Cinsel Yaşam Eşimin spermi niye bembeyaz akmıyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Eşim önceden varikosel ameliyatı olmuş. Spermleri bembeyaz akmıyor acaba eşimde bir problem mi var? Eşimin spermi niye bembeyaz akmıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. 3-4 gün boşalmazsa salep kıvamında olur. her gün boşalırsa su gibi gelmeye başlar. siz sık yapıyosunuz galiba 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sık sık boşalıyorsa ve spermler beklemiyorsa saydam akar 0 0 Yorumla
astralis Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bende mi bir problem var diye düşündüm de bi an mdmdkdkkd 0 0 Yorumla
Gizliteacher3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl salep gibi olması lazım ama çok mastürbasyon yaparsa ya da çok sık beraber olursanız tam o kıvamda akmaz 0 0 Yorumla
hayathayatdelice Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. muhtemelen ilişkiden önce boşalıyordur ya da sık sık diyelim 0 0 Yorumla
Anglemom Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sperm sayımı yapılmalı benim eşimde oldu 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Spermi iyi çıktı mı eşinin Yorumla Anglemom +1 yıl Maalesef bizde sorun büyük Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani sende bir şey var mi Yorumla Anglemom +1 yıl YaAcaktım da gizlisin Yorumla Soran +1 yıl Bende pkos var maalesef :( Yorumla Anglemom +1 yıl Üzüldüm Yorumla Soran +1 yıl İnşallah çocuk olur Yorumla Anglemom +1 yıl Deniyoruz Yorumla Soran +1 yıl Kaç senelik evlisin Yorumla Anglemom +1 yıl 8 sen Yorumla Soran +1 yıl 2 ay Yorumla Anglemom +1 yıl Hayırlısı olsun orun olursa takip edebilirsn Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Acik kivamdaysa ondandir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Salep gibi olması gerekmiyor mu Yorumla cenk06cenk +1 yıl Kisiye gore degisir bu, acik kivamda olan cok beyaz olmaz ve normalden biraz daha fazla gelir Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Ne renk? 0 0 Yorumla
chrboy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Sperm testi yaptirim 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Yeni evliyiz ama hemen yapılmalı mi chrboy +1 yıl evet ve yaptirmadan icine bosalmasin sorun olabilir hastalik falan Soran +1 yıl Hep içeri boşalıyor ama chrboy +1 yıl Bence artik bosaltma ve elle bosaltinca say 4 5 kez mi fiskiriyo daha mi az Soran +1 yıl Çok mu fışkırmali chrboy +1 yıl En az 4 5 kez chrboy +1 yıl Seninki nasil Soran +1 yıl Bembeyaz benimki ,🤪 chrboy +1 yıl Seninki derken eşin kaç kere fışkırıyor demiştim 😀 Soran +1 yıl Hmmm chrboy +1 yıl İstersen takip et konuşalım
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ne renk 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Su gibi rakı gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Koyumu cvkmi Yorumla Soran +1 yıl Cıvık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm bi hastaneye basvurn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya da cokmu mastürbasyon yapiyo ona ihtiyac olmamasi lazm sen varsn yeni evlsn Yorumla Soran +1 yıl Hemen hemen her gün yapiyoz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bisey sorablrmym musadenle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
3-4 gün boşalmazsa salep kıvamında olur. her gün boşalırsa su gibi gelmeye başlar. siz sık yapıyosunuz galiba
Sık sık boşalıyorsa ve spermler beklemiyorsa saydam akar
Bende mi bir problem var diye düşündüm de bi an mdmdkdkkd
salep gibi olması lazım ama çok mastürbasyon yaparsa ya da çok sık beraber olursanız tam o kıvamda akmaz
muhtemelen ilişkiden önce boşalıyordur ya da sık sık diyelim
Sperm sayımı yapılmalı benim eşimde oldu
Spermi iyi çıktı mı eşinin
Maalesef bizde sorun büyük
Nasıl yani sende bir şey var mi
YaAcaktım da gizlisin
Bende pkos var maalesef :(
Üzüldüm
İnşallah çocuk olur
Deniyoruz
Kaç senelik evlisin
8 sen
2 ay
Hayırlısı olsun orun olursa takip edebilirsn
Acik kivamdaysa ondandir
Salep gibi olması gerekmiyor mu
Kisiye gore degisir bu, acik kivamda olan cok beyaz olmaz ve normalden biraz daha fazla gelir
Bence normal
ilişkiniz iyimi sorun var mı
? Olabilir sana bir şey sormak istiyorum?
Çok 31 çekiyor
Ne renk?
Sperm testi yaptirim
Yeni evliyiz ama hemen yapılmalı mi
evet ve yaptirmadan icine bosalmasin sorun olabilir hastalik falan
Hep içeri boşalıyor ama
Bence artik bosaltma ve elle bosaltinca say 4 5 kez mi fiskiriyo daha mi az
Çok mu fışkırmali
En az 4 5 kez
Seninki nasil
Bembeyaz benimki ,🤪
Seninki derken eşin kaç kere fışkırıyor demiştim 😀