Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sizin cinsel hayatınızı tercihlerinizi merak etmiyorum o yüzden öyle yorumlar yazacaksanız yazmayın
Zor mu kalkıyor prezervatifi önceden takıyorsan? Cinsel uyumu bir türlü yakalayamadık. Ben hazır olunca o olmuyor, o hazır olunca ben olmuyorum… nasıl olacak böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Knk sende neymisin boyle iki sn de kuruyor degilsindir herhalde. orada gelen sivi islaklik kendi kendine nasil kuruyacak o kadar cabuk. Prez takiliyken inerse o zaman iste prez sikinti olur cikabilir ve bollasabilir kullanilmaz hale gelebilir o yuzden full kalkik halde takilir zaten. Inmis organa nasil takacan zaten, sertlik desen yok buyukluk desen ufacik bir sey olur neresine gecirecen…
Prezervatif takması senin kurumana sebep olacak kadar uzun ve meşakkatli bir iş değil 5-10 sn takılır.
Önceden taktır, kuruyor acıyor, mecbur takıcaksın de. Ama şöyle takınca da bir yere sürtünce vs yırtılmıştı. İçe boşaldı yanlışlıkla. Hamile kalıcam diye aklım çıkıp ağlamıştım hatta. Ya çok zor ama dikkatli olup önceden taksın
Ten uyumu yok sizde belli kş ayrıca prezervatif ne ya hiç sevmem
sadece boşalmaya yakın taksın.. önceden takmaya gerek yok ki? zevk alamıyor demek ki..
İyide ksc dk sürer lo takmak
O kadar geç mi takıyo
Kaydırıcı kullan en temizi
Nefret ederim kondomdan
sadece partnerse değiştir o zaman :)
Hayır eşim
prezervatifi takması ne kadar zaman alıyorki 5 sn lik bişey sen neden hemen kuruyorsun?
5 saniye değil en az 2-3 dakika sürüyor
o çok uğraşıyormuş hızlandırsın ya da hazırda tutsun yanında :D ayrıca ön sevişmeyi kısamı tutuyorsunuz? sende sanki hemen kuruyorsun gibime geldi
Takarken sertliği gidiyor bazende, moralim bozuluyor çözümü yok mu anlamıyorum
dediğim gibi hazırda tutsun yanında takarken de sevişmeyi kesmeden taksın siz devam ederken
oda olmazsa farklı yöntemler var onları deneyebilir
Prevervatif takılırken inme durumu söz konusu olmuyor mu yani normalde? Ben de kuruluk onda ise sertlik sorunu var zaten
2-3 dk sürüyorsa onu da kafaya takıyorsa sertlik sorunu yaşayabilir ama dediğim hızda taksa inmemesi lazım o kadarcık sürede. erken boşalma sorunu yaşıyor mu?
Sanırım yaşıyor
sanırım ne yanında değilmisin kısacık sürüyorsa erken boşalıyordur :D
2-3 dakika işte erken boşalma mı oluyor bilmiyorum, öncesinde ön sevişme uzun oluyor, içinde geçen sğre o kadar. Maalesef
Aceba erken boşalmayım diye panik yapıyor onu kafasına takıyor o psikolojide sertleşmesini engeller. Bence biraz takviye alsın sizde mutlu olun :)
Mesela nasıl bir takviye?
Bu dediği şey erken boşalma durumu mu?
Dediğim
Öncelikle Doktora gitmesini önerebilirim ama yok derse sertleşmeyi destekleyici gıdalar
bölük bölük konuşunca anlatılan şeyler yarım kalıyor birbirine giriyor sonra bunu sakin sakin konuşmak lazım yazdıklarının yarısı sonra görüyorum ya da başka şeyle karışıyor görünüyüm dm yaz bana
Tm
Niye takıyorsunuz ki peki
o takarken sende kendini okşa kuruma
uyum şart
Uyumsuzsunuz