Daha önce cinselliğe him girmedim bakireyim yapmak da istiyorum ama öğrenmek istiyorum
Deneyen kızlar yazabilir mi?
Daha önce cinselliğe him girmedim bakireyim yapmak da istiyorum ama öğrenmek istiyorum
Deneyen kızlar yazabilir mi?
Cinselliğe girmekten çok sevişmek temasta bulunmak daha zevkli bence. Ben ilişkiye girmedim ve kendim gibi girmeyen biriyle onu bozmadan karşılıklı zevk alacağımız bir ilişki düşünüyorum sence mantıklı mı
İlk tecrüben olacaksa anlayışlı ve sabırlı bir partner bulman lazım ( cinsel konuda anlayışlı olması lazım ki bunu bulmak zor ). Birde partnerinin bayağı bir tecrübeli olması lazım ki seni rahatlıkla yönlendirsin.
Cevap
21Cevap
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın lazım evvela cinsellik için
Zayıf bir kadınım ama diğerleri yasamadımbişey diyeme
Uyuyor mu bunlar sana 😝
Boyun kilon ne senin peki
Ne
Kadının iyi hazırlanması gerekir Buda uzun ön sevişme ve kadına uzun oral ile olur
önce sakin olman vucut bakımın karsındakininde sakin nazik olması iyi bir ön sevişme
İşini iyi yapan partner yeter birak kendini zevk almaya bak
evlen kızım evlen iyidir annelik öteki meslekten şereflidir
Yaşınız kaç ilk sevişmeden başla
25 evet sevişmede istiyorum cok
Sevişmeden başla emin ol rahatlarsın nerede yaşıyorsun
Evet katılıyorum daha önce hiç sevişmedim ama öpüşme olmuştu
Canım ileridine girdikce alışırsun ama senin yğkseldiğin biri olsun seni iyice azdırması lazım
Evet öylr birisi var dokunması yetiyordu özel yerlerime dokunmuştu ama kıyafetten falan bazen takside bazen bankta bazen ormanda ama hiç acık ya da sevişme olmamıstı şimdi çok istiyorum bunu yaşamayı bir kere yarım kaldıgı için devamı nasıl olurdu merak ediyorum
Nerede yaşıyorsunuz peki sen öyle sulu olursan sevişecek adamında zevki yükselir
Sevgilim beni arzulayınca bende yükseliyorum
En son ne zaman sevgilin oldu
olgun biri olursa senin için daha iyi
İyi bir partner, tecrübeli bir partner.
Kız olmayanlar ne yapsın yani erkekler 😉
Yani var mı aday peki
Evlenmek gerekir
Hic bir penise dokundun mu?
Hayır ama sevgilimin sadece pantalondan dokunmustum. Çok küçüktü
Kendisi götürdü elimi sertti
Bunu kızdan öğrenemezsin
Kız olduğum için onşarın deneyimi daha önemlidir
Yani olabilir. Yasaya yasaya öğrenilir ama daldan dala konarak olmaz tabi
Cinselliği başlatan kim olmalı ve nasıl cinselliğe gider iş kadın arzuladıgını nasıl belli eder
Olur konuşalım olur mu
Yeni yaşadım çok acılı geçti
Neyse iyi akşamlar
Bence öpüşmeye başla gerisini akışına bırak
En önemlisi iyi çakacak adam gerekir
Neyi tam olarak merak ediyorsun bakalım
Kızlar yazmaz üzgünüm hep erkekler yazar 😃
Neyi öğrenmek istiyorsun
İyi bir partner
Kızlar bilse yazarda
Islandın mı sen
Belliyom