sizce iyi bir cinsel iliski nasıl olmalı? olmazsa olmazları neler?
(şimdi bir gereksiz gelir iyi olmali der)
(şimdi bir gereksiz gelir iyi olmali der)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Simdi abim Iyi bir cinsellik ancak bir birine deger verdi sürece olur,
Kiz ya da Erkek böyle düsünmemeli yeter ki o zevke gelsin ben gelmesemde olur diye..
Yani hersey karsilikli olmali cogulari p*rno filimli izleyipte onlar gibi cinselligi yapmayi dener ama kimse normal cinselligi denemez Erkekler Oruspumsun sözünü kullaninca sence bir bayanin hosuna gider mi hic de sanmiyorum..
Ön sevisme iki tarafta da olmali tabi ki kiz utaniyorsa bile sorlanmamali zamanla yasadiniz cinsellik zaten iyi bir cinsellik olur..
Ingilizce de bir söz vardir NO BODY IS PERFECT (Hic Kimse mükembel degildir)
Ile iyi bir cinsellik isteniyorsa buysa birlikte yasadiklari cinsellik olmali bir birine Zevk getircek kadar..
amacın cinsel ilişki olmadığı
onun sana, senin ona sahip olma isteğinin heyecanla birlikte senin içini kıpır kıpır yapan bir arzunun sonucu olması gerektiğidir.
bir duygu hissetmediğin insanla birlikte olmak kendini ona açmak gerçekten mide bulandırıcı.
benim için 🖓
gece olmalı ve hafif sıcak olmalı seksten önce zaten terlemelisin sonra eller dolanmalı öpücükler yavaşça kuru olan öpücükler ıslağa dönmeli üzerine müthiş bir oral (karşılıklı) sonra uzun uzun okşamalar ve sürtünmeler sonra önce beni yüzükoyun yatırıp hafif k*çım çıkıkken girmeli oralarda gezmeli aynı zamanda belimi ve saçlarımı okşayıp ensemden öpmeli heh işte o an zaten orgazm olurum gerisi de aynı şekil 😋😂
Cevap
54Cevap
Uzun ön sevişme (belki kısa)
Sonra bam bam bam asdasdsf
(Bu yorumda bozdum biliyorum)
giyinikken başlayıp soyunarak devam etmeli
utanma isteksizlik kararsızlık şaşkınlık olmamalı
loş ortamda ayakta başlayıp yatakta/koltukta devam etmeli
kontrol bende olmalı
sert davranmalıyım partnerime
o bundan çok haz almalı
inlemeler istekle ve net olmalı
tutkuyla uzunca süre yaşanmalı
plansız programsız spontane gelişen bir olay
bence iyidir.
çiftlerin dogal içten davrandıkları
Her iki tarafında temiz birbirini arzulaması hat safhada uzun ön sevişme oral seks ve her türlü pozisyonları yaşayarak en sonunda orgazmın doruklarına çıkarak
Bekaret takıntım yok.
Kadın da erkek de, pozisyonları bilmeli.
Monoton olmamalı.
Görev haline gelmemeli.
Aynı evin içinde, her an, evin her yanında yaşanmalı.
Yorumlamam bu kadar. :D
Bir kadın bir erkek veya iki kadın veya iki erkek arasında olmalı. Ben kadınlara ilgi duyuyorum ama kadın bulamadığımdan iyi bir cinsel ilişki yaşayamıyorum.
Ten uyumu, iki insanın öncelikle birbirini istemesi, temel budur.
Sonrasında vucudlarını tanıması, keşfetmesi ve iki tarafında sırayla birbirine müsaade etmesi.
Rahat bir ortam kimsenin sizi rahatsız etmice telefon ve kapı çalması olmucak rahat bir yatak öncesinde iki tarafta güzel bir duş alcak sekse başlamadan birbirinize güzel bir masaj ve sonra seks. Bence çok güzel olur
Öncelikle ön sevişme ye önem verilmeli. Partnerinin her yerini öpüp yalayıp emmelisin. Dakikalarca hatta saatlerce em. O andan sonra içinden çıkmak istemezsin. O da daha derine derine gömmeni ister.
Bol sevişmeli ve pozisyonları sıralamalı bşrazda fantezi
iyi bir sevişme karşılıklı istek arzu ile olmalı birbirlerinin ne istediğini bilmeli. yoksa hayal kırklığı olur. bayanı karşındakini tatmin etmeli, benim yaptığım gibi.
On sevismesi iyi olmali yani kucakta ya da ust uste surtunme ve oksama yoluyla iyi bir on sevisme olmali sessiz ve gun isigi los isik olmali telefonlar odada olmamali yatak derli toplu olmali ve istenilenler reddedilmemeli
istekli olmak lazım
hijyen olmak lazım
kesinlikle korunmak lazım
on sevişme uzun olmalı ve cinsellik sevgi dolu yapılmalı
Yaşanması gereken anin gelmesi gerekir iki tarafta istekli olmalı yoksa ne yapılırsa yapılsın önemsiz
İyi ilişki çok keyif aldığındır, kuralları yoktur çok öznel birşeydir. Mesela bence yakalanma korkusuyla yükselen adrenalin müthiş bir duygu
On sevisme olmazsa olmaz bnce. Uzun tutulacak sonra iliskiye baslamli. Sonra sekse gecip soft baslamali sonradan hard olmali
karşılıklı kaliteli bir oral ve bol bol terlemek çok önemli
Güvenli, temiz ve aceleye getirilmemiş bir şekilde olmalı
Tutkulu ve ateşli olmalı, kaliteli olmalı. Saçma sapan utanmalar, kafada soru işaretleri olmamalı.
soluk soluga ter ivinde kaliyorsa iki ciftte iyi bir iliski
Canim sen nasil istiyorsan erkeyinede oyle yapki oda sana oyle yapsin💋🙈🙈
Empati kurarak birlikte zevkin doruklarina cikmak.. fanteziler, temizlik ve hijyen, oral seks
bence evlenince olmalı ve hem kendini hem de karşı cinsin i zevk almaya çalıştirmak tir
İyi bir sevişme sonucu oluşan uzun ilişki olmali
Tensel uyum olduktan sonra her şey mükemmel olur
Hahah akışına bırak zaten devamı gelir ödmdls
Bol önsevişmeli ve biraz da vahşi olmalı
Emmeli gömmeli sesli konuşmalı vs.:)
Bu yaşta bunlara kafa yorman gereksiz
Hangi yaşta başlasın :D
@AfiliYalnzlıkk hic yaşamadım ki
Ama yaş sınırı koymussun nasıl olcak :)
Anlayış, birbirini mutlu etme çabası
toplarını ağzında sık
Arkali önlü olmali :)
tutku olmalı bir de emmeli yalamalı olmalı.
Duygular olmadan hicbirseyin anlami yok
Karşılıklı ve aşk dolu
Önce özel bölgeleri uyar ve Sevişmeyi uzun tut.
Iyice önsevişme olursa...
karşılıklı sevişme iybir ilişkinin kapısını aralar
iyi olmalı
sınır olmamalı oral iyi yapılmalı
karsılıklı bnce :D
Aniden uzun şevişme
Detayi cok
Yapınca anlarız
Düzenli olmalı...
rafadan olmalı
Bilmiyorum
İyi olmalı
10 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar