Erkek arkadaşımla beraber olduğumuz zaman çok yoruluyo 10 dk dk olsa o sıvı nın gelmesi için çok kendini harcıyo az yavaş ol diyorum ama çok hızlı hareket ediyo buda onu çok yoruyo. Bişeler hissediyorum mu şüphe etmeye başladım ona sorduğumda off sper falan diyo ama yine de emin olamıyorum. Ama akıntı meni geliyo. Acaba haz almadan akıntı gelir mi?
Cevabın nedir?
çok kızla yapıyorsa veya bel soğukluğu denen hepatit türlerinden biri bir kızdan bulaşmışsa veya yaşı ileriyse veya şeker hastasıysa bu dediğin gibi olur. menisi nasıl bembeyaz ve yoğunmu yoksa çok sulumu
08 Yorumla
Soran+1 yılBeyaz değil sıvı çok sulu da değil normal
Soran+1 yılYok hayır yaşlı değil :)) haftada 3 defa bazen 1 defa çok zorlanıyo DEDİYSEM de sadece çok hızlı 😄 çok kendini yorup nefes nefese kalıyo 2 kere i beraber oluğumuzda bir türlü gelmiyo. Benden başka biriyle olduğunu sanmıyorum çünkü ne zaman ihtiyacı olsa bana der
Soran+1 yıl20 li yaşlarda
Soran+1 yılVede öyle tam beraber olmuyoruz tam anlamıyla sürtünme yoluyla onu istiyo ama o kadar cesaret edemem korkarım asla tam anlamıyla kendimi varemem
Soran+1 yılTesekkrler :) o şeyi evlilik gecesine saklıyoz nasipse tabi çünkü evliliğinde bir tadı olmalı daha evlenmeden sıradanlaşmamalı :)
+1 yılGenelde boşalmaz ama bazen olabiliyor... bunu anlamanın da yolları var...
111 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi nasıl anlaşılır
- +1 yıl
bir kaç yol var.. Mesela sevişirken gözlerini kapatıyor mu?
- +1 yıl
Bu arada erken boşalma sorunu da olabilir, kaç yaşında erk ark? Tecrübeli mi bu konularda?
Soran+1 yılKapatıyo genelde. Bazen açık da yakalıyorum ama nadir 20 li yaşlarda aynıyız. Tecrube şöyle benden başkasıyla olduğunu düşünmüyorum ama izlediği siteler var galiba çünkü farklı yaklaşımlar da sergiliyo bana karşı
Soran+1 yılTam anlamıyla beraber olmuyoruz açık ama sürtünme seklinde buda etki eder mi
- +1 yıl
Site izliosa mesela onları düşünüodur sevişirken senle ve o yüzdenhızlı boşalıodur.. ben ne zaman boşalmak istesem sevişirken öyle şeyler düşünürüm
- +1 yıl
Sürtünmeyle aslında daha geç boşalması lazım... sen boşalıo musun bu arada?
Soran+1 yılEvet haz alıyorum ama her beraber oluşumuzda değil akıntı her zaman geliyo. Vede bana sorar biie hissediyomusun diye hisstmem için elinden gelen şeyleri de yapar. Ona sormuştum benle beraberken aklına farklı bişeler getiriyomusun diye hayal ettin mi hiç dedim. Niye hayal ediyim ki gerçeği yanımdayken dedi. Ama kandırmaca da olabilir emin değilim dediğinden. Geç zaten sürekli bişeler ediyo kendini yoruyo. Hızlı hızlı yaptığı için çok yoruluyo vakit kısıtlaması da oluyo. Bigün gelirsek bu şeklde davranmaz ama zaman yetersiz olunca mecbur. Sorum da tam da şu. Hızlı hızlı yapıp kendini yorduğunda haz alır mı diye
- +1 yıl
Konuşalım mı daha rahat olabilir sakıncası yoksa? Mesaj atar mısın?
Soran+1 yılYok böyle iyi tesekkrler
- +1 yıl
Benim soruna yorumum, alır ama çok az olurbu, normal sevişmedrki gibi olmaz... anal deneyebilirsiniz. Vajinal seksten daha çok zevk verir hem erkege hem kadına...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
17Cevap
allah aşkına siz kaç yaşındasınız cidden bunları soruyormusunuz işin garibi bunları bilmeden birlikte olmanız saçma
00 YorumlaBunu için cevap veririm ama buradan olmaz sorularım olacak sana
00 Yorumla
+1 yılBelki senden daha çok zevk veren bir fuckbody si vardır. O yüzden senden daha az zevk alıyor olabilir
00 Yorumlaüst usteyse 3. posta artık zulüm olur bosaliyimda bitsin der zevki düşünmez
00 Yorumla
+1 yılZevk alıyor ama yeterli almıyor sanada zevk vermiyor yani bir bçktan anlamıyor..
00 Yorumlazevk almasa nasıl bosalsin
14 Yorumla
Soran+1 yılBilmem haz almaz ama sürekli sürtünme olduğu için gelir mi diye düşündüm
Soran+1 yılAnladım teşekkrlerr
10 dk ne lan ben 50 dk yapıyorum 😂😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum 😄 10 dk olmasada fazla sürmüyo rahatlıyo
+1 yılGelmez geliyor olsa niye ilişki yasiyoz anladın
10 Yorumla
+1 yılHiç kimse zevk almadan boşalma
10 Yorumla
+1 yılZevk almadan boşalamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen yemek yemedende doyabiliormusun?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılEe o zaman bu sacma sorunun cevabi ne sence
+1 yılgelmez mümkün değil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Hayır.
10 Yorumlaimkansız
10 Yorumlagelir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bosalir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıcaklık hissetin mi
05 Yorumla
Soran+1 yılSıcak evet yakın 3 yıldır beraberiz bir ara çok uzak kalmıştık başka şehre giitik çok özlemişti beni her buluşmamızda da çok istiyo ama kendimi kapattıkça ısrar etmiyo çok da yok dediğim zaman özledim diyo kıramıyorum
Cevap sahibi+1 yılİçinde sıcaklık
Soran+1 yılTam anlamıyla olmuyoruz sürtünme yoluyla ama tuttuğumda sıcak evet
Cevap sahibi+1 yılDikkat edin
Soran+1 yılNeden. Ama sorumun cevabını vermedin hala 😄
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem