Arkadaşlar yaş 20 penisim cetvelle ölçtüm 12 cm çıktı bana çok kücüş görünüyor ya bu yüzden hiçbr kıza yaklaşmak istemiyorum ameliyat dışında büyütme yöntemi var mı 1 yılda 2-3 cm büyütebileceğim
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılPenis boyun gayet normal. İstersen 25 cm penisin olsun. Kadın ruhundan anlamıyorsan, ön sevişme yapmayı bilmiyorsan, kadının klitorisi iel özel olarak ilgilenmiyorsan, oral seks yapmıyorsan partnerine hiç bir işe yaramaz o 25 cm. O yüzden penis boyunu kafana takma..
29 Yorumla
Soran+1 yılonları yapıyorum ama hani o pantolonun inişi sırasındaki yüz ifadesi varya o işte çok alaycı oluyor o yüzden bir çare bulmam lazım
Cevap sahibi+1 yılUtanacak bir şey yok. Bir kadının penisten zevk alabilmesi penisin 4-5 cm olması bile yeterli. Çünkü vajina içinde sinirler vajinanın hemen girişinde bulunuyor. Ki bu yüzden kadınlar oral seks ile bile yani dil ile bile orgazma ulaştırılabilir.
Soran+1 yılolsun ya insan kendini ister istemez kötü hissediyor. kadınlar orgazm oluyor ama o seksin başlangıç aşaması benm için cehennem azabı gibi geçiyor kadınlardaki bakışın tanımı aynen şu bu onla mı beni şey yapabilecek der gibi bakıyor resmen
Cevap sahibi+1 yılBunu diyen kadınlardan uzak dur zaten
Soran+1 yıldemiyorlar bakıyorlar. peki alaycı şekilde baksada mı uzak durayim
Cevap sahibi+1 yılDaha sert yapıştır sen de o zaman :)
Soran+1 yılabi ufak olduksan sonra sert yapıştırsam nolur kadın hissetmiyor ki 13 cm mi :)
Cevap sahibi+1 yılHisseder hisseder. Ufak değil psikilojik olarak böyle yaparsan bir de erken boşalma sorunun olur
Soran+1 yılyok abi yok çok şükür :) ya girdiğim kadınların çoğunu boşaltıyorum ama ben psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum. çünkü kimle konuşsam boy önemli gördüğümde beni tatmin etmeli diyor
- 15 Yorumla
Soran+1 yılknk bunlar kısır bırakıyor diyorlar
Soran+1 yılsen kullandın mı peki ya da kullanan tanıdığın var mı işe yarıyor mu
Soran+1 yılanladım eyv :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenımde çatlaklarım var erkeklere yaklaşmak istemıyorum senin sorunu okudum mutlu oldum demek erkeklerde böyle kızlardan çeknebılıyorlar :D
14 Yorumla
Soran+1 yılbenim gibi olan milyonlarca erkek var :) bendede çatlak var ya ya vücduda sokam ya
- +1 yıl
catlak derken
Cevap sahibi+1 yıl@gri_gandalf vucudumda çatlaklar var her yerde kilo alıp vermeden ve çirkin görunuyorlar ,,
- +1 yıl
yokya seni seven kisi takmaz bile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
+1 yılelektirikli supergeyle cek uzar
11 Yorumla
Soran+1 yılşakacı şey :)
+1 yılMasaj teknikleri var biraz daha buyutebilirsin
22 Yorumla
Soran+1 yılciddi misin. nerede yazıyor ve herkeste işe yarıyor mu.
- +1 yıl
Google da araştır ilaç kullanma ama hepsi yalan
+1 yılBoşver göğüs boyutuna kafayı takmış bir kzi bul evlen git
00 Yorumla
+1 yılSevgiyle 😆
13 Yorumla
Soran+1 yılya dayı kafamı buluyon :)
- +1 yıl
Yooo! Sevgiye ihtiyacı var. Sen sevme. Başkası anladin 😉
Soran+1 yılo şekilde nasıl büyüyecek dayı öyle şey mi olur :) o zaman jigoloların mal onlardan önce gitmeli
Gizli Üye(30-35)+1 yılkilolumusun :)
11 Yorumla
Soran+1 yılhayır çok zayıfım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası