Çok güzel bir ilişkimiz var ikimizde birbirimizi ilk gördüğümüz andan beri aşığız ama cinsel birliktelik sonrası benden soğumasından korkuyorum erkekler genelde arkdan verenlere e s c gözüyle bakıyo sizce sogur mu benden siz sevgiliniz çok istekli olsa sınırsız olsa onun hakkında ne düşünürdünüz evlilik vs düşünür müydünüz (ilkim olucak)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim görüşüm var, evlendikten çok sonra eğer eşim de kabul ederse kendisinin başka bir erkekle cinsel ilişkiye girmesinde sakınca görmem, ya doğal olarak bunu da çok istekli bir kadın yapabilir ben de evliliğimin monoton ilerlemesini kesinlikle istemem, renkli bir evlilik hayalim var bunu gerçekleştirmek için bunu kabul edebilecek birisi hayatıma girerse çok mutlu olurum açıkçası ve burada şunu da söylemem gerekir , o bunu yaşarken tabii ki benim bilgim dahilinde ve benim yanımda olacak, ben ise başka bir kadınla asla olmak istemeyeceğim..
Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?&/
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişiye göre değişir.
Her erkek anal ilişki konusuna o şekilde bakmaz. Evet dini sebeplerle ya da hijyenik kaygılarla anal konusuna uzak duran ve bunu yaşayanlara kötü bakan erkekler de var.
Senin sevgilinin durumu hangisi bilmiyoruz. Belki de senin ona olan arzunu en azından bu şekilde de olsa yaşamak istemen hoşuna gider ve aranızdaki bağ daha da güçlenir.
Bunu ancak sen bilebilirsin çünkü onu tanıyan sensin. Belli bir standart yok yani.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
40Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılHayır bir müddet seninle seks yapar sonra çeker gider gadası
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYani bu tabi kisiden kisiye degisen bir sey ama dogru var boyle dusunen bakan ama sevgilini sen biliyon taniyon o yuzden ne desek bilemedim yanlis olur yani tanimiyoruz sonucta sevgilini. Cinsellik dedigin yine arkadan mi olacak yani on olmamasi sebebi nedir madem bu dusunceye girip yola cikiyon ha on ha arka bu mu degistirecek seni gozunde ve dusuncesini bakis acisini, bilemedim ama yinede sen bilirsin tabi..
12 Yorumla
Soran1 yılSadece arkadan değil ya
Cevap sahibi1 yılonden de yapacan yani, ne bilim asko direkt arkayi soyleyince yine onu koruyor mantalitesi gibi geldi de
- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
1 yılErkeklerde olmuyor da kadınlarda oluyor acaba sevmiyor mu beni diye hep düşünüyorsun acaba ilki ben değil miyim niye rahat bu adam diye kafayı yiyorsun.
11 Yorumla
Soran1 yılO da böyle düşünmez mi
Evvet bir kişi daha, "bakireliğimi aldıığ, hüğüğüğ evlenecektiiğk kandırdı beni" sorularını kendi isteğiyle kendisini vermesine rağmen sormaya hazırlanıyor ŞLSDADKLSİASGASGSADGA
04 Yorumla
Soran1 yılÖyle bir şey olmaz merak etme
Soran1 yılBizim ilişkimizi ailelemiz biliyor bu yüzden bir sorun olmaz diye düşünüyorum ama tek kafama takılan şey aşırı istekli oluşum onu korkutur mu benden spgur mu
- 1 yıl
Düşüncen boşuna, evlenmeden yapma beni dinle yapma
O masada evet diyene kadar kimse tam olarak ciddi değildir, ailelerin bilmesi bir şeyi değiştirmez.
Diyelim ki yaptın? sonra ayrıldın, ailene şey mi diyeceksin, biz yattık artık bakire değilim? diyemezsin ki zaten İADSFLKİASFASSA
Soğuması ancak beklentilerinize bağlı.
Onun kendi aletinin boyudur, kalınlığıdır sana uygun mu?
Senin ölçülerin ona uygun mu?
Şeyin Renk beklentisi olan bile var :d
O yüzden, çok etmene bağlı. Ama genel olarak kendisine güvenen, sağlıklı, hiçbir erkek istekli bir kadından soğumaz, aksine hoşuna gider, her gün çatur çutur işte kızım niye istemesinler ADKJLSAJLSKSJDKFLDSKLFASG
Bir erkeğin ciddi düşündüğü kıza cinsellik muhabbeti açacağını sanmıyorum çünkü sapık damgası yeme korkusu olur. Açıyorsa takılmak istiyordur sen de takılmak istiyorsan sorun yok
00 YorumlaŞimdilik yüzeysel takıl bence knk sen bile emin değilsin sevgilim dediğin kişiden yuzeyselde birbirinizi rahatlatabilirsiniz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Cinsellik dışında sevişme olmasında sıkıntı yok bazı erkekler çinsellikten sonra soğur bazıları da daha da bağlanır
00 Yorumla
1 yılYani sevgilinin kisiligine bağlı bir durum iyi biriyse mutlu olur kötü biriyse seni kullanır
00 Yorumla
1 yıleğer sevgilin istiyorsa arkadan verebilirsin veya ağzına al
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılHerkes için geçerli olmasa da geneli ciddi bakmıyor birlikte olduğu insanlara
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
1 yılBu kişiden kişiye değişir ne kadar zamandır sevgilisiniz yaşın kaç bu arada
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılSoğumaz diye düşünüyorum. Ama aranızda uyum olmayabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDüşünürüm. Sonuçta geleceğinizin bir garantisi yok, iki tarafta madem bu kadar çok seviyor evlenene kadar beklersin..
12 Yorumla- 1 yıl
Mantıklı
- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle bu erkeğin karakterine bağlı olan bir durum. Bu olaydan sonra soğuyan da azalan da var tabii. Ama bir söz de var
Kendi düşen ağlamaz 🤷00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İyice kesinleşsin ondan sonra cinsel ilişkiye girersin. Sonradan pişman olma.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBüyük bir risk yani eğer terk edip giderse seni çok üzülürsün ama dersen ki ben evlenmek istemiyorum zaten o zaman eğlenmene bak
00 Yorumla
1 yılSoğursa bas tekmeyi. Gitsin otzbir çeksin mal gibi
04 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın abim
- 1 yıl
bence soğur seni basit kadın olarak görür yani sende ilersi için gelecek görmez.. birde yapıp ayrıldığında vs başka sebebden dolayı senide kirletmiş olacak yanlız başkasıyla evlendiğinde nasıl bakacaksın evlendiğinin yüzüne madem aileler tanıyor bas nikahı neyi bekliyorsun..
Soran1 yıl@MastrClass yaşım küçük üniversite okuyorum o yüzden Şu an evlilik istemiyorum
- 1 yıl
Anladım yanlız kendi harçatma derim.. sonuçta namus bekaret çok önemlidir.. bilmiyorum sen değerli görüyormusunda bu kişiyle yaşadığında da aile vs birtakım sorun oluşup ayrıldığınızda ortada kalabilirsin ve ilerde evlendiğin de bu sorun olur iyi düşün derim... :)
Evlenmeden yapma bence
02 Yorumla
Soran1 yılEvlenmemize çok var ama
1 yılAyn öyle soğumaya başlar yapma öyle şeyler
10 Yorumla
1 yılEvet hemde hemen soğur
10 Yorumla
1 yılÇok aşkla bağlıysanız soğumaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Neden doğusun. Hoşuna gider
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. seks amaçlı olanlar yapar gider
00 Yorumla
1 yılBen evlenmeden önce yapılmasını doğru bulmuyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle ayrılacaktık seninle
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
1 yılarkadan mı vermek istiyorsun sen de?
04 Yorumla
Soran1 yılHayır sadece arkadan değil
- 1 yıl
sence arkadan yapabilir misiniz? ve sadece arkadan değil dediğin vajinal mı? diğeri mi?
Soran1 yılHepsi
- 1 yıl
vajinal yapacaksan niye arkadan yapıyorsun? direkt yazsana
Gizli Üye(25-29)1 yılılk askınmı ve asık mısın ona?
09 Yorumla
Soran1 yılEvet ilk aşkım çok aşığım ona
Cevap sahibi1 yılburcun ne ve beyaz tennlı mısın
Soran1 yılYay burcuyum beyaz tenliyim
Cevap sahibi1 yılvay sevgılın cok sanslı senle uzunca konusalımmı
Cevap sahibi1 yılolur mu
Soran1 yılOlmaz sevgilim var
Cevap sahibi1 yılıkı kanka dost olalım sorularına ıcten cevap verecek bırısı kırma ben sana sen bana :(
Soran1 yılSevgilim varken yakın bir erkek arkadaşa ihtiyacım yok teklifin için teşekkürler.
Cevap sahibi1 yılictn bır ıstektı bastan savma yanıtlar degılde daha ıcten olsun dıye demıstım benımde danıscak kımsem yoktu ondan olurda evet dersen beklerım dusun bır olur mu
Gizli Üye(25-29)1 yılArkadan mi vermek istiyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılHer yerden vermek istiyorum benden korkup uzaklaşmasından ayrılmasından korkuyorum
Cevap sahibi1 yılKorkuyorsan yapma boyle bi ihtimal var ama bu zevki ilkimi her seyimi onunla yaşayim ayrilsa da pisman olmam diyrosan yaşa ama gelecekte ki kocan baska olursa onada haksizlik olabilr
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHayır sever bırakır öubtrmelen
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılNiyeti faydalanmaksa olabilir
00 Yorumla
1 yılSoğuyabilir
04 Yorumla
Soran1 yılAma ilkim olucak
- 1 yıl
O zaman hiç yapma yüzden gözden düşürme kendini. Ya onunla evlenenezsen
Soran1 yılOnunla evlenmek istiyorum ama evlenmek için çok erken beni aldatmasından korkuyorum evlenene kadar onun cinsel isteklerini karşılayamayacaksam neden sevgilisiyim diye düşünüyorum sürekli bu kafadayım
- 1 yıl
Gelin ata binmiş ya nasip demiş. Karşılamak zorunda mısın onun için mi birbirinizle sevgili oluyorsunuz. Senin bunun için aldatacaksa eklendiğindede en ufak şeyde aldatır seni
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hjknbb
00 Yorumla
1 yılBırakır yaşama
00 Yorumlaaynen kanka
00 Yorumla
1 yılEvettt
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılsogumaz
00 Yorumla
1 yılSeni yapar bırakır
00 YorumlaSoğumaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Anal yapin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılOnden ver
00 Yorumla Aksine bağlanır
00 Yorumla
1 yılBence daha çok baglanir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sevgiliye bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSoğumaz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet tt
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSoğurum evlenmem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılSoğur
00 Yorumla
1 yılYaşınız önemli
09 Yorumla
Soran1 yıl18/30
- 1 yıl
Sen arkadan mı vereceksin
Soran1 yılSınırsızım ben sadece arka degil yani
- 1 yıl
Valla bence evli bile olabilir ama kocan sevgilin çok şanslı okur
- 1 yıl
Olur
Soran1 yılEvli degil e devletten gösterdi medeni hâlini
- 1 yıl
O zaman senin gibi genç çıtırı kaçırmaz üstüne çık ve zevkine bak
Soran1 yılEvlenir dimi benimle
- 1 yıl
Sence kaçırır mi senin gibi çıtır birini. HİÇ KİMSEYLE EVLENMEYE NİYETİ YOKSA O Zaman işin yaş
1 yılÇok mu istiyon
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım