Cinsel Yaşam Hafif sarhoş seks mi ayık seks mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Hafif sarhoşluk sevişmeye heyecan katar mı? Hafif sarhoş seks mi ayık seks mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
herhangibiri55 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Eğerki ilk defa tanidigin biriyse alkolluyken yapmam. Alkol irade kirar sonradan pisman olur vs o topa girmem. Ama İliskimiz olan biriyse bi iki kadeh daha rahat daha ozgur davranmaya neden olur. 1 0 Yorumla
AkrepburcuErkegii07 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Hafif sarhoşluk iyidir, daha istekli ve daha sertleştirir erkeği. Üstelik geç rötar yaptırır, vurdukça devamı gelir. 😌 0 0 Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Sevdiğim kişi yanımdaysa benim için pek de önemi olmuyor 1 1 Yorumla Tolga2021 +1 yıl Sen Yorumla
İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sarhoş iken seks yaparsam soft geçer, ayık kafayla yaparsam mutlaka hard olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kişiyle ilk seks girişimindeki o çekingenliği ortadan kaldırmak amacı ile hafif sarhoşluk çok yararlı oluyor sonrasında ayık tercih ederim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hafif sarhoşken çok istekli oluyorum 7 11 Yorumla Soran +1 yıl Ben de lddşdjdld Yorumla Soran +1 yıl Bi bana oluyor sanmıştım. kdjdldjdl Yorumla sabah_ereksiyonu +1 yıl olmayan yok sanıyordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok valla ben bakireyim sarhoşken yaptığım mastürbasyon zevki beni delirtiyor Yorumla eaasln +1 yıl Gel icemeye gidleim sjsjs Yorumla Tolga2021 +1 yıl Sahimi Yorumla sabah_ereksiyonu +1 yıl tüh başka erkekler gelmeden takip isteği koparamadık. FAIL Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @sabah_ereksiyonu burası KS kanka spermden daha hızlı burada senin gibiler Yorumla sabah_ereksiyonu +1 yıl bu biraz acıttı. sana ısmarlayacağım tekilayı tek başıma gömücem sdhkals Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @sabah_ereksiyonu göm Yorumla sabah_ereksiyonu +1 yıl tm Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. kadını yukseltir, erkeği düşürür alkol. 0 0 Yorumla
Sarhosmuolsak0008gs Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Ayık kafayla olmasını tercih ederim 0 0 Yorumla
Kerem_izmir Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı. Keyif çakır seks daha çok zevklidir deneyin derim 0 0 Yorumla
carpediem-bebeğim Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Sarhoşken o kadar iyi ki tavsiye ederim 3 4 Yorumla Tolga2021 +1 yıl Denedinmi Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Tavsiye ettiğime göre Yorumla Tolga2021 +1 yıl Bende yapmıştım güzel oluyor Yorumla Tolga2021 +1 yıl Seninki nasıl oluyor peki Yorumla
Denizsancak333 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yes baby 2 1 Yorumla Tolga2021 +1 yıl Sendemi Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Hafif sarhoş 0 0 Yorumla
Gnhlrnznbğşlycs Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sarhosken becerdiklerim zevkli olgunu soyluyo 0 0 Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hafif alkollü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hafif sarhoş iyidir 2 2 Yorumla senbennn34 +1 yıl Bencede 🙂 Yorumla Tolga2021 +1 yıl Ne için Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. hafifse olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Eğerki ilk defa tanidigin biriyse alkolluyken yapmam. Alkol irade kirar sonradan pisman olur vs o topa girmem. Ama İliskimiz olan biriyse bi iki kadeh daha rahat daha ozgur davranmaya neden olur.
Hafif sarhoşluk iyidir, daha istekli ve daha sertleştirir erkeği. Üstelik geç rötar yaptırır, vurdukça devamı gelir. 😌
Sevdiğim kişi yanımdaysa benim için pek de önemi olmuyor
Sen
Sarhoş iken seks yaparsam soft geçer, ayık kafayla yaparsam mutlaka hard olur
kişiyle ilk seks girişimindeki o çekingenliği ortadan kaldırmak amacı ile hafif sarhoşluk çok yararlı oluyor sonrasında ayık tercih ederim
Hafif sarhoşken çok istekli oluyorum
Ben de lddşdjdld
Bi bana oluyor sanmıştım. kdjdldjdl
olmayan yok sanıyordum
Yok valla ben bakireyim sarhoşken yaptığım mastürbasyon zevki beni delirtiyor
Gel icemeye gidleim sjsjs
Sahimi
tüh başka erkekler gelmeden takip isteği koparamadık. FAIL
@sabah_ereksiyonu burası KS kanka spermden daha hızlı burada senin gibiler
bu biraz acıttı. sana ısmarlayacağım tekilayı tek başıma gömücem sdhkals
@sabah_ereksiyonu göm
tm