3 yıllık ilişkim var doğal olarak aramızda cinsellik geçti. ayrılmamak için yaptık.
ama artık bu ilişki hiç bir şekilde yürümüyor o kadar bıktım ki tamam defol git diyor k*şar diyor küfürler ediyor tehdit ediyor aileme anlatmakla
ayrılalım bitsin ben böyle kalmaya razıyım gerekirse evlenmem ama kurtulmak istiyorum diyorum
seni tutan yok diyor sonra bir daha başlıyor tehditlere tamam gel barısalım diyorum yok diyor senin gibi o... istemem diyor
çok yoruldum çok. napıcam nasıl kurtulurum ben bu çocuktan.
her mesaj atışında elim ayağım titriyor bişey anlatacak aileme diye, tehdit edecek diye.
onu artık sevmiyorum nefret ediyorum bir aptallık yaptım işte şimdi kurtulamıyorum
başına gelipte kurtulan var mı nolur fikirlerinizi söyleyin nasıl kurtulurum
ama artık bu ilişki hiç bir şekilde yürümüyor o kadar bıktım ki tamam defol git diyor k*şar diyor küfürler ediyor tehdit ediyor aileme anlatmakla
ayrılalım bitsin ben böyle kalmaya razıyım gerekirse evlenmem ama kurtulmak istiyorum diyorum
seni tutan yok diyor sonra bir daha başlıyor tehditlere tamam gel barısalım diyorum yok diyor senin gibi o... istemem diyor
çok yoruldum çok. napıcam nasıl kurtulurum ben bu çocuktan.
her mesaj atışında elim ayağım titriyor bişey anlatacak aileme diye, tehdit edecek diye.
onu artık sevmiyorum nefret ediyorum bir aptallık yaptım işte şimdi kurtulamıyorum
başına gelipte kurtulan var mı nolur fikirlerinizi söyleyin nasıl kurtulurum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer