Penisim aynen fotoğrafta görünen muz şeklinde aşağı doğru eğri. İlişki sırasında önemli bir sorun yaşamıyorum, ancak bazı pozisyonlar zor, bazı pozisyonlarda diğer erkeklere göre daha kolay oluyor. Bu eğrilik neden oluyor, bilgisi olan var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
bendede öyle ama cok degil benimki hafif egri boyuda 17 cm
tabi iliskiye girmedigim icin kadınların yorunmunu bilemicem ama bence güzel😀
Bayılıyorlar dostum rahat ol.
umarim öyledir😀
Ben de de hafif sola çekme var da çok değil. Düm düz olsa yaptırırım da olur mu bilmem... Bence kemik yapısıyla alakalı
Peniste kemik olmaz ne alaka :)
Kas:)
Dogustandir o ya
Yani çocukluk dönemlerinde inceleme fırsatım olmadı. Blue çağında fark ettim, bilmiyorum artık doğuştan mı ya da sünnetten mi ve ya masturbasyon yaparken mi kırdım hatırlamıyorum ki.
Kıyamam ya takma bu kadar
İlişki bakımından sorunum yok bilakis vajina duvarlarına daha fazla sürtünme yaptığı için hatunların çok hoşuna gidiyor ama ne kadar olursa olsun normal insanların ki gibi olmasını isterdim tipi komik duruyor hoşuma gitmiyor :(
Takma ya
Takma demekle olmuyor maalesef :(
Cevap
4Cevap
doğuştan gelen bişey. sıkıntı bir durum değil korkma
Bezeden oluyor. ameliyatla alıolar.
Bende beze yok ki.
Yukarıda ki muz gibi aşşağı. Boyuda iyi 16-17 cm falan vardır.
Aslında bir sıkıntı yok hatta bayanlar daha çok zevk aldığını söylüyor vajina duvarlarına sürttüğü için. Ama insan ister istemez neden benim ki de herkes gibi düz değil diyor psikolojik olarak yani.
Bükülme falan yok. O konuda rahatım. Ama bazı pozisyonlarda dışarı kaçabiliyor :)
Yatakya yan yatarken arkadan sarılarak geçirmede. Veya ayakta yüzyüze önden...
Birde geç boşalma var zaten o çok yoruyor.
Genelde tek seferde boşalamadığım için yarım saat bir saatlik ilişki sonrası çok yorulup terliyorum ama boşalamadığım için dinleniyoruz. Sonra devam ediyoruz aynı şekilde yani 2-3 saat dinlenmelerde dahil ancak 1 posta. Hatun o sıra 3-4 oluyor.
Yok daha neler evlere servisimiz yok maalesef :D
Genetik
Madem genetik neden tüm ailemin ki gayet normal :)
Maşallah hepsine tek tek bakmışsın 👏 bir önceki kuşakta da olabilir.
Bakma değil, bir erkek olarak durumumu izah edip büyüklerime sordum ve yanıt aldım.
Şakaydı sadece be ciddiye alma.
Kaç çeşidi var bunun
Çeşit diye birşey yok. İşte basbaya muz çeklinde eğrilik. Kimi yukarı doğru eğri oluyor kimi sağa ve ya sola kimi aşağıya doğru eğri oluyor.
O nasıl bir OK kk... Yav :D
Anladım hanımefendi baştacı. Sanırım cinsel konularda acemisiniz?
Soruna bakılırsa pek bilgin yok. O bakımdan yorum yaptım.
cok seksten
Blue çağında da eğriydi yani seks e daha yeni başladığımda da alakası yok bence.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar