önceden seks yaptığım bir çocuk vardı 2 metre öteye sıçrardı boşaldığında bide oluk oluk boşalırdı... ama bu arkadaşımın ki sadece hafif bir şekilde akıyor bikaç damla şeklinde...
Cevabın nedir?
+1 yılFiskirtan penis 4. De olsa fiskirtir evet önceden bosaliyodur geç bosalmak icin ama 1. Yapsanız ayni çıkacak. Sadece miktar değişir. Yeni sevgilini eski sevgilinle böyle basit bişey için kiyaslaman cok yanlış ona saygısızlık.
07 Yorumla
Soran+1 yılkıyaslamıyorum ama tuhafıma gitti yutmaya varım ama bu kadar yağışkan uhu gibi akınca yutasım gelmiyor... önceden mast yaptığını sanmıyorum yaparken hevesli ve azgın oluyo ayrıca 30 yaşında adam ergenler gibi önceden boşalıp geliceğinide sanmıyorum ha bide zaten ilk yapışımızda 3-4 dk geçmeden boşalıyor zaten buda gelmeden önce yapmadığının kanıtı
- +1 yıl
Bazi erkekler 1. De gir cikla boşalır herkesin bazi sorunlari var benim sevgimde agzina almiyor. 4 de olsa 2 metreden fazla fışkırıyor bende hatta değdiği yere düz carparsa ses geliyor 😂
Soran+1 yılilk sevgilimde öyleydi dışarı boşalıyordu nasıl oluyosa kendi yüzü 2 metre ötedeki dolap, çanta , duvar, benim yüzüm, saçlarım her tarafımız döl oluyodu :D
- +1 yıl
Benimde yuzume geliyor 😂😂 onunkide azıcık muz gibi miydi yukarı doğru. Bunun iyi bişey olduğunu bilmiyodum
- +1 yıl
Senin ilk sevgilin ben olmayayim yahu bende eski sevgilimin saçını kendi yuzumu seyaptiydim
Soran+1 yılbilmem :D boyun 187 mi :D
- +1 yıl
Hayır tamam 😊
Yeterince sperm üretmiyor demek ki vücudu
Ya da erken boşalmamak için senin yanına gelmeden önce 1-2 defa boşalıyor10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOluk oluk bosalan varsa beni bulsun ya benimkide az bosaliyor ben çok boşalmasını seviyorum
28 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya
Cevap sahibi+1 yılBide içe bosalicak ılık ılık off 🙈
- +1 yıl
Gelip seni bulup ne yapacaksın :)
- +1 yıl
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q7432995-bir-karis-boyunda-bilek-kalinliginda-penisim-var-ama-rengi-kahve benim derdimde bu boşalınca 3 metre öteye karşı duvara adımı yazıyorum Tankut diye ama rengi itici dimi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
25Cevap
Cinsel ilişki öncesinde boşalmıştır... herkes biz mi gülüm, boşaldığı zaman karşıya geçirsin.. :)
00 Yorumla
+1 yılbende fark ettim bayana rol düşüyor testisleri güzelce emdikten sonra iyi 31 yaparsa ben fena boşalıyorum :D
05 Yorumla
Soran+1 yılönce testisleri kıldan tüyden temizleyin :d o dediğini yapmaya bayılıyorum ama kıllı kıllı yapmıyorum
- +1 yıl
benim tek sorun yaşadığım konu 20 cm kuşumu hepsini alan sadece 1 kız tanıyabildim malesef eskort vb türü şeylerde hoşuma gitmiyor
Soran+1 yılzordur ya o
- +1 yıl
napıyım kesip atayımmı
Soran+1 yıl20 cm kuşun hepsini almasını bekleme en azından :) ağzına mı yoksa *mına mı hangisini kastettiğinide anlamadım gerçi oraldan bahsediyorsan çok zor :)
Kişiden kişiye değişir o bazısı fışkırır bazısıda sızıntı şeklinde olur takma kafana erken boşalmıyosa seni tatmin ediyosa sıkıntı yok
10 Yorumlaahahaa bu uyanık senle sevişmedne önce erken boşalmamak için depoyu boşaltıp geliyorda ondan ahahahaha
00 Yorumla
+1 yılDolulukla orantili haftada bir yapsa sicrar demekki surekli yapiyor
00 Yorumlabaşka erkeklere yönel aradığını bulursun hatta iki erkekle yap başarabilirsin sana güveniyorum
00 Yorumla
+1 yılbilemiyorum yani benimki oluk oluk fıskıranlardan. teknigi var onun birazda sperm fazlalıgıyla alakalı zevklede tabi
00 Yorumlasperm az üretiyor bir sağlık sorunu değil kısır falan değil
10 Yorumla
+1 yılbenim derdimde bu tenim beyaz oram mor ama boşalınca 3 metre öteye karşı duvara adımı yazıyorum Tankut diye ama rengi itici dimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen yokken cok 31 çekiyor sperm az oldugu için sıçramıyor
10 Yorumla
+1 yılBende fiskirta biliyorum yani ilk seansda yüzün tanınmaz hale gelir ne dersin
00 Yorumla
+1 yılArkadasin senin yanina gelmdn boşalmıştır ondn az gelir ya da sperm urtmeuyrdr
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok mast yapıyordur sevgilin
10 Yorumla Kendiyle cok oynuyor garibim
00 Yorumla
+1 yılsebebi koparılan çiçekler...
21 Yorumladengeli beslenmiyodur
00 YorumlaAnlamadığım senin mi sorunun onun mu
00 Yorumlaya birde hiç akmıyor olsa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRuhu kaşarlanmış kız örneği
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHm cok nerene bosaliyor
00 Yorumla
+1 yılSorun var cocugu olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen nasıl istiyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHortumu bükülmüştür.
00 Yorumlanereden bilek
00 Yorumla
+1 yılÇok 31 çekiyor
00 Yorumla
+1 yıliş yokk
00 YorumlaBenimkide öyle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkek arkadaşımın spermleri sıçramıyor sadece yavaşça akıyor bikaç damla sebebi ne olabilir ki?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat