Alkolün verdiği çılgınlık, istek ve hareketlilikle yapılan seksin sizce tadı var mıdır? Yoksa ayık kafayla yapılan seks daha samimi ve içten mi geliyor size?
Alkollü yapılan seks mi yoksa ayık kafayla yapılan seks mi?
Ayık kafa ile yapılan seks tat ve keyif verir. Çünkü insanlar spontan olarak sevgi ve aşkı duyumsadıkları için yaşanılan özel an keyifili olur. Sarhoşken yaşanılan keyif vermez neden? Çünkü bu sefer yaşanılan ayık kafa ile yapıldığı için insan istemezse durumu yaşamaktan nefret edebilir. İnsan pişman olabilir; seksten nefret edebilir. Her zaman ayık kafa ve güvendiğin, aşık olduğun, seni titreten biri ile yaşanır. Seks özel bir enerjidir, duygudur.
alkollü yapmadım hiç ama kafam dumanlı iken yaptım sekse boyut açtı kafalarımız karşışıklı yanlız ilişki sırasında amacın boşalmak olmuyor o durumda iken çünkü her saniyesi çok tatlı. Kimyasal kullanırken bir kez denk geldim ama kalkmadı :) çok yüksekti kafam sonradan düşüşte bir kalktı hatun istemedi beni yıpratacak gibisin diye uyuz olmuştum alkollü de merak ediyorum acaba nasıl
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
KARŞIMDAKİ ALKOLLÜ OLCAK. O ZAMAN GÜZEL İŞTE. SEN ALKOLLÜ OLURSAN ZEVKİ TAM ALAMASSIN
ikisininde farklı özellikleri var. erkek için yüksek alkollü seks yapma olasılığı düşüktür. ortaçağda alkolün bu etkisi kadınlarda doğumu geciktirme yöntemi olarak kullanılır. bu tıp kitaplarında rastlayabilirsiniz. ayrıca erkek için dozunda rakı kadın için dozunda vodka afrodizyak etki gösterir. doğru miktarda alkol alarak birlikte olmak evet duyguları daha yoğun yaşanmasına sebep olacağı için daha keyifli bir cinsel deneyim sunabilir
Alkolle yapılan seks daha zevkli oluyor ancak son zamanlar bende alkolden sanırım boşalamama durumu ortaya çıktı. Kadın için çok güzel oluyor ancak bende mutlu son yok :(
ayıkken daha iyi olur diye düşünüyorum. en son birlikte olduğum kadın ayıkken kendini kasıyordu tam giremiyordum. alkol alınca artık köküne kadar sokarsın demişti. kafa rahat kaslar gevşemiş falan
ne alakası var senden daha iyi perforansa sahip kişiler maksat daha çılgın ve ateşli olsun diye içebilir yani sen içemiyorsun diye olayı buraya bağlama
Alkol performansımı dusuruyor 3 4 duble olur ama 1 sise olmaz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
yeşilaycı biriyim o yuzden ayık kafayla yapılan seks. ayrıca sen bu seks konularına baya takıntılısın hayatında hiç yasamadın ya da yasamayı cok istiyorsun galiba. hayat seksten ibaret degil bu kadar sekse düşkün olma yoksa vakti zamanı gelip menapoza girdiginde hayatın anlamı kalmaz senin için.
ne saçmalıyorsun beyin yoksunu! ben her tarzda sorular soruyorum her konuda soruyorum ama sen işine geleni görüyorsun demek ki? sen diger soruları görmedin ama seks sorularını gördün için fesat! sen kim oluyorsun da beni tanımadan seks yapmamış ya da sexe meraklı olarak tanımlıyorsun haddini bil kes sesini otur aşağı. senden daha olgunum daha tecrübeliyim daha doymuşum ve hayatı daha cok yaşamışım görmüşüm bilmişim. kess!
işinize gelmeyen cahil ve yobaz oluyor tabi merak etme yetrince kültürlü ve egitimli biriyim senin gibi ucuz kişiliklerle s. dik yarıstıracak kadar bosa harcayacak vaktim yok. sen git önüne gelenin altına yat burda sanal s. ks yap. vs vs
yahu gertizekalı. hem suçlusun hem güçlüsün ilk sataşan sensin. ben bir sürü her konudan sorular soruyorum bu sitede herkesin cinsellik hakkında soru sorması serbestken sana ne oluyor? o kadar çeşitli sorular sordum bir bravo demedin ama bu seks sorularına hemen peşkeş çekiyorsun. cahilsin çünkü kendin seks yapamadıgın için kuduruyorsun bide g*tün yemiyor ki gizliden yazıyorsun rezil kepazeeee hahaaaa
seks yapmadıgım için kuduracak bir tarafım yok edebimle oturuyorum ve dogru kişiyi bekliyorum arıyorum ve tabi ki evlenmeden yapmayacagım sizin gibi milleti cahillik ve yobazlıkla suclayan kendini modern sanıp modernligi edepsizce terbiyesizce ahlaksızca davranıslar yapmaktan sanırsınız. Yazık acıyorum sizin gibilere.
@seref27 ben konustum onunla ama neyse ağzımı açmıyorum sen enayiliğe devam et top ;) zaten bana ayak uyduruamazsın senden büyüklerle bile takılırım ama sende kapasite yok kaybol yorum yazma
Viski esliginde 4-5 saat süren seks harika oluyor Bu zaman içersinde 4-5 kez bosaliyon ve zevki harika Oral yaparken arada soğuk ickini icicen ve o soğuk agzinla oral bunu kesinlikle deneyin Alkol icmiyen suyla denesin
En İyi Cevaplar