Bu devirde sevgili ye güvenmek sor bir kız için diye bilirim bazı kızlar sevgili ile cinsellik yaşıyor erkek sonra ayrılıyor 😏
Sonrası malum kız hayal kırıklığına uğruyor ben derim ki size gerçek değer verini bekleyin değer veren kimdir? Sizi cinselliğe zorlamayan size değer veren hatta küçük kavga da bile sizi arayan.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpişman olunmucaksa ilerdeki eşine veya sevgilisine yalan söylenmicekse yapnayı kafaya koymuşsa bunları gözden geçirip yapmalı ben ben o kadar ileri gitmeyi düşünmüyorum şu an
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim bir tane sevgilim oldu uzun biz birlikte olmadık ama ben karşı değilim. Yine sevecegim biri çıktıgındda yaşarım.
00 Yorumla
+1 yılEğer kararından emin değilsen bekle, daha çok düşün. Keşke kadınlar da erkekler kadar rahat olabilseydi...
312 Yorumla
Soran+1 yıl@Meftun34 aile ve toplum baskısı rahat olmamıza pek izin vermiyor malesef. Ben 19 yaşında bir erkeğin benim gibi bir soru yayınladığını hiç görmedim. Bizim fikirlerimize danışma ihtiyacı duyduğunu görmedim..
Soran+1 yılÖrneğin sevgilim ilişkiye girmemiz için can atarken ben içimde yüz defa düşünüyor bir sonuca varamayıp burada tanımadığım insanlardan fikir istiyorum. Beyinsiz olduğum için değil, bana yüklemeler yapıldığından vicdanımı rahat hissetmediğim için
Soran+1 yıl@Meftun34 kesinlikle öyle. Hadi dışarıdaki insanları da takmadım diyelim. Anne konuştuğum bir çocuk/sevgilim var derken rahat olabiliyorum. Ama bu çocukla cinsel ilişkiye girdiğimi söyleyebilir miyim? Söylemesem öğrenseler doğal karşılarlar mı? Hayır.. Ama abimin böyle bir şey yaptığını öğrenseler ilgilenecekleri tek şey kız hamile kaldı mı kalmadı mı. Bu.
- +1 yıl
@Yusufkc Kızlar yapmasın erkekler kimle yapacak?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılYani erken diye düşünüyorum bende kendini çok kaptırasın yoksa beklemelisin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılBir kadının bedeni en büyük hazinesidir. Bu hazineyi kendi için en özel ve en değerli olan biriyle paylaşması daha mantıklı.
10 Yorumla Yapmasan daha iyi ayrılacaksiniz çünkü yarın başkasına seni gösterip bunu da mikmistim demesinden rahatsız olmayacaksan yap
10 Yorumla
+1 yılbence girme... evliliğe sakla... inan bu sizlerin özel bir hazinesi... kocan hakediyor bunu...
20 Yorumla
+1 yılSevgilinle cinsel ilişkiye girmeni normal karşılayacak ailenin Zaten ben alnına koyayım
Büyük bir pişmanlık duyacağını söylemeye gerek Yok10 YorumlaYasın daha küçük bebeğim sanala devam biraz daha masti yap yaptır yalat ama verme
00 Yorumla
+1 yılHaızr hissetmiyorsan pişmanlık kaçınılmaz olur. Dış mihrakları kafaya takma.
10 Yorumla
+1 yılİleride pişmanlık riski olduğu için bence sakıncalı
00 Yorumla
+1 yılbız nısanlıyken gırdık ısı saglama aldıktan sonra
01 Yorumla- +1 yıl
bu arada yasını yenı farkettım kesılıkle gırme askından ölsen bıle
+1 yılsenin bedenin senin kararın
10 Yorumlakesinlikle olması laızm.
00 Yorumla
+1 yılBence sabret evlilikte yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşa diktirirsin bu zevkten mahrum bırakma kendini