Cinsel Yaşam Olgun erkekleri arzuluyorum, normal mi? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Olgun erkekleri arzuluyorum, normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
adastraperaspera Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl +35 mi? 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Yok kız en fazla 35 olsun 😁 Tabi genç gösteriyorsa olabilir 1 2 yaş daha büyük Yorumla adastraperaspera +1 yıl sen kaçsın 🤔 Yorumla Soran +1 yıl 19.. Yorumla adastraperaspera +1 yıl tamam o zaman olgun oluyo 😂 Yorumla Kadirs31 +1 yıl Benim gibi m Yorumla Baykan06 +1 yıl 45 olsada genç gösterse. Olmuşken tam olgun olsun. Yorumla Soran +1 yıl Yok amca babam 45 yaşında zaten Yorumla Kadirs31 +1 yıl İyiydi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Olgundan kastın kaç yaş? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 25 35 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kaçsın? Yorumla Soran +1 yıl 19.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lolita yani :) hiç seks yaptın mı? Yorumla Soran +1 yıl Oral yaptım sayılır mı 😊 Yorumla
biralexolanadam Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. gayet normal. bebek. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Seneye gel sen Yorumla biralexolanadam +1 yıl yasin kac yavru Yorumla Soran +1 yıl 19... Yorumla biralexolanadam +1 yıl niye seneye gel dedin 25 ySindakilerden mi hoslaniosun Yorumla Soran +1 yıl Evet en az 25 🙈 Yorumla biralexolanadam +1 yıl 25lik performans veririm ben sana. dene istersen:) Yorumla Soran +1 yıl Olmaz kriterlerimi çiğneyemem seneye kadar beklersen bir şansın olabilir ufaklık 😊 Yorumla biralexolanadam +1 yıl ufaklik mi senin yasin kadar benim uzunluk ölçulerim var :) Yorumla
excalibur1 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Ben olgunmuyum 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Evet yaşın istediğim aralalıkta ama bir konuşmak lazım 😁 Yorumla excalibur1 +1 yıl Cay mi icelim nedersin😄 Yorumla Soran +1 yıl Yemek yiyelim bence 🙈 Yorumla excalibur1 +1 yıl Olur hadi oglen yemegine cikalim barii😄 Yorumla Soran +1 yıl Sen ödersin ama 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Ya birde sen 29 olduğuna emin misin en fazla 20 gibi gösteriyorsun 🙈😁 Yorumla excalibur1 +1 yıl Benim yanimda hesap odemeye kalkan bayan tokati yer benden ( cok maçoyum ben) Yorumla excalibur1 +1 yıl Ne diyosak o bizd3 yalan yok Yorumla Soran +1 yıl Çok tatlısın ama korkutma beni tokat falan 😕 Yorumla excalibur1 +1 yıl Evimin kadiniiiiii cocuklarimin anasi olacaksiiiinnn (cok fena kadir abi moduna bagladim kurtarin beni ) Yorumla
Yanlız_mühendis Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Yaşın kaç senin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 19... Yorumla Yanlız_mühendis +1 yıl Normal o yaşlarda Yorumla
zibidygonzales Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl selam ben olg :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet 😋😍 Yorumla
selo0001 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl yok 32yim iyi mi :D 0 8 Yorumla Soran +1 yıl İyi severim 😍 Yorumla selo0001 +1 yıl sen kaç :D Yorumla selo0001 +1 yıl sen kaçtın? Yorumla Soran +1 yıl 19 yaşındayım Yorumla selo0001 +1 yıl tam bana göre bebiş :D arkadaş mıyız burda? Yorumla Soran +1 yıl Küçük değil miyim sana göre 😋 Yorumla selo0001 +1 yıl çıtırsın bana göre :D Yorumla selo0001 +1 yıl Sende böyle yapsan oho :) Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. arzula tabi 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olabilir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
agzının tadını biliyorsun
+35 mi?
Yok kız en fazla 35 olsun 😁 Tabi genç gösteriyorsa olabilir 1 2 yaş daha büyük
sen kaçsın 🤔
19..
tamam o zaman olgun oluyo 😂
Benim gibi m
45 olsada genç gösterse. Olmuşken tam olgun olsun.
Yok amca babam 45 yaşında zaten
İyiydi
yok tercih meselesi
normal
normal
Baba özlemi belkide
Olgundan kastın kaç yaş?
25 35
Sen kaçsın?
19..
Lolita yani :) hiç seks yaptın mı?
Oral yaptım sayılır mı 😊
gayet normal. bebek.
Seneye gel sen
yasin kac yavru
19...
niye seneye gel dedin 25 ySindakilerden mi hoslaniosun
Evet en az 25 🙈
25lik performans veririm ben sana. dene istersen:)
Olmaz kriterlerimi çiğneyemem seneye kadar beklersen bir şansın olabilir ufaklık 😊
ufaklik mi senin yasin kadar benim uzunluk ölçulerim var :)
Normal bence
buyur burdan yak :)
Ben olgunmuyum
Evet yaşın istediğim aralalıkta ama bir konuşmak lazım 😁
Cay mi icelim nedersin😄
Yemek yiyelim bence 🙈
Olur hadi oglen yemegine cikalim barii😄
Sen ödersin ama 🙂
Ya birde sen 29 olduğuna emin misin en fazla 20 gibi gösteriyorsun 🙈😁
Benim yanimda hesap odemeye kalkan bayan tokati yer benden ( cok maçoyum ben)
Ne diyosak o bizd3 yalan yok
Çok tatlısın ama korkutma beni tokat falan 😕
Evimin kadiniiiiii cocuklarimin anasi olacaksiiiinnn (cok fena kadir abi moduna bagladim kurtarin beni )
Yaşın kaç senin
19...
Normal o yaşlarda
selam ben olg :D
Evet 😋😍
yok 32yim iyi mi :D
İyi severim 😍
sen kaç :D
sen kaçtın?
19 yaşındayım
tam bana göre bebiş :D arkadaş mıyız burda?
Küçük değil miyim sana göre 😋
çıtırsın bana göre :D
Sende böyle yapsan oho :)
Bende oldın kadındları
Ah bide resim olsa
arzula tabi
Ya öyle işte
Kac yas olgun olarak
gelırler bırazdan
Olabilir.
Evet nirmal
normaldir tabiki