- Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı.
11 ayEvli biriyle nişanlı ya da sevgilisi olan biriyle cinsellik yaşamanın kesinlikle yanlış olduğunu düşünüyorum. Ortada bir bağlılık varken o sınırı aşmak hem saygısızlık hem de kimseye yakışmaz. Duygular ne olursa olsun değerler her şeyden önce gelir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Lafta herkes ayıp çok yanlış ama kapalı kapılar ardında neler neler.. bence etki tepki meselesi yani aç kalan karnını doyurmak ister ama onunla ama bununla ama şununla, muhakkak birisiyle açlığını doyurur.. bazılarıysa da açlık değilde doygunluktan adrenalin için yapar ama çoğunluk yapar yapmayanda ya riske girmeye korkuyordur ya da fırsatını bulamamıştır
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
11 ayBunu ben 3 senedir yaşıyorum evli kocasi ilgisiz, öyle bir denk geldi, hatta şöyle söyleyeyim kocasıyla yattığı yatakta seks ayrı bir haz yakalanır miyiz korkusu adrenalin şehvet öyle bir ortam oluyorki normal bir kişilerin seksi basit geliyor, kısacası evliler ve 40+ yaş kadınlar candır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 11 aykaraktersizliktir tabi ki de
00 Yorumla
11 ayEvli biriyle cinsellik yaşamak, en başta büyük bir saygısızlık ve sorumsuzluk işidir. Bu, sadece evliliğe değil, o kişinin hayatına, ailesine ve kendine yapılan ihanettir. Eğer bunu yapıyorsan, bilin ki sadece kısa süreli zevk peşindesin ve sonuçlarıyla baş etmeye hazır değilsin. Kimse canım istedi diye başka bir insanın hayatını mahvetmeye hakkı yok. Bu tür ilişkiler genellikle yalan, aldatma ve kalp kırıklığından başka bir şey getirmez. Kendine ve karşındakine biraz saygı göster, böyle davranmak sadece kendi değersizliğini ortaya koyar. Sonuçta bu işin faturasını sadece sen değil, etrafındakiler de ağır öder. O yüzden böyle bir yola girmeden önce iki kere düşün, çünkü eğlence sandığın şey aslında pis bir ihanettir.
10 Yorumla
11 ayKendine yapılmasından hoşlanmadım bir şeyi karşı tarafa da yapmamalısın bence Evli biriyle cinsel ilişkiye giren kişilerin tamamını ben kendi adıma duygusal boşlukta olarak veya heyecan arayan kişiler olarak adlandırıyorum
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Minareyi çalan kılıfını hazırlar diye bir söz var
yapanlar veya yapmak isteyenler kendince bir sebep bulur yapar
ama bu sebepler onu meşru kılmaz
00 Yorumla
11 ayUzun süreli arkadasligim varsa kafalarimiz uyuyorsa ve karşılıklı da güven varsa cinsel ilişki de olabilir bence. Cinsel olarak birbirinin açığını kapatmak şartıyla tabi yoksa bir anlamı yok zaten
00 YorumlaEvli biriyle hoş bulmuyorum. Eğer cidden arası kötüyse mutsuzda kısa süreli rahatlaması için olabilir. Genel olarak sıcak bakmıyorum. Boşansa seve seve yaparım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
11 ayYaşadım, yine yaşamaktan da çekinmem. İki taraf da bazı şeylere aç ve birbirine doyumun zirvesini yaşatıyor. Biraz da yasak şeylerin verdiği heyecan zevki daha katmerli hale getiriyor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı.
11 ayOkul zamani bekarım diyen biriyle yaşadım memnun kalmiş kadin pesmi bırakmadı tehtid ediyirdu evinzde gelip oturcam dite tovbe ettim
00 Yorumla
11 ayEvli bir kadına aletim kalkmaz. Başkasının tükürmekte olduğunu bildiğim kadını ben yalayamam iğrenç.
00 Yorumla
11 ayValla her genç erkeğin deneyimlemesi gereken bir şeymiş gibi geliyor bana. Benim bile denemem lazım henüz denk gelmedim birisine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 aynormal geliyor artık, bazen bir şekilde olacağına inandığın şeyin , neden benimle olmasın ikileminde kalıyor insan , sonrası malum
00 Yorumla Bazıları aldatılmayı hak ediyo boşversene ;)
1613 Yorumla- 11 ay
Haklisin seninle kafalarimiz uyuşuyor çiçek
- Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı.
11 ayZinadır ayrıca saygısızlıktır kaçınılmalıdır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayNedir şu evli merakınız 🙄🙄 bekâr erkek ya da kadın mı kalmadı Dünya da 🙄🙄
00 Yorumla
11 ayHiç cinsellik yaşamadım o yüzden ne diyeyim bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayYaşanmaz diyoruz ancak gerçekte yaşanılıyor.
Evli karı kocanın aynı kişilerle birbirlerini aldattıklarını gördüm vede normaldir dedim.
Birinin eşi diğerinin eşi ile , değişmiş gibi.00 Yorumla
11 ayÇok karaktersiz olay yapmam için çok büyük birşeyin olması lazım
00 YorumlaIrz düşmanlığı böyle birini ailemden etrafımdan uzak tutarım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı.
11 ayRisk ve tutku arasında ince bir çizgi.
Cesaret değil, vicdan meselesi.
Seçimini iyi yap.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Geçmişte yaşadım. Şöyle sorun oluyor. Canın istiyor o gelemiyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayBunu deneyimlemek güzel olurdu ama öyle bir kadina denk gelmedim.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bi
Kaç kez yaşadım nedenini
Bilmiyorum ama daha heyecanlı ve zevkli ateşli geçti00 YorumlaEvli biri cinsellik başka birin ile düşünür ise ne için evlendi ozaman?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Kendime yapılmasını hoşlanmadığım bir şeyi başkasına yapmam
00 Yorumla47. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum evli insanlarda vardi
012 YorumlaÇok derin düşüncelerim var ama burdan uygun olmaz ya
00 YorumlaSorun olmaz ikiside istedikten sonra evli bekar sorun u olmaz zevk almaya bakar insan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
11 ayBüyük konuştuğum için bir gün başıma gelecek ama yapmam bana göre bir şey değil
00 Yorumla
11 aysen evlimisin :D
öyle evli sevgilim olmuştu :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
11 ayHayat bu, bazen karşına farklı heyecanlar ve tutkular çıkarabiliyor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
11 ayYani karsındaki için sikıntı olmasa benim için asla sıkıntı olmaz
00 Yorumla yaşarım, onların da genç biriyle yaşaması güzel olur bence. çok güzel bir deneyim olurdu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Cinsel hastalık yönünden guvenlilik için belki tek gecelik ilişkide olabilir
00 YorumlaKimseyi yadırgamıyorum normal de yanlış
ama bazen olaylar hayat itiyor bu yols bazen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evli olan biri ile olmaz, evli olanlar helali ile yapsınlar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
11 ayEvli biriyle yatan insanı eleştirmem... Sadakat yükümlülüğü evli bireyin üzerindedir...
00 Yorumla
11 aykocası kadını mutlu etmiyormu diye merak ederim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
11 ayBilmiyorum karmaşık bir durum yaşamak heyecan verebilir sen ne düşünüyorsun evli misin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. şudur 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayCok tatli oluyorrr. Daha once iki kere denedim bir tanede nisanli birisi ile yasadim. Off guzel bir deneyim.
01 Yorumla
Cevap sahibi11 aySu olmaz ayip yapanlara puu diyenlerin hepside o ayipladigi seyi yaptigi icin oyle diyorlar.
Gizli Üye(36-45)11 ayZamanında çok yakın biri ile ilişki yaşadım sonra evlendi zaten sadece ona evet derim geri kalanı beni ilgilendirmez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayEvli olgun kadınla bayağı konuştuk az kalsın yapacaktık da iletişi kesti neden bilmiyorum.
Bayağı ateşliydi01 Yorumla
Cevap sahibi11 ayBilmiyorum beğendi de. Çok istiyorum zaten olgun ama işte malum
Gizli Üye(25-29)11 ayBence gayet de olağan bi şey kadın eğer cinsel olarak doymuyorsa ben onu doyurmaktan büyük keyif duyarım
00 Yorumla
11 ayEvli biriyle yaşanan ilişki yasak olması sebebiyle daha cazip hale gelebiliyor. Bir kere flörtleşmiştim evli biriyle, çok daha güzeldi normal flörtlerden. Ama durmayı bildik
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayçok datli olur hafifte kafası güzelse öyle daha datli olur
01 Yorumla
Cevap sahibi11 ayçavuşu tokatlamaktan kurtulurdum
Gizli Üye(36-45)11 ayKocası duymasın yeter ilişki yaşarım. Kocası cuckold ise zaten sorun yok kocasının yanında da olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayBazen öyle anlar geliyor ki evli bekar falan gözü görmüyor insanın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayYani arzulu istekli olan herkesle sevişirim bakmam medeni durumuna sadece daha dikkatli olmak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayYanlış, koca aradığını söylesen hemen bulursun, yoklukta mısın evliyle yapıyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayEvli olduğum için bişey diyemiyorum. Burdan iki kişiyle yaşadım çünkü bu durumu.
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı.
11 ayYanlış. Doğru oldugunu iddaa edenlerde ya boşansın ya da ruhsal olarak tedaviye başlasın.
00 Yorumla Tiksinirim birak yaşamayı asla nasil olmasın öyle şeyler
00 Yorumla
11 ayMidesizlik iğrençlik karaktersizlik
60 YorumlaYani bilemedim, sen mi düşünüyorsun abla
51 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayBazen insan istemsizce yapar
81 Yorumla
11 ayAsla asla deme demişler ama asla 😃
42 Yorumla- 11 ay
Asla dememek lazım hele aslaa hic
11 ayevli biri ile seks yapmak bana heyecan veriyor ve zevkli oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kaçamak olabilir, ben iki kez yaşadım heyecan veriyor
00 Yorumla
11 ayKaraktersizliktir ben yapmam öyle şey yani
30 Yorumla
11 ayİğrençlik ve karaktersizlikten başka bir şey değil
20 Yorumla- Devamını Gör (107)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler