Dünyada ve Türkiyede çok hızlı yayılıyor ve yaşayan iki aile bu yaşadıklarını sır gibi saklıyor
Cevabın nedir?
her canlı ölümü tadacak , bu allahın kitabında yazıyor ve her kez yaptıklarının cezasını misliyle çekecek, dinimizde özellikle bu türlü şeyleri men etmiş ve cezası ise inanılmaz eyer cehennemden korkmuyorsan elini 1 dakikalıgına ateşe tut orası o duyacagın azabın çok çok fazlası , biliyormusun hayvanların içinde sadece domuzlar kıskanmaz ve eşi yanındayken başkası yaparken seyreder ve ya gider domuz pislikte yaşar ve eti yenmez yiyenlerde çok farklı inançta olanlardır, senin düşüncen ve senin gibi düşünenlerde asla ne ahlak ne eşine saygı ve evliligine sevgisi var sadece farklı arzulardan başka bir şey degil , söylenecek o kadar çok şey varkı bana şöyle diyebilirsin alan memnun satan memnun sana ne bizximkisi sadece soruna karşılık kişisel yorumum , her koyun kendi bacagından asılır. kocan başkasını yaparken izle senide başkası yaparken izlesin , şeytanınız bol olsun. dini inancı olmayanlar için bunlar normal , iyi eylenceler
14 Yorumla- +1 yıl
Domuzların cinsel hayatları senin dediğin gibi değil.
Yok eşini kıskanmazmış, yok eşi başkasıyla yaparken seyredermiş filan...
Zooloji denilen bir bilim dalı var.
İşleri araştırmak ve gözlemlemek.
Ve gerçek şu ki domuzların cinsel ve sosyal hayatları arslanlardan hiç farklı değil.
Yani söylediklerin bir safsatadan başka bir şey değil.
Ya sen cahilsin kulaktan dolma safsataları doğru sanıp yazıyorsun, ya da burada herkesi cahil sandın, desteksiz atıyorsun.
Kusura bakma ama bunu söylemenin daha selim bir yolunu bulamadım. - +1 yıl
@NeoZeus konuşma uslubun yaşıına hiç yakışmıyor örnek konuşma uslubuyla yazman daha sevimli olurdu ben konunun ne oldugunu çok iyi biliyorum ve benim için esas olan zooloji degil kuran ı kerim in bildirdigi aslolandır, üstelik senin daha iyi kapsamlı her iki açıdanda bilgiye sahip olup degerlendirmen gerekirdi, ben yorumumda haklı oldugumu araştırmalarımın neticesinde bu bilgiye sahipim , seninle polemige girmek istemiyorum seni kendi dogrularınla başbaşa bırakıyorum , her düşünceyi saygıyla okur ve dinlerim lütfen cevap yazmazsan engellemeden bu görüşle devam ederim yoksa uslupsuz şekil alacagını daha ilk yorumunda gösterdigin için engellemek zorunda kalacam. sizi kendi görüşlerinizle başbaşa bırakıyorum , iyi günler
- +1 yıl
Sen bilirsin. İstersen engelleyebilirsin. Ama bu gerçekleri değiştirmez. Kafanı kuma gömen devekuşundan bir farkı olmaz.
Dinimiz domuz etini haram kılmıştır. Bu doğru. Ama Kur'anı Kerim'de domuzlar eşini kıskanmaz, başkası yaparken seyreder filan gibi şeyler yoktur.
Dinimizde olmayan şeyleri dinimize varmış gibi sokuşturmaya kalkmak her şeyden önce inandığını söylediğin bu güzel dine ihanettir.
Yarım doktor candan, yarım hoca dinden edermiş derler. Unutma...
En İyi Cevaplar
Bu bizim ülke kültürüne pek uymayan bir uygulama. Sanırım bu tarz farklılıkları; ilişkileri iyice sıradanlaşmış veya da artık birbirlerinden cinsel anlamda sıkılmış eşler tercih ediyordur.
Küçük bir açıdan düşünüldüğünde az da olsa mantıklı görülebilir. O açı da eşlerin birbirini aldatması. Eşine ihanet edip aldatmaktansa anlaşmalı bir şekilde böyle bir yola başvurmaları daha önce de dediğim gibi az da olsa mantıklı olabilir. Tabi elbette ki işin etik olmama boyutu var. Bu yüzden birçok kişiye çok saçma görülebilir.
Senin bu konuyla ilgin nereden geliyor? Sadece merak mı?10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılTek eşlilik nasıl bir yaşam tarzıysa bu da bir yaşam tarzı.
Öte yandan 2 kişi arasında bile bu denli bir yakınlığı sağlamak zor iken 4 kişi arasında böylesine bir sevgi samimiyet ve yakınlığın sağlanmasının ne kadar zor olabileceğini de tahmin etmek güç olmasa gerek.
Her çiftin yapabileceği bir şey olduğunu sanmıyorum.93 Yorumla- +1 yıl
Evet uygun kişiler olmalı yoksa sorunlar, sıkıntılar başlar.
- +1 yıl
@adrenalin64 Bütün ilişkiler için genel geçer bir kuraldır o senin dediğin. Aynı kural 2 kişi arasında da geçerlidir.
Gizli Üye(25-29)+1 yıleger evliliklerine zarar vermezse alan memnun veren memnun olursa yapılabilir. sonucta cinselliği ayakta tutan sey farklı deneyimler ve fantezilerdir
303 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben bekarım. ama dediğim gibi alan memnun veren memnunsa yapılabilir
- +1 yıl
Ama. olumlu görmen şaşırtıcı yaş kaç
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
65Cevap
+1 yılYa çok zor bir fantezi aslında yani ne gerek var ya da niye yapalım diye düşünüyorum ben ama şöyle de bir şey var söylediklerim ile çekileşeceğm yinede fikrimi görüşümü söylemek istiyorum ben kuzenimle sadece cinsel birliktelik yaşadığımız kadınlarla onların da ne kadar cinsellik için beraber de olsak rızalarını onaylarını alıp bir kaç kez farklı kişilerle eş değiştrdik. Ama çok yakın çift arkadaşımız ile sevgilimle aynı koltukta yan yana çok samimi bir şekilde kendi eşlerimiz ile sevişiyoruz durum böyleyken arkadaşım oda sevgilisi ile yakın olduğu bir an kızları değişip o benim hatunun ayaklarıyla ben onun sevgilisinin ayaklarını kullanıp footjop yaptık bunu bir kaç kez de tekrarladık yani oda sırf bir hareketlilik olsun diye hep kafamız güzel olduğu zamanlar oldu. Bir kere de ben merak ettim deneyelim istedim arkadaşıma söyledim o zaten dün den razı böyle şeylere ben onun spermlerini o benim spermlerimi kızlara yedirdik çok bir şey fark edemediler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSevgilmin değişik türde fantezileri var ben ona eş değiştirme dedim o en yakın arkadaşını getirdi evli ama önce karısi olmadan yapmak istemiş adam 32 yaşında sevgilim 28 ben 20 yaşındayım başta ikisi birlikte başladılar benimle yapmaya ama sonra sevgilim birakti arkadaşı devam etti
150 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani belli zaman sonra eşler farklı şeyler, heyecanlar arıyor birazcık çılgınlık düşünce varsa bu tür şeyleri başlatıyorlar. Bu swinger olayının orjinali aslında farklı ortamlarda olur, herkes birbirinizin eşini alır gider ama grup halinde yapanlar daha çok.
31 Yorumla- +1 yıl
Bu arada daha önce soru sormuştun eşimden artık zevk almıyorum vs noldu o?
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşim cuckold anlayışına sahip, özellikle tatillerde ilişki kurarım ve eşim anlayışla karşılar. Yalnız başıma tatile gittiğimde olmuştur.
151 YorumlaBazı ülkelerde yasal bu ve bunun için şirketler kurulmuş çiftleri profillerine ve isteklerine göre bir araya getiriyor..
81 Yorumlaİnsan bünyesi tek eşli değil ki zaten.
Birbirlerini gizli saklı aldatıp boynuzlayacaklarına, en azından bunu birbirlerinden saklamadan gizlemeden dürüstçe ve birlikte yapıyorlar.80 Yorumla
+1 yılbunlarda evli salaklar bence.. evleniyosun yine saf gibi zina günahına kendini mahkum bırakıyorsun. Ne evliliğine ne kendine nede eşine saygın kalır.
53 Yorumla- +1 yıl
Ya sen karını başkası s*kerken nasıl izleyebiliyorsun hrospu çocukları ya
- +1 yıl
@osmantatli yani aynen
- +1 yıl
Çıldırıyorum.
Öne ya ben bundan sıkıldım kendininkini versene knka mi diyeceksin hxbdbd
53 Yorumla- +1 yıl
Sende sıkıldıysan sende benimkini al diyecen devamında :)
- +1 yıl
@adrenalin64 erkek için konuştum 😂
- +1 yıl
Evet bend eonu diyorum zaten tek taraflı değil oda ona verecek.
+1 yılAllahtan sir gibi sakliyolarmis ifsa etseler ne olcak acaba sir gibi saklaniyosa nasil biliyoz biz bunlari dunyadaki en carpik iliskidir cinayet sebebi falan ya hele bizim ulkede
00 Yorumla
+1 yılseveni vardır doğrudur. benlik birşey değil. ben tek gecelik ilişkimdeki kadını bile sahiplenirim. o kadın sadece o gece içinde olsa sadece benim ve bana aittir.
00 Yorumlabence herkesin yasamak istediği bir olay ama nedense kimse istemiyor ve yapmıyor kim ulan peki bu yapanlar =) kimse namus bekçisi olmasın şahsen ben çeşitli fantazilere açığım
70 Yorumla
+1 yılSapkınlık, iğrençlik, insanlık ayıbı, utanmazlık, şeref yoksunluğu, adamım diye dolaşan 2 erkek, kendini kadın zanneden 2 namussuz işi.
10 YorumlaO zaman neye yaradı evlememe eşimi başkasına cinsellik yaşamasına izin vereceksem? Ya benle olacak ya da kimse ile..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılilişkinin en pis ve ahlaksız olanı , yüzüne tükürsen yağmur yağıyor denen cinsinden... kadınıda erkeğide en ucuz namusa sahip olanı.. düşündüğüm bu
00 Yorumla hayvanların yaptığı gibi , hatta ondanda aşağı aşağıların aşağısı karaktersizlik, ahmaklık, ahlaksızlık
10 Yorumla
+1 yılCok var etrafta sanirim sende ya merak ediyosun ya da daha once yaptin...
Ararsan kesin bulacaksindir zorlanmazsin yani00 Yorumladeğiştiren erkek g.. t, razı olan kadın da f.. şedir.. nokta net..
00 Yorumlauni yillarimda bir cifte 3. olmustim. bu tr de cok fazla var ama guven problemk yuzunden gizli cogu. partileri bile oluyor bu ekiplerin
20 Yorumla
+1 yılBen karşıyım.. Evli kişşler açısından tabi.. Partnerin vardır, seks odaklı bir ilişki yaşıyosundur o zaman olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyabancı ülkelerde bunlar zaten var. 1 defa şahit oldum sonrası zaten berbat.
43 Yorumla- +1 yıl
Nasıl oldun
Cevap sahibi+1 yıl@Duygusuzkızz boşver anlatılmaz.
- +1 yıl
Tamam diğer taraftan anlat
+1 yılTek oldugum icin Boyle bisey denk gel. edim duydum ama konusmak gerekir bunu yapan biriyle duygu dusuncelerini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce gittiğimiz tatil bölgesinde denedik
Teklifi onlar sunmuştu
Tamamen tesadüf oldu33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKaldığımız otel bizi bara götürdü
Turist kafilesiyle beraberdik. Hepberaber içtik samimiyet başladı. Böyle bir teklifi aldım gece onların yazlık evine geçtik 1 haftamız böyle geçti.
Adam o kadar zevkine düşkünki salonun ortasında disko topu vardı heryer karanlık ve çift yatakodası
Daha öncedende yaptığı belli zaten
Cevap sahibi+1 yılEvli misiniz siz?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanal dünya bunlarla dolu.
Evli değilim ben.
Tek erkek oldum ama.04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır.
İstersen anlatabilirim de.
Bir sefer de değil hem de.
Cevap sahibi+1 yılİstersen inan iştersen de inanma.
Ankara'da yaşıyorum.
Benim yattığım kadınları ve denediğim fantezileri aklın hayalin almaz.
Bana abaza demen komik.
Keyfin bilir.
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılMuslumanlara 4 es konusunda elestirenler kendileri metreslik ya da es degistirme yapiyolar ne kadar gusrl
10 Yorumla bence ıyı bırsey degıl seks ıkı kişi arasında yapılması gerekekn bır olay gızlı olmalı haksızmıyım arkadas
sagılar ve sevgıler sıze olsun00 Yorumlatwitterda çok var bakıyorum arada ama böyle bir şeye katılırmıyım bilmiyorum
10 Yorumlaeş değiştirme değilde partner değiştirme güzel geliyor fikirsel olarak
10 Yorumla
+1 yılSen ne düşünüyorsun sen daha uzun yıllardır evlisin anlat
10 Yorumla
+1 yılHayvanlar bile böyle bişey yapmıyor. bence hayvandan daha aşağılık mahluklar.
00 Yorumlaşehvete yenik düşüp yapılıyor ama sonrasında ağır pişmanlıklar yaşanıyor...
00 Yorumlaeşini başkasıyla paylaşan adam değildir ölsün mümkünse
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılo kadar çok yaygın ki
ama herkes bunu çok sıkı şekilde gizliyor tabii ki00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılistersen anlatabilirim yaşadım? ama özelden olabilir mi?_ ifşa olsun istemem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğişik fantazi ama gercegini yapamam
60 Yorumla
+1 yıledepsizlikten baska bısey degil
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirebir yaşayan tanıyorum. ben sevgilimle dahil olmuştum ayrıca 3. Olarakta dahil oldum
05 Yorumla- +1 yıl
Ciddimi
Cevap sahibi+1 yıl@Duygusuzkızz evet tabık neden sasırdın?
Cevap sahibi+1 yılYAzmıştım
- +1 yıl
Şaşırtıcı bu sevgilin ne tepki verdi
Cevap sahibi+1 yıl@Duygusuzkızz mesajdan yazdım
+1 yılBen tipsizim hiçbir kız benimle sevgili olmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılNormal takildigim bir kizla belki olacak bisey
10 Yorumla Ben degistirmem ama 3. Olarak katılırim
00 Yorumla
+1 yılSır değil artık. Adamlar uçmuş :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben denedim:)
1326 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbaşta zor tabı ama snrası cok keyıfliydi
- +1 yıl
Buldun birini hemen :)
- +1 yıl
Hadi canım ciddi mi ya
Cevap sahibi+1 yılevet karı koca olarka:)
- +1 yıl
Esini cok seviyorsun dimi?
Cevap sahibi+1 yıltabıkı:)
- +1 yıl
Peki bu swinger olayini kim istedi ve konuyu acti
Cevap sahibi+1 yılben ve kız arkdasım:)
- +1 yıl
Niye peki? Sanirim kadinlardan hoslaniyorsun?
Cevap sahibi+1 yılbisexlıme evet
- +1 yıl
biz de eşimle denemek istiyoruz
- +1 yıl
Kendin icin yani 😉 esin uyanamadi dimi olaya
- +1 yıl
@swimmer2121 bak sizede ekmek cikti
Cevap sahibi+1 yıldeneyin
- +1 yıl
anlatırmısın biraz
- +1 yıl
Nasıl denedin kaç yıllık evlisin
Cevap sahibi+1 yıl3 yılık evlıyız
- +1 yıl
Oooo bak meraklisi cokmus 😉
- +1 yıl
Devam. Devam. ediyotmuzun daha
Fantazi...
62 Yorumla- +1 yıl
Hoşuna gidiyor sanırım
+1 yılsiz güzel kardeşim mısınız
00 Yorumlaİlginç gibi heyecan verici
00 Yorumla
+1 yılAllah belalarını versin böyle bir şey yapanın
00 Yorumla
+1 yılyok daha neler? senin fikrin ne peki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyapamam ama Seksi buluyorum
00 Yorumlaİgrenc
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. birbirinin haberi omadan bolca yapılıyor zaten
10 Yorumlaben sıcak bakmıyorum
20 Yorumla
+1 yılbir kere grup yaptık o kadar aslında zevkli
00 Yorumlaİğrenç ve berbat ötesi.
00 Yorumla
+1 yılSevdiğimi kimseyle paylasamam
00 Yorumlayuh diyorum başka bişey değil.
00 Yorumla
+1 yılcinsellikteki yeni boyut
00 Yorumla
+1 yılBerbat bir şey ve hiç yapamayacağım şeylerden biri
00 Yorumlahiç denemedim ama denemek isterdim
10 Yorumla
+1 yıliğrenç ötesi bişey güzel kardeşim yellerini sevmem
00 YorumlaSaçmalık ötesi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe sırmış mk herkes biliyo :D
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)