar cehemmemden korkuyosun o halde kul hakki yemenin büyük günah oldugunu da bil. Bana gay demis oldun. ben de hakkimk helal etmezsem ahirette görüsürüz seninle. Gaylara düsmanim ben. Hepsinden nefret ederim bir insanın günahını almadan önce bu önyargilarını si at kafandan. Ve herkesi ayni kefeye koyarken büyük bir günahın altina girdigini unutma
- +1 yıl
@_Cesurum_ tamam işte sende gaylerin günahını almış oldun sen de gaylerin hakkını yemiş oldun ne değişti. bu dediğimi şeyi kuran da yasaklar kuranda anal seks yapanların hakkını yemeyin diye bir şey demiyor :D bekaret gidecek korkusuyla yemediğiniz halt kalmadı çık adam gibi kızın ailesinin karşısına ben bu kızı seviyorum aşığım bana verin de vermezlerse kızın gönlü varsa tut kolundan kaçır basın nikahı anal manal uğraşmayın :D
- +1 yıl
bir erkek kadın anal seks istiyorsa bunu kendisi için istemez ya erkek zorlamıştır diliyle hareketleriyle ya da kadın bekaretim gitmesin erkek beni terk etmesin diye kabul eder ki bence bu ikisi bir kadın için son derece aşağılayıcıdır çünkü Allah kadına makatından çok daha fazla zevk alacağı vajina denilen bir organ vermiştir. anal seksi isteyen erkek de ya gaydir içten içe ya kızın bekaretini almaya dötü yemiyordur. ya da psikopattır.
- +1 yıl
@Bummy ben gaylarin günahını nasil aldim anlatsana bi? Cidden merak ettim. Kötü birseyin gümahi nasil alinir. Ama sen benim günahimi aldin cünkü bana gay dedin. Anlatabiliyomuyum. Benim gaylarin günahini almam icin hepsine küfretmem lazim. Ben küfür mü ettim? Sadece nefret ediyorum dedim. Nefret ediyorum demek kul hakki degil bunu bilmiyomusun
- +1 yıl
@_Cesurum_ ben de sana küfür etmedim üstelik senin de yaptığın şey kötü bir şey kötü bir şeyin günahı nasıl alınır kul hakkı nasıl yenir?
- +1 yıl
Ayrica biz anal yaparken vajinal de yapiyoduk. Yine önyargilarinla konustun ve çuvalladın. Bir defa olsun önyargilarini kenara birak ya. Arkadaslarinla nasil anlasiyosun sen cok merak ettim. Ayrica şu an beraberiz de demedim. 4 yil önceki bir iliskiydi bu. Annesi aramizi bozdu oyunlar oynadi ve bitti malesef
- +1 yıl
@_Cesurum_ medeni kanunda kadının kocasını sırf bu yüzden boşama hakkı bile var imam nikahı bile düşüyor karı koca anal birliktelik yaşarlarsa. sen bir de sevgilimle yapıyorum diye vik vik ötüyorsun
- +1 yıl
@_Cesurum_ ben arkadaşlarımla anal seksin günahlarını konuşmuyorum :D
- +1 yıl
@_Cesurum_ ayrıca ister karınla yap ister sevgilinle yap ister analın yanında vajinali promosyon olarak yap ne yaparsan yap kadına hayvan gibi arkasından yaklaşırsan bu günahtır kadın medeni kanuna göre kocasını bu yüzden boşayabilir. İmam nikahı da bu yüzden düşer o adam o kadının kocası olmaz.
- +1 yıl
@_Cesurum_ sapkınlığınızı ön yargısız biriyim. yok efendim canımdan çok sevdiğim için yaptım yok efendim biz Batıcıl düşünüyoruz diye yurtturmaya kalkma kendini kandırma.
- +1 yıl
Yav arkadasim senin anlayisin mi kıt. Sen bana gay demedin mi. Günahimi allmadin mi ? Ben de hakki helal etmiyorum ahirette alicam. Allah sana sorucak dicek ki bu kuluma neden gay dedin bu gay degildi öyle birseyden de nefret ederdi dediginde görüsücez seninle ahirette. O sacma safan mantigin senin basina bela oldugunda anlicaksin
- +1 yıl
@_Cesurum_ tamam sen onu düşünme sen ahirette neden anal seks yaptım ben bunu kitabımda sana yasakladım bunun yasak olduğunu biliyordun neden yaptın diye sana sorulduğunda sen buna vereceğin cevabı düşün.
- +1 yıl
@_Cesurum_ ayrıca homofobiksin anal seks seviyorsun acaba sen bilinç altında nesin?
- +1 yıl
@Bummy anal yapiyor olmak homofobik olmak demek degildir. Anal seks seven erkek bunu kadin vücudunda sever erkek vücudunda degil. Senin gibi önyargili insanların hic arkadasi olmadigina eminim cünkü herkesi bir sekilde etiketleyerek kendine düsman etmissindir eminim. Önyargili kafanda kurguladigin seylerle insanlarin günahini aliyosun anca. Neymis anal yapiyomusta geymişte. Neyse ben ölmeden tövbe edip bir daha hic anal yapmabilirim. Allah tövbenizi kabul ederim diyor. Ama sen benim günahimi aldin tövbe etmekle de kurtulamicaksin cünkü benim helal etmem gerek. Neyse görüsücez ahirette geymiyim degilmiyim görüceksin
- +1 yıl
@_Cesurum_ anal seksi itici ve haram gören bir insanın arkadaşları elbetteki vardır. etkietlemeyi herkes yapar tıpkı senin bana yaptığın gibi ben sana günah diyorum haram diyorum sen bana ön yargılısın diyorsun :D ve Allah tövbe kabul ederken öyle "Yha Allah'ım ben düşündüm anal seks seninde dediğin gibi kötü bir şeymiş ben bunu yapmamaya karar verdim tövbe ediyorum yha" diyerek yapılacak bir şey değildir. Bunda tamamen içten olacaksın ve asla asla yapmayacaksın öyle herkesin tövbesini kabul etmez Allah öyle olsaydı cehennem diye bir yer olmazdı. İnsan günahkar olabilir bu son derece normal ama mühim olan büyük günahları bilip bunları bildiğin halde keyfiye yapmandır. erkek vücudunda anal seks istemez kadın vücudunda ister dedin ne travestiler var manken gibi bebek gibi ama adamın önünde şeyi var sen ve senin gibi biri öyle biri ile yalnız kalsan o kişiyle anal seks yaparsın. erkekler sığdır onlar kadın konusunda gördükleriyle yetinebilirler meme ve kalçası güzelse kadındır der geçer
- +1 yıl
@Bummy sen cidden asiri önyargilisin ya. Allah sana akil fikir versin cok ciddiyim. Sorunlarin var senin. Senin her cümlen önyargi hayatimda senin gibi birini ilk defa görüyorum. İcten ve samimi olarak tövbe etmeyecegime bile sen karar veriyosun maasallah süper. Güzel bir travesti görsen yaparsin diyosun Alalh senden bu hakkimi söke söke alsin inşallah. Al günahımı. Allah Senden bu ahımı cikartsin baska bir sözüm yok. Ayrica son yorumunda "Gaylardan nefret ederim diyen sensin" demissin. Tamam dogru ben dedim. Ne var bunda. Neden nefret etmeyeyim? Niye? Erkek erkege iliskiye girenlerden igreniyorum kusasım geliyor. Bu kul hakki degil. Kötü birseyi yapanlari neden seveyim farz mı? Evet benim yaptigim da günah ama sen bana gay diyosun ve travestiyle bile yaparsin diyosun nu resmen günah almak. Allah sende birakmasin hakkimi alsin. Devam et önyargilarina
- +1 yıl
@_Cesurum_ Tamam o halde olmayan ön yargılarıma devam ediyorum. :D ben sana tövbe edemezsin demedim herkesin tövbesi kabul olmaz dedim tövbenin tövbe olacağını Allah bilir dedim yani ve gaylerden nefret ediyorsun ama sen de gayler gibi anal sekse meraklısın gaylerin anal seks yapmalarının sebebi vajinanın darlığını erkek vücudunda ararlar ama olmadığı için ve prostat organzmı olabildikleri için anal seks yaparlar sen madem heteroseksüelsin vajinanın darlığına partnerinde sahipsin aynı zamanda kadında prostat organzmı da yok neden anal seks yapıyorsun peki? yani vajinayı bırakıp seni anal seks yönelendiren şey nedir?
- +1 yıl
@Bummy vajinal de yapiyorduk sevgiliyken. Ama fantezi olsun diye anal da yapmaya basladik. Ayrica vajina ömür boyu dar kalmaz zamanla genisler. Dogumdan sonra falan. Genisleyince de eski zevki hazzı kalmaz.. Ama anal her zaman dardır. Dogustan vajinasi genis olan kadinlar var. Nadir görülen birseymis ama varmis. Kız hic iliskiye girmemis bisey de sokmamis ama vajinasi genis. Dogustan.
- +1 yıl
@_Cesurum_ o dediğin çok düşük bir ihtimal. sürekli anal seks yaparsan aynı şey makata da olur hem de vajinadan çok daha hızla olur makat cinsel birliktelik için yaratılmadı üstelik vajina genişlemez onun egzersizleri var doğum yapıncada öyle bacağın gireceği kadar genişlemiyor merak etme. kim ne derse desin söylediklerinin tutulacak bir yanı yok. içten içe gaysin. o kızı da sevmiyorsun sevseydin bunları yapmazdın o kızın da kocası olup hayatını onunla birlikte geçirirdin. kendinize bir yalandan bir bahane yaratmışsınız sözde aşk diye onun etrafında eylemler gerçekleştirip kendinizi kandırıyorsunuz. Alan razı veren razı ilişkinizde
- +1 yıl
@_Cesurum_ ne böyle bunlara bulaşan bir adam evlenip evine yuvasına sadık bir adam olabilir ne de bunlara bulaşan kadın evine ailesine eşine sadık bir kadın olabilir.
- +1 yıl
@Bummy Kac defa gay dediysen Allah o kadar dert versin sana. baska birsey demicem. Allah seni nasil biliyosa öyle yapsin hem dünyada hem ahirette. Bu kadar önyargı insanı cehenneme götürmeye yeter de artar bile. İnsanların kalbini ve icini bilmeden aptal salak mantiklarla yargilamak kadar sacma birsey olamaz. Ahirette görüsücez kim gay kim degil orada görüceksin.
- +1 yıl
@_Cesurum_ ulan namus timsali gibi yazma be zina yapmışsın yaptığın yetmiyor gibi anal seks yapmışsın yazdıklarım çok mu dokundu yapmasaydın bir de çok büyük bir pok yemiş gibi yorum atmış
- +1 yıl
@Bummy ben yaptiklarima marifet demedim ruh hastasi. Ben günahini kabul ediyorum yine önyargi yaptin. sen harbiden ruh hastasisin. Bir saattkr ne demek istedigimi bile anlamaktan ACİZSİN. Benim tek demek istedigim bana gay deyip günahımı aldin defalarca. Allah seni bildigi gibi yapsin. Hakkimi söke söke cikartsin senden İNSALLAH yanina birakmasin o iftiranı. Anal yapiyoruz ever ama gay degiliz. Erkek erkege yapanlardan da nefret ederim.
- +1 yıl
@_Cesurum_ erkek erkeğe yapanlar da senden intikam alacak öbür tarafta.
- +1 yıl
@Bummy neden? Onların günahini almadim ben. Zaten gaylar. Gaylara gay dedigim icin mi alacaklar? Zaten kendileri biz gayız diyorlar. Erkek erkege yapanlarin adi gay zaten. Gay barları diskolari bile varmis bu sitede paylasmistilar. Ben hicbir sekilde günahlarini almadim. O yüzden ahirette benden alacaklari igne ucu kadar birsey yok.
- +1 yıl
@_Cesurum_ ne kadar çok ahireti düşünüyorsun valla helal olsun brava brava brava!!! :D :D :D
- +1 yıl
Bu kadar çok sevgilini sevseydin gelecek düşünüyor olsaydın normal yoldan yapardınız en iyi ihtimalle. Ayrılınca kız sorun yaşamasın diye bakireyim diyebilmesi için anal yapıyorsunuz. Ne yaptığınız beni ilgilendirmiyor sizin hayatınız bu ama dürüst olun be kardeşim.
- +1 yıl
Herneyse ben analı doğru bulmuyorum kadını aşağılayan bir durum. Karşılıklı istenerek yapıldıysa birşey diyemem ama hiç etik değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılYap gitsin ama temizliğine dikkat et ayrıca kayganlaştırıcı kullan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTek tavsiyem; Yapmadan 1 gün önce domates falan yeme. Sonra kabuğu adamın şeyine gelir :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal asla yapma evlenmeden ilişkiye girme anal bölge seks için uygun değil.
00 Yorumla
+1 yılneden soğusun ki ama sen temizsen tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSogumaz, aksine sana. baglanir. yapin cok eglenirsiniz
00 Yorumla
+1 yılne soğuması ona verebileceğin en güzel hediye
00 Yorumla
+1 yılniye soğusun yaa tam tersine ısınır kro değilse.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapıcaksan adam gibi önden yap
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBuyuk ihtimal ile sogur.
00 Yorumlamuhtemelen ama iyi bir test olur.
00 YorumlaDunya senden sogur :D
00 Yorumla
+1 yıldenemeden bilemezsin.
00 Yorumla
+1 yılSanmam ama , bu biraz da sana bağlı.
00 Yorumlaneden soğusun zevk alır
00 YorumlaSen mi istiyon o mu ilişki istiyo
00 Yorumlaikinizde psi birşeye imza atarsınız deneyin görün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAltına sıçarsın dikkat et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam evlenilecek kiz der :D
00 Yorumla
+1 yılNiye
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı. yapmasanız daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcitir kız yapma