Okey TENN lateks içermiyor. Latekse alerjisi olanlar için birebir. Ürünü buradan inceleyebilirsiniz.
Benim çözümüm bu. Sizin çözümleriniz ne olurdu?

Doğum kontrol ilaçları geldi aklıma ama senin sunduğun çözüm daha mantıklı. Bunu bildiğimiz iyi oldu teşekkürler.
Verdiğin link hiç güvenli değil. Virüs programım tehlike belirledi.
https://i.hizliresim.com/OL0DpD.jpg
Sitede sorun yok. Site cinsel içerikli olduğu için (kondom vs) otomatik öyle algılamış olabilir.
Dostum, antivirlerin nasıl çalıştığını bana mı anlatıyorsun? Sitede sorun yok.
Dilersen ok. com. tr ye bu ekran görüntüsünü at. Onlar sana yanıt verecektir sorun var mı yok mu diye
Sorun belirliyor proğram.
Güvenlik açığı var o sitenin.
https://i.hizliresim.com/Pr0D86.jpg
Tamam, ok. com. tr ye yazarsan twitterdan, mutlaka ilgilenirler. Gerçekten sıkıntı varsa öğrenmiş olurz
ne içeriyor peki?
Kauçuk ve benzeri kimi bitkilerin genellikle süt görünüşünde olan özsuyu.
Lateks içeren ürünlerin temas ettiği deri yüzeyinde kızarıklık, kaşıntı, sulanma ve kabuklanma şeklinde belirtiler veren bir alerji türüdür. Bu tür alerjilerde, lateks proteinleri değil, doğal lateks maddesinin işlenmesi (örneğin, lastik eldiven üretimi) sırasında kullanılan merkaptobenzotiazol, tiuram ve karbamat gibi maddeler sorumludur.
Cinsel ilişkide de bir sorun haline gelebiliyor. Partnerinin latekse alerjisi varsa, sıkıntı oluyor işte kondom takamıyorsun.
Cevap
10Cevap
Bana denk gelmedi
Prez den nefret ederim
Isimi iyi bil8rim geri cekilmedir en iyisi
şu illeti hiç kullanmadım ama çok mecbursam kullanırım.
Kullanmayın en iyisi o zaman
hastane eldivenleri var 5 parmak onları kullanırım
Lateks nedir?
Lateks içeren ürünlerin temas ettiği deri yüzeyinde kızarıklık, kaşıntı, sulanma ve kabuklanma şeklinde belirtiler veren bir alerji türüdür. Bu tür alerjilerde, lateks proteinleri değil, doğal lateks maddesinin işlenmesi (örneğin, lastik eldiven üretimi) sırasında kullanılan merkaptobenzotiazol, tiuram ve karbamat gibi maddeler sorumludur.
Cinsel ilişkide de bir sorun haline gelebiliyor. Partnerinin latekse alerjisi varsa, sıkıntı oluyor işte kondom takamıyorsun.
ben bim de satilani kullaniyorum
lateks nedır
Senin lateks alerjin yok o zaman
Balon takarım :)
normel olurdu
Ince çorap takarım
mecbur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar