Cinsel Yaşam Evli biriyle cinsellik yaşamak hakkındaki düşünceniz nedir? (Sayfa 2) warmplay Takip Et Xper 5 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 141 Evli biriyle cinsellik yaşamak hakkındaki düşünceniz nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 42 kişi beğendi
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olmamalı ama bazen yenik düşüyor insan hislerine 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. abla alevin sönmedimi jdmdms 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Dnek gelmedi hiç boyle bir partner. 0 0 Yorumla
KotuAdamxx Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 816 cevap paylaştı. İlk ilişkim evli bi kadınlaydı ve harikaydı 0 0 Yorumla
DiplomalıHavuç Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 965 cevap paylaştı. Sağlıklı işler değil 0 0 Yorumla
birmedresetalebesj Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Namussuzluktur erkek kadin farketmez. 0 0 Yorumla
ssezzerss Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Tehlikeli bir kaçamak 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben yaşamıştım... Çok heyecanlıydı 0 0 Yorumla
delivaryakalayın Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl İyi yönleri de var kötü yönleri de 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Anlatılmaz yaşanabilir 0 0 Yorumla
DeadMansBody Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 476 cevap paylaştı. Bazen yasak olan Tatlı gelir 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olmaması gereken bir durum. 0 0 Yorumla
duygusalejderhaa Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Asla yapmam diyordum büyük konuşmamak lazım 0 2 Yorumla dberkay 1 yıl yaptınız yani Yorumla duygusalejderhaa 1 yıl Evet sarınca hayır diyemedim Yorumla
bahçıvan007 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 92% 1 yıl Evli kadınların ekstra seksi olduğu bir gerçek 0 0 Yorumla
Gvzmhlk Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. İsteyen istediğini yapabilir 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Teklif aldım ama kabul etmedim 0 0 Yorumla
electrician_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bazen olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hiç yaşamadım.. ama hoslandigim bir kadın çıkar sa ne yaparım yaşamadan bilemem 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Bekarken 2 evli kadınla oldu 0 0 Yorumla
Beyazorkiden Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 36% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Susuz kalmis cicekleri sulandirmak lazim. 0 0 Yorumla
Lord_of_chaos Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl O. puluktan daha aşağı bir şey olduğu dışında mı 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Maalesef Tarzım değil. 0 0 Yorumla
Serhatsrk01 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yanlış ama heyecan verici 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Herkesin kendi tercihi 0 0 Yorumla
Crayze Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uygun değil yani ama olursa sıkıntı olur 0 0 Yorumla
İflah_olmaz_adam Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 100% 1 yıl Büyük konuşmamak lazım ama yaşamam öyle bir ilişkş 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kişilerin kendi kararı ben yaşarım 0 1 Yorumla İST34MLT44 1 yıl Sen nereler desin Yorumla
mustafaram Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yaşadım heyecanlı güzeldi sen evlimisin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evli biriyle işim olmaz zaten 2 1 Yorumla DiplomalıHavuç 1 yıl Hiç mi 😛 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. yani pek doğru olduğu söylenemez değil mi? 0 0 Yorumla
Shshjsj Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Aldatmaya girer ve namusun olmadığı için haramdır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
Doğru bulmuyorum
Etik olmasa da olabilir niye olmasın
Verirsen Yaparız 😍😍
Olmamalı ama bazen yenik düşüyor insan hislerine
abla alevin sönmedimi jdmdms
Dnek gelmedi hiç boyle bir partner.
İlk ilişkim evli bi kadınlaydı ve harikaydı
Sağlıklı işler değil
Namussuzluktur erkek kadin farketmez.
Tehlikeli bir kaçamak
Ben yaşamıştım... Çok heyecanlıydı
İyi yönleri de var kötü yönleri de
Oylel bir şey yasadın mı peki sen?
Bu zamanda herkes herkesle takılıyor
Anlatılmaz yaşanabilir
Bazen yasak olan Tatlı gelir
Olmaması gereken bir durum.
Asla yapmam diyordum büyük konuşmamak lazım
yaptınız yani
Evet sarınca hayır diyemedim
Evli kadınların ekstra seksi olduğu bir gerçek
İsteyen istediğini yapabilir
Deneme yapıyor çoğu
Teklif aldım ama kabul etmedim
Bazen olabilir
Yasadim yine yaşarım hayatın kanunu bu
Hiç yaşamadım.. ama hoslandigim bir kadın çıkar sa ne yaparım yaşamadan bilemem
Bu benim tek fantezim🫦🫦
Düşüncem yok, beyinsizlik
Bekarken 2 evli kadınla oldu
Susuz kalmis cicekleri sulandirmak lazim.
O. puluktan daha aşağı bir şey olduğu dışında mı
Maalesef
Tarzım değil.
Yanlış ama heyecan verici
Herkesin kendi tercihi
Uygun değil yani ama olursa sıkıntı olur
Büyük konuşmamak lazım ama yaşamam öyle bir ilişkş
Evli yerine bekar dul kişileri tercih etmeye çalışıyorum
Kişilerin kendi kararı ben yaşarım
Sen nereler desin
Yaşadım heyecanlı güzeldi sen evlimisin
asla yapmayacağım birsey 🫡
Olabilir neden olmasın
İğrençlik
Yaşarım sıkıntı değil benim için
Evli biriyle işim olmaz zaten
Hiç mi 😛
Evli biriylemi iğreenç
yani pek doğru olduğu söylenemez değil mi?
Orhan evladi diyorum onlara
Yakalanırsa kazığa oturtulmali her iki taraf
Bu evli kişi sen misin peki
Yanĺış olmamasi gerek
Öyle bir düşüncem yok
Karşımdaki isterse geri çevirmem
Ben yaşadım ama evli olduğundan haberim yoktu
Ben sıfır daracık seviyorum.
Sen mi düşünüyorsun
Aldatmaya girer ve namusun olmadığı için haramdır
önerilen bişey değil riskli
pörsümüş