Cinsel Yaşam Erkekler boşalınca rahatlıyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Erkekler boşalınca rahatlıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Rijit Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Biz 7/24 sperm üretiyoruz doldukça azgınlık artıyor boşalınca azgınlık gidiyor tekrar doluyor tekrar azıyoruz kısır döngü 😅 sen de yaşayabilirsin o rahatlamayı yardım edebilirim 0 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. İster istemez rahatlık oluyor birde öyle bı uyku moduna giriyorsun ki o rahatlık anlatılamaz yaşanır 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok güzeldir eminim ki Yorumla Kralbop 1 yıl Hemde nasıl insan üşeniyor duş almaktan ama mecburen gidiyorsun birde duştan sonra bı güzel uyku 2 saat en fazla muazzam rahatlatıyor ve dinlendiriyor Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet bosalinca sanki tüm yüzümüzü atmış gibi oluyoruz 0 0 Yorumla
Mehmet_2 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Her kadın gıbı erkeklerde tiraharlar tabıkı 0 0 Yorumla
tturany Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 89% 1 yıl Yok strese giriyor ne yapacağım ben şimdi bu kadar spermi nereye koyacağım diye 0 0 Yorumla
esatde_senbana Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Tabi ki de siz nasıl rahatliyorsaniz bizde öyle tabi his daha farklıdır ama yine de rahatlamada var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Erkekler hep rahat zaten dert yok tasa yok hiç bir şey yok çoğu erkek bom boş yaşıyor zaten 2 0 Yorumla
ZeynepBirinci27 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Evet tatlım senin gibi 5 3 Yorumla mersnliAŞK 1 yıl Bu arkadaş erkek bilginiz olsun Yorumla Siouxe 1 yıl @mersnliAŞK Herkes biliyor zaten. Bu ve _blues Yorumla Soran 1 yıl @mersnliAŞK bana mı dedin Yorumla
Aloneman13 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 69% 1 yıl Erkek insan değil mi 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka Yorumla Aloneman13 1 yıl Ne demek ne alaka, erkeklerde rahatlıyor tabi yoksa niye seks yapsın? Yorumla Soran 1 yıl Bilmediğim için sordum Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Tabi rahatlar dertleri o zaten 0 0 Yorumla
Siftahçı Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Geçici bir süre evet sonra tekrar istiyor canın 0 0 Yorumla
Bmx_21 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 93% 1 yıl Evet tabi ki gevsiyor rahatlık zevk sarhosu 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Evet bundan dolayı uyku geliyor 0 0 Yorumla
_uumutt Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Tabi ki rahatlıyor insan ve vücut neden sordun ki 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Siz neyseniz biz de öğle. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yok aksine daha çok azıyoruz 😅 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Garipmiş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabiki öyle değil Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet sen rahatlamıyor musun 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hiç yaşamadım ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden yapmadın ki Yorumla Soran 1 yıl Öyle bir istek hissetmedim hiç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nası hiç azmıyor musun nasıl gideriyorsun bu ihtiyaç Yorumla
Salih_tutucu Takip Et Guru Yaş: 41 1 yıl Siz rahatlamıyormusunuz? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hiç yapmadım Yorumla Salih_tutucu 1 yıl Tebrik ediyorum. yapma o zaman kendini tut. Evet biz rahatlıyoruz Yorumla
mersnliAŞK Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı. Deli ğibi hemde 0 6 Yorumla Soran 1 yıl O derece yani Yorumla mersnliAŞK 1 yıl Uff anlatılmaz yaşanır derler ya aaaaSen hiç yaşamadın mı Yorumla Soran 1 yıl Yaşamadım Yorumla mersnliAŞK 1 yıl Yaşatmayanlar utansın sen değil Yorumla Soran 1 yıl Peki cinsellik ve mastürbasyon fark ediyor mu Yorumla mersnliAŞK 1 yıl Sana demedim ben o zeynep varya o erkek Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Evet.. 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. tabi ki 0 0 Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet rahatliyoruz 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bazen 0 0 Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evet aga 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. En az kadınlar kadar 0 0 Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. sence evettt 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Biz 7/24 sperm üretiyoruz doldukça azgınlık artıyor boşalınca azgınlık gidiyor tekrar doluyor tekrar azıyoruz kısır döngü 😅 sen de yaşayabilirsin o rahatlamayı yardım edebilirim
İster istemez rahatlık oluyor birde öyle bı uyku moduna giriyorsun ki o rahatlık anlatılamaz yaşanır
Çok güzeldir eminim ki
Hemde nasıl insan üşeniyor duş almaktan ama mecburen gidiyorsun birde duştan sonra bı güzel uyku 2 saat en fazla muazzam rahatlatıyor ve dinlendiriyor
Evet bosalinca sanki tüm yüzümüzü atmış gibi oluyoruz
Her kadın gıbı erkeklerde tiraharlar tabıkı
Yok strese giriyor ne yapacağım ben şimdi bu kadar spermi nereye koyacağım diye
Tabi ki de siz nasıl rahatliyorsaniz bizde öyle tabi his daha farklıdır ama yine de rahatlamada var
Erkekler hep rahat zaten dert yok tasa yok hiç bir şey yok çoğu erkek bom boş yaşıyor zaten
Evet tatlım senin gibi
Bu arkadaş erkek bilginiz olsun
@mersnliAŞK Herkes biliyor zaten. Bu ve _blues
@mersnliAŞK bana mı dedin
Erkek insan değil mi
Ne alaka
Ne demek ne alaka, erkeklerde rahatlıyor tabi yoksa niye seks yapsın?
Bilmediğim için sordum
Tabi rahatlar dertleri o zaten
sen de ne etki yapıyorsa karşıda da o
Geçici bir süre evet sonra tekrar istiyor canın
Evet tabi ki gevsiyor rahatlık zevk sarhosu
Evet bundan dolayı uyku geliyor
Tabi ki rahatlıyor insan ve vücut neden sordun ki
Siz neyseniz biz de öğle.
Yok aksine daha çok azıyoruz 😅
Garipmiş
Tabiki öyle değil
Evet sen rahatlamıyor musun