Bu konuya açıklık getirelim istedim. İkisi de önemlidir mutlaka. Ama hangisi daha önemli? Harika bir seks hayatı mı yoksa sürprizlerle, mum ışığında danslarla dolu bir ilişki mi?
Romantizm önemlidir. Kendimi değerli hissetmem huzurum için önemli.
Seks önemlidir. Onu eşim olarak görebilmem için ten uyumu gerek.
Seks bir ilişkinin 24 saatinde sadece bir kaç dakika veya bir kaç saatlik dilimidir...
Geri kalan süreçte zaten romantizm dediğin birlikte yaşama, birlikte mutlu vakit geçirme ve duygusal ihtiyaçların karşılanması partnerlerin birbirine karşı asli görevidir.
Dolayısıyla asli görev dışında kalan ve ruhsal, fiziksel ve duygusal tatminin aynı anda sağlandığı seks süreci daha önemlidir.
Seks içten gelen, spontane gelişen ve ilişkinin gidişatından bağımsız olduğu halde ilişkinin seyrini değiştiren bir eylemdir...
Bir ilişkide romantizm yoksa o tatmine dayalı geçici bir şeydir. Bazen bu da gerekli tabi. Eğer seks yoksa, o da kendi boşluklarınızı doldurduğunuz anlamsız depresif, arabesk bir ruh halidir, bu hiçbir zaman gerekli değildir mesela. Neyse ikisi de şart işte niye oynuyosunuz ki bunun ayarıyla :D
Ten uyumu çok önemli ama duygusuz bir adamlada beraber olamam, beni bir obje, bir nesne olarak gören insan, benim tarafımdan sevgiyi haketmez ve terkedilir... Nihayetinde onunda istediği odur zaten sadece sevişelim ilişkimiz gittiği yere kadar gitsin der... sen çok kıymetli ve önemli degilsindir onun için aslında...
romantizm erotizme dönüşüyorsa istendiğinde, seks de rengarenkse, duygudan olduğu kadar güdülerden de beslenebiliyorsa, ilişki denebilir adına. yoksa eksik kalır bir tarafından.
İkisinden birinin eksikliği düşünülemez özellikle evlilerde ancak Sadece birini seçme şansımız varsa çoğumuz seks deriz. zira romantizmin sürekli tekrarı sıkar.
Ayrıca seksin yokluğu romantizmin yokluğundan daha yıpratıcı...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
seks zaten çoğu zaman romantik hissettirir. başında veya sonunda. tabi eger duygular varsa. ten uyumu olduktan sonra zaten yanında huzurla uyursun. aramızda çok bşy olmadan romantizm yapmaya çalışan erkekler bana ozenti , sahte ve basit gelir. beni tanımıyosun bile ne bu tavırlar. yani diyorum ki seks
romantizm ya da duygusal ilişkiler daha önemli benim için öyle söyliyim. seks fiziksel bir aktivite sadece zaten çok uzun sürmüyor önemsiz manasında demiyorum tabi ki önemli fakat duygusal birliktelik yoksa asıl zevkini zaten alamıyorsun. Dolayısıyla önce romantik ya da duygusal bir ilişki sonrasında seks.
Seks önemli. Sekste de duygusallığın dibini yaşayabiliriz hatta erkeklerin en romantik olduğu yer yatak odaları diğer türlü romantizm bana bir şey ifade etmiyor çünkü iyi bir seks hayatının her güzel şeyi beraberinde getirdiğini deneyim ettim.
Bazen ikisini birbirinden ayırmak çok zor... sevdiğin insanla geçirdiği her an insana romantik gelebiliyor. Bazen bir gülüş bir bakış seksi gelebiliyor o yüzden seksi sadece birlikte olmak olarak değerlendirmemek gerekir.
Evliysem tabıkıde seks, sonucta seks tek erkek ıcın olan birşey değil kadının da erkeğinde ihtiyacı olan birşey ve seks olmadan evlilik olmaz ten uyumu cok onemli ❤️
Karşı tarafında ne düşündüğü önemli tabi ki. Ama bir şeye "seks" gözüyle bakmak beni hep üzer. Yani sırf bu sebeple onu sevmişim gibi hissettirir. O yüzden romantizm :)
zaten romantizm ruhu olmayan bir insan seks yapmasın abi, sonuçta bu da bir kültürdür. Kadını seks objesi olarak görmektir seks. Tabi ki seks olmaz sa olmazımız ama romantizm çok önemli bir değer.
Bence sürprizlerle, mum ışığında danslarla dolu bir seksi hayat ikiside zevkli şeyler bunlar gerekli olarak değil yaşam tarzı olarak benimsenmeli yoksa kadınlar afedersiniz ihtiyaç gidermek içinmi geldi dünyaya bu yanlış mesela
Romantizmin cok yogun vicik vicik olmasini beklemiylrum ama birbirine degerli hissettirmeli iki taraf da. Seks de bundan sonra gelir zaten guvenip deger verirsem ve karsiligini alirsam
once ronantizim seksten bikarsin birzamn sonra monitonlasmaya baslar hersey ama romantizim bitmez herdaim yasarsin tabi bu sevdgin karsi cinse bagli benim kadinimda benim gibi romantik olmali
sadece seks yetmez insan değer gördüğünü hayatın her yerinde hissedebilmeli illa mum ışığı falan değil beklenmeyen bir anda içten bir sarılma bile romantikliktir ve değer gördüğünü hissettirir
romantizm olmalı romantizm olursa doyurucu bir seks olur yoksa işini gör çekil kenara olmaz iki tarafda doyacak gök gürleyecek yıldırım çakacak kreter gölleri oluşacak romantizm olmazsa seks olmaz
cinsel şeyleri herhangi biriyle de mükemmel yaşayabilirsin ama romantizmi mükemmel seviyede yaşamak için aşık olmak lazım diye düşünüyorum.. tabi uzaktan bir görüş sadece :D
En İyi Cevaplar