Artık tekrar yorum yapmayın.
Penis nasıl büyütür?
Artık tekrar yorum yapmayın.
tek yolu ameliyat ki o da maksimum 3 cm büyüme sağlıyormuş. onun dışındaki piyasada satılan vakumdur, ilaçtır hepsi palavra. üstelik faydası olmadığı gibi zararlı şeyler.
Hiç bir şey ilaç kullanmadım ama kullanırsam ne olur bilmiyorum.
Oralla uzaya bilir penisini vakumlatarak. Penisin kucuk degil bnce
anladım sağ ol
İlaç var urun.n11.com/.../v-pills-gold-4lu-kutu-vpills-barkod-sorgulamali-P59979005
urun.n11.com/.../lust-pumper-piston-8-P86135578
İncele bir...
Penis büyütme egzersizleri var yaparsan düzenli şekilde 4 ayda 4 cm Uzama ve kalınlaşma vaat edebilirim
nasıl oluyor video googleden varsa buryaa paylaşamaz mısın ben anlamam da o işleri
beni en iyi cevap sec söz
paylaş öyle seçerim
ilk yöntemi söyleyim bu daha yavaş büyütür. ilk yöntem masturbasyon aşaması masturbasyon yaparken hani inek nasıl sağılır ise sende penisini öyle sağman gerek bu yöntem Osmanlı da çok kullanılırdı
masturbasyon yaparken dölü akmıcak ve sert gibi olacak mı
ve ne kadara süre nasıl her gün mü yapacağım yoksa
Sıkıntı yok yaparken zaten mecbur sonunda patlayacaksın diğer yöntemleri istersen en iyi cevap istiyorum :)
diğer yöntemler ise esnetme yöntemidir hergün yarım saat ayırmalısın buna 4 ay sonra hedefine ulaşacaksın
anladım teşekkürler
Her gün ki çalışmalara başlamadan önce mutlaka bu kompresi yapınız. Bu tam bir çalışma ve egzersiz sayılmasa da çalışmalardan önce yapılması gereklidir. Çünkü sıcak havlu kompresi penisinize giden kan akışını arttırır, gözenekleri hücreleri genişletir ve yumuşatır. Penisinizin esnekliğini de biraz arttırır. Bu iş için ayıracağınız bir havluyu ılık-sıcak arası (kendiniz karar verin) suda iyice ıslatın. Sonra havluyu sıkıp suyun fazlasından kurtulun. Havluyu istediğiniz yönde penisinize sarın. 1 dakika boyunca dursun. Sonra bu olayı bir kaç kez daha tekrar edin. Sonra penisinizi iyice kurulayın
erkekler-icin.blogspot.com.tr/.../...-artirma.html Bu bağlantıdan bak
Of çok zor penisiimi keseyim bari :/
Cevap
7Cevap
killoluysan kilo ver 2 3 cm daha uzar yağ tabaksınn altından kurtulur
Yaş 22 boyum 1.69 kilo 61 63 arası değişiyorŞika
yaşın 18 i geçtiyse büyümez daha işlevi yerine getiriyosa sıkıntı yok kasma hiç
harbi mi hep böylemi kalacak imkansiz gibi mi
benim boyda sorun yokta benimki sola doğru yön almış ileride başıma bela olur ne yapmam lazım
benim de sola doğru ne oluyor sorun mu olur
ilişkide karşıya acı çektirebilir
prensim acı çeker mi cidden :s
penis
çekebilir yan yan içine sokup cıkarttıgını düşün
Ala ala
alay mı edion mk :D :D
penis büyütme egzerzizi mi :D halen kandırıyorsunuz ya
Kapıya iple bagla kendini geriye çek :D
lütfen espri yapma
Ya napayım boşver ha üzüntü kısamis ne farkediyor be
evleneceğim kişiyle penis im kalır 9 10 arası sorun olur mu zevk alır mı benden?
Puf sırf cinsel yönden düşünme evlenirsin kişi sana aşık olucaksunuz birbirinize ve herkesin kusurları , eksikleri falan oluyor zaten seni gerçekten seven insan onu düşünmez bile umursamaz o sadece senin kalbinle ilgilenir sevginle Aşkınla bunlar faso fiso şeyler dert edilmicek şeyler
yetmediği için aldatan kadında çok ama?
@Keremsertçe eğer gerçekten aşık olsalardi cinsel tarafı onemsemezlerdi?
basketbol oynat
Ne yani oynarken kendimpenisi büyütür mü
uzamaz
böyle küçükmpenisle evlenir misin
egzersizleri var
Penisin yeterli
pfd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar