Kadın vücudu cezbedicidir, bu sebeple yaradılış gereği erkek ilgi duyar ve bakar. Öyle ki, bu şekilde olmasının yaradılış temelinde. Erkeğin kendi karısına karşı daima ilgili olması onu cinsel yönden memnun etmesi gerçeği yer almaktadır. İşte tamda, ilk sebebi bu olan bunun yanında hem beden hemde ruh ve psikoloji sağlığı açısından, hem erkeğe hem kadına tesettür emri gelmiştir. Burada erkekler olarak bizler çok bilmesek ve idrak edemesekte bizim tesettür yükümlülüğümüz çok daha ağırdır. Bize gelen emir. Erkeğin tesettürü göz kapaklarıdır şeklindedir. Kadınlara, neden şöyle neden böyle seçenekleri sorulurken bize tek seferde daha ağır bir şekilde sorulacak ve mazeret olamayacak. Soru şu , neden baktın. İşte hepsi bu, lakin detayı geniş. Helalin olmayana neden baktın. Onun ne giydiğinin senin için önemi yok sen neden baktın, onun duruşu seni ilgilendirmez neden baktın, dekoltesi ilgilendirmez neden baktın, doğal veya makyajlı olması seni ilgilendirmez neden baktın yüzü gözü seni ilgilendirmez, göğüs ölçüsü dekoltesi seni ilgilendirmez, kalçası bacakları ilgilendirmez denizde ne giydiği seni ilgilendirmez hangi koşulda olduğu önemli değil bir yeri açılsa da neden örtmek yerine bakmak istedin, elbiseden görünen iç çamaşırı seni ilgilendirmez neden baktın neden neden, işte kardeşlerim. Biz kadına ilgi duyan bir fıtrata sahibiz yönelimimiz bu şekilde ama bu yaradılış gayesi sadece kendi eşimiz için bize verilmiş. İslâm ı olumsuz ifadelerle nitelemeye çalışanlara da sesleniyorum. İslâm kadına değer verdiği için, şiddet eğilimleri şöyle dursun, kadının üzerine gelecek yabancı ve zararlı niyetteki bakışları erkeğe haram kılmış, bunun sorumluluğunu çok ağır tutmuş, hesabınında çok şiddetli olacağını belirtmiştir. Saygılarımla. Şiddet sadece darp hakaret değildir, zararlı olan her düşünce şiddettir. İnsanın hoşuna gitmiyeni yapıyorsan şiddet uyguluyorsun demektir. Kadının hoşuna gitmeyen bir bakış. Kadına şiddettir. Kadına şiddet İnsanlığa ihanettir. Saygılarımla.
41 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBiraz abazanlıktan, biraz içgüdüsel.
Abazanlık kısmını açıklamaya gerek yok, her şey ortada. :D
İçgüdüsel kısmı da şöyle; erkek, içgüdüsel olarak, geniş kalçalı kadının, daha doğurgan, dolayısıyla, neslin devamlılığını sağlayabilecek yapıda olduğunu düşünür.
Ve fakat, her zaman erkek kadını değil, kadın erkeği seçer.
Yumurtasını nasıl bir erkeğin dölleyeceğine karar veren, kadındır.
Doğada bu böyle, insanlar arasında da bu böyle diye düşünüyorum.20 Yorumla
+1 yılKadın millet baksın diye süper skinny pantolon giyer de ortaya sunarsa
e sonuç kaçınılmaz olur22 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir şey dediğine göre sen de onlardansın..
Ancak günümüz de her kadın o şekil de giyinmiyor ancak yine de erkekler bakıyor onları ne yapacagız!!! - +1 yıl
Bilmeden konuşma
ben hiç öyle giyinmiyorum
İspanyol paça boru ya da tamamen salaş
hatta üzerine de tunik tarzı
uzun süre de uzun Trench ya da kaban
Göt göte bakarmış
21 Yorumla- +1 yıl
İşte bu be en güzel cevaplardan birisi :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılÇekici geldiği için.
Yani oturup düşününce çok da mantıklı değil ama göğüsler ve kalçalar ilgimizi çekiyor ve izlemeyi seviyoruz
Hele de hareket halinde zıplıyorlar iken izlemek kadar zevkli bir görüntü yok 😂10 Yorumla
+1 yılkadınlar neden kıvırmak için popolarını göstermek için çaba sarf ediyorsa onun için bakar erkekler de 👌
20 Yorumla
+1 yılYa ben kalça seviyorum ondan yani ama abaza gibi de izlemiyorum dikkatimi çeken olursa maşallah squatına kurban diyorum :D
10 Yorumla
+1 yılyemeğin salçalısı kadının kalçalısı tabiki kocaman olmaması lazım ona bakılmıyor çünkü ele avuca gelince içinden illaki bir ellemek hissi doğuruyor
10 Yorumla
+1 yılkarşımdan gelen ve yüz olarak hoşuma giden bir bayanın sadece iç çamaşır rengini algılayabilmek için bakarım.. dürüstçesi bu.. onun dışında dönüp bakmam çok fazla.
00 Yorumla
+1 yılBen sadece yüzlerine ve memelerine bakıyorum açıkçası. Hiç arkamı dönüp kimsenin poposuna bakmadım :D
00 Yorumlabu takozlar iyiki rio ya gitmemişler yoksa ellerinden bir kaza çıkar hemcinsim diye demiyorum ağır abazalar.
00 YorumlaKadın fiziki yapısal özellik olarak erkeğe göre daha estetik ve çekicidir kıvrımlar vs. bu yüzden kalça ve göğüs erkeğin ilgi odağı oluyor.
00 Yorumlakalçası yuvarlak ve yürürken bir oyna bir bu yana sallanarak hareket ediyorsa dikkat çeker ve okşamak isterim kedinin ciğere baktığı gibi bakarız işte 😃😃
00 Yorumla
+1 yılsen nasıl bir kadınsın da böyle bir soru sordun? dürüstçe cevap vermelerini neden istiyorsun? niye fırsat veriyosun bu dengesizlere?
30 YorumlaÇünkü erkeği gösteren ütüdür, kadını gösteren götüdür
10 Yorumla
+1 yıl
Şimdi sen daracık giyineceksin, her şeyi pazar yeri gibi meydana sereceksin e haliyle o kadar uğraşacaksın. Böyle bir durumda bakmamak kalçaların sahibine haksızlık bakmazsak ayıp olur ;)02 Yorumla- +1 yıl
Hay yaşa aynınu söyleyecektim
- +1 yıl
@bewildgirl bergamalımısın hay yaşa sözünü sadece onlar söyler diye biliyorum :)
Tşkler artık bir eig seçersin hahha
Nefis ve şeytandan.
Bakmayan imanlı yiğitlere selam olsun... Bakmamak iman ve takva ister.40 Yorumlakucuk beyınlerındekını yuzune karsı diyemedikleri ıcın
00 Yorumla
+1 yılkoskaoca atalar edebıyat parcalamıs emek gostermıs dusunmus ıncelemıs olsmus bıcmıs" gomlegı gosteren utu kadını gosteren gotu " demıs sen gala nıeb akıyonuz dıon
00 Yorumlaben seviyorum bir kadinin yuruyus tarzi kendine ozeldir ozguven sembollerinden biridir :) sapık gibi bakmiyorum tabiki de ama guzelini gorursem kacirmam
00 Yorumla
+1 yıliçgüdüsel. Heel büyükler geçince açıklamak istemiyorum bazen 😂😂
00 YorumlaTeknik olarak kalçasına bakmak için arkasında olmak lazım
00 Yorumla
+1 yılönden kalçalar görünmez onun için arkadan bakılır :)
32 Yorumla- +1 yıl
😂 😂 yorumsuz 👏
bir kadında en çok dikkatimi çeken yer popo dur eğer orası güzel ve şeklli değilse yüzü ne kadar güzel olursa olsun bir kadın beni tahrik etmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü götebakmayı seviyorlar
326 Yorumla- +1 yıl
Sadece sevmekten olmasa gerek
Cevap sahibi+1 yılBaşka neden olabilir sence
Cevap sahibi+1 yıl@tyuwert o güzel bakmak sevaptır olacak
- +1 yıl
beyaz şeffaf pantol giyip içi nede penbe ya da kırmızı kilot giyen g*tünü kilodunu göstermeye dikkat çekmeye çalışan kızlarımız var bizim...
tayt giyip içine kilot giymeyip kalcasını vajinasın daki kabarıklığı etli butlu yerlerini göstermeye çalışan kızlarımız var
açılmayı saçılmayı etek giymeyi isteyen kızlarımız var...
firikik vermek göstermek istiyosanız etek altı ifşalarınızın her sitede yayınlanmasını istiyosanız giyinin...
tecavüze uğramak akşam haberlerine çıkmak ünlü olmak istiyosanız giyin...
erkeklerin bakmasını görmesini akşam sizi düşünüp masturbasyon yapmasını istiyosanız giyinin...
güzel ağdalı bacaklarınızı göstermek erkekleri tahrik etmek hoşunuza gidiyosa giyin...
kahve köşelerin de sokakta dükkanın önün de oturan dayılar amcaların laf atmaları hoşunuza gidiyosa giyin..
Cevap sahibi+1 yıl@tyuwert ben bunları giymiyorum bana ne yazıyorsun lan
Cevap sahibi+1 yıl@tyuwert anan da aynı bok o zaman o da kadın çünkü
Cevap sahibi+1 yıl@tyuwert bütün kadınlar dediğin zaman onların içinde annelerde var anne olacak kadınlar da var
Cevap sahibi+1 yıl@tyuwert 24 yaşındayım mal
Cevap sahibi+1 yılSenin çevrendekiler ya da gördüklerin o yolun yolcusu diye herkes öyle olacak diye bir kaide yok
Cevap sahibi+1 yıl@tyuwert senin seviyen ona müsait evladım daha küçüksün bu konularda konuşmak için büyü de gel
Cevap sahibi+1 yılHadi lan oradan sen bütün kadınları tek düze düşünecek kadar ergensin yazdıklarından belli
- +1 yıl
kız dediğin kısa boylu olmalı..
iri gözlü göz rengi farketmez.. (mümkünse mevsimsel olarak güneşe göre rengi değişebilsin)
minik çene, bıdık burun,
öpülesi, kendinden pembe dudaklar minik bir ağız.
ince bir boyun,
saçlar uzun beline doğru şöyle, esmer
yarım washinton portakalı büyüklüğünde (avuçtan taşmayacak...) gögüsler. (80 - 85 ayarında yani)
gergin bir göbek (şöyle dokunduğunda irkilmesini izleyebilecen...)
bel bölgesindeki kemikleri belli olmasın hafif basenler şöyle (hatun dediğin ele gelecek...)
hafiften iri kalçalar (basenlerle uyum içinde olacak, kalp şekli yakalanabilirse enfes olur)
düzgün bacaklar (kemikleri belli olmayacak)
ince ayak bilekleri
37 ya da 38 numara ayaklar
bakımlı parmaklar, pembe topuklar
fiziksel olarak böyle bişey benim düşündüğüm...
Cevap sahibi+1 yılBana ne bundan
- +1 yıl
gelelim huyuna suyuna,
1 kere eğitimli olmalı, mesela kütüphanecilik, işletme, iktisat, dietisyen mesela
2 benden az kazanmalı (uçurum olmadan, misal ben 1milyar kazanıyorsam oda 700m olsun)
3 aşret bir kız olsun, oturmayı kalkmayı, büyüklerine hürmet etmeyi bilsin.
4 herşeye peki demesin ama orta noktada buluşmayıda bilsin
5 deli gibi aşık olsun bana etrafdaki daha iyi alternatiflerle bana boynuz takmayacak kadar sevsin beni
6 anne vasıflarına sahip olsun şevkat göstermeyi bilsin (kendi isteyince anne olucak, ısrar etmeyecez...)
7 acımızdan ölmeyecek kadar yemek pişirmeyi bilsin yeter (misal yumurta, pilav, makarna)
9 hanım hanımcık giyinsin. (öyle g-string, göbeği açık gömlek tişört olayı bize ters)
Cevap sahibi+1 yıleğitimli istiyorsan edebiyat bölümüne bakacaksın işletmeye beslenme uzmanlığına değil. Felsefeciler, tarihçiler, edebiyatçılar, sosyologlar çok okurlar kültürlüdürler. Para konusunda da Türkiye'de zaten doktor, avukat, hakim üniversite hocası, polis, asker çok maaş kazanır onlarda sen gibi erkeklere bakmaz (bunu küçümser bir şekilde söylemiyorum kendilerinden biri ile olur yani bu yazdıklarından da bu mesleklere sahip olmadığın anlaşılıyor.)
4. maddeye diyecek bir şeyim yok. Her şeye peki diyecek ya da illaki orta noktayı bulmayı ona neden kilitliyorsun sen bulsan olmaz mı bunun Türkçe meali lafımın üstüne laf koymasın benim dediğim olsun demekten başka bir şey değil sen insanla değil robotla ol bence. 5. maddeye gelirsek kısmet diyelim. 6. ve 7. maddeye gelirsek de kadınları anneniz gibi görmekten vazgeçin. Yemeğinizi ütünüzü kendiniz yapmayı bilin. evlendiğiniz zaman size sahibiymiş gibi itaat etmek zorunda değil kadınlar.6. İç güdüsel olarak bu vardır ama farkında olmayabilir.
Cevap sahibi+1 yılgiyim konusunda da kişi kendi istediği gibi giyinebilmeli o da sıradan bir insan biraz açık giyinen biri görünce uzaylı görmüş gibi bakmaktan vazgeçin. ve o görsel her kadın için geçerli değil.
Cevap sahibi+1 yılkısacası sen kendine sevecek birini değil köle arıyorsun
- +1 yıl
24 yaşına göre baya baya akıllı ve zekisin...
şimdi 14 15 yaşın da olmadığına inanmaya başladım...
o yazdıklarım gibi birini bulmak imkansız gibi bişey sadece içimden gelenleri yazdım...
insan olsun yeter fazlasın da gözümüz yok çok şükür..
resme gelincede her kadın aynı değil ama çoğu kadın böyle...
erkekler niye g*te bakar seviyorlar hoşlarına gidiyo zevk alıyolar çoğu da bakıp mast yapıyo bunun açıklaması en doğrusu bu...
köle aramıyorum içimden gelenleri yazdım...
sevgi olsun sevda olsun aşk olsun mutluluk huzur sevgi saygı insanlik kendimize yetecek kimseye muhtaç olamiyacak kadar paramız olsun yeter... 😊
+1 yılYüzlerine bakacak cesaretleri yoktur belki
22 Yorumla- +1 yıl
helal olsun adamsın
- +1 yıl
Eyvallah sen de öyleysin
Gizli Üye(30-35)+1 yıltamamen erkeklerin genlerine işlemiş bir durum bu, peki ben sorayım neden kadınlar karekter ve fizik olarak güçlü erkekleri beğenirler ve onlardan çocuk sahibi olmak isterler. doğanın kanunu bu
00 Yorumla
+1 yılbazılarınınki daha çok dikkat çekiyor. şekli biraz daha garip olduğundan bakılıyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Özellikle de anal yaptığı kıçının şeklinden belli oluyor bence
yemegın salcalısı kadının kalcalısı yawru ondan muahh
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. Pantolonu gösteren ütüdür. Kadını gösteren gözüdür. Diye bir söz var.
00 Yorumla
+1 yılgezegenler arası çekim kuvveti
eğer önünde yürüyen iki tane yarım gezegen varsa öeker bakarsın.:)00 Yorumlaaşure kazanı gibi sallıyorlar birde dapdaracık giyiyorlar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 885 cevap paylaştı. bazilari gercekten bicimli ve cok hos olurken bazilari ise salas ve bicimsiz oluyor bazilari ise dumduz oluyor ilgimi cekiyor acikcasi
00 Yorumla
+1 yılKadınlar neden erkeklerinkine bakıyorsa.
00 Yorumla
+1 yılnasılmış diye bakmak için :d
28 Yorumla- +1 yıl
Lütfen ürünleri elinizle değil gözünüzle seçin :D
- +1 yıl
mmmh ben elimle seçmeyi tercih ederim 😋😋😋
- +1 yıl
Sevdim seni kafasın sende :D
- +1 yıl
lezbiyenkafası:d
- +1 yıl
Hayat sana güzel o zaman ama biseks takılmanı tavsiye ederim ;)
- +1 yıl
sen öylesin sanırım 😋
- +1 yıl
Ben ne olduğumu hiç saklamadım canım
- +1 yıl
yani bu ne demek hahahhaha
+1 yılBakmamak için kendimi zorluyorum ama öyle yürüyenler var ki.. Bana bak bana bak diyor her bir yanak
00 Yorumla
+1 yılKalça berekettir. Squatlı kalçalar cennete gitms sebebidir. Sen ne anlarsın ateist
00 Yorumla
+1 yılKadinlarda ençok kalça ve bel erkeklerin hoşuna gider ondan bakiyoruz bazilari çok Seksi oluyor
00 YorumlaArkasından neresine bakalım başka saçları maçları deme şimdi mal orda biz napalım
00 Yorumla
+1 yılerkekler kadınların heryerine bakar sadece kalçasına değil göze hoş gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel mi çirkin mi diye adamlar kese kağıdını boşa üretmediler surat pert ama kasa süper olanlar var
00 Yorumla
+1 yılBakıyorlar gerçekten
22 Yorumla- +1 yıl
Elbette bakıyorlar seksi olsa da olmasa da illa bakıyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılağzı açik ayran budalası gibi bakmıyorum gülfidan 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçekim kuvveti
32 Yorumla- +1 yıl
Bir gün ellerin de kalacak o çektikleri :D
+1 yılPoposuna ve ic camasirina.
10 YorumlaÇünkü kalçalar her erkeğin ilgi alanidir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. çünkü popo guzel bir şeydir
00 Yorumla
+1 yılPi * çler çünkü
11 Yorumla- +1 yıl
Güzeldi bu :)
+1 yılCinsellik ıcın bakar bakmıyrum diyen yalan söyler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Ben bakmam goz namusu denen şey var !
10 Yorumla
+1 yılKızlar neden bakıyorsa ondan bakar
00 Yorumla
+1 yılTövbeee asla bakmam ben
00 Yorumla
+1 yılKalçaları arkada olduğu için mi?
00 Yorumla
+1 yılvücuttaki her çıkıntı ilgi çeker..
00 Yorumla
+1 yılÇünkü çiftleşmek isteriz
00 Yorumlaİçgüdüsel.
Hele bir de popo güzelse...00 Yorumla
+1 yılBak diye daracik giyen birine bakmamak ayip olur
10 Yorumlagüzellik görünce bakıyoruz
00 Yorumla
+1 yılÇünkü seksi mi diye merak ediyorum
00 YorumlaGözümüz kayıyor bizim suçumuz yok :/
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Neyle ilgileniyorsa ona bakıyorlar işte
00 Yorumla
+1 yılErkeklerinkine mi baksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçünkü güzel bişey.
#smoothiemaker00 YorumlaSexsiyse guzelse bakarim
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne