Selülit yığınla var onu geçtimde.. bu kadının g. ötü nerde😄😀😀 erkekler cidden şimdi bunu çekicimi buluyor.. nereye neyi nasıl yapacaklar bilmiyorum 😀😀 totosu yok ama beyefendiler yinede siz bilirsiniz😀

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Vallahi bu görüntü canlı gelse kuş hayata küser kabuğuna çekilir.. Zayıf hatun istemem sadece o selülit değil etken iskelet gibi yahu.. Kadının etlisi vazgeçilmez...
Yaaa öyle diyorsunda bak şimdi mesela benim boyum 1.60 .. kilo aldım şu aralar 54 oldum eee göbek çıktı.. vermeye çalışıyorum.. etli derken göbekli ve kalın bacaklı kızları demiyorsundur.. oyuzden okadarda etli kız arıyorum demeyin yalandan
54 kilo 160 boya ideal kalın bacak geniş kalça ama şu değil tabi 130 kğ değil tabi balık et ve 1 tık üstü benim idealim...
Yaa balık etli değilim ama öyle kızları erkekler lafta seviyor yaa iş icraata gelince erkekler beni beğeniyor çıtıpıtı kızım diye sanırım.. ben dikkat ediyorum
Herkesin zevki farklı tabi saygı duyuyorum... Bana göre tabiri caizse yemeğin salçalı sı kadının kalçalısı...
Aman tanrim bu ne boyle doğurt un kaymagi gibi boohg
Sana bedava verse? 😀
Kıyamam anoreksiya olmuş resmen ne güzeldi oysa herkes öyle de seviyordu onu nerden kafasına takıldı zayıflamak
ibretlik oldu bu bana kalkıp birşeyler yedim
Ahahhaa ye kız helal😂😂😂
Güldüm.. Ye tabii..
hiçbirsey yok dupduz ığrenç ya öğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
😂😂😂👍🏻
erkek olsam mast yaparken bunu gorsemm iştahım kaçar
nenelere donmuş :)
Bunun üzerine mastta yapılmaz yapacak pist yok😂 Bakım yapacağız deyip kendilerini mahvediyorlar
evet bız taş gıbıyız :)
kız benı tkp etsene
Cevap
22Cevap
herkes seksi popoya sahip olacak diye bir şey yok. abartmamak gerek.
Gram sevmiyordum. Şimdi iyice soğudum.
Makyaj ve ameliyatlar nelere kadir görün
Bu ünlülerin sadece adı ünlü zannederdim.. Artik bunun arkasıda ünlü.. Keşke olsaydi da g. tü ünlenseydi..
Nefes alsın yeter diyenler bile bu kadından soğur bu fotoğrafı gördükten sonra. :D
memsi olmayan kadin gordum de gotu olmayani ilk defa goruorm.
Her şey toto mu? Ben yüzünü beğeniyorum güzel ve çekici
Sen kendini çıkarsana bir piyasaya canım :D. Anlamıyorum yani bu kadına ne garezin var. Ayrıca kendi fotoğrafını da koy o halde
Sen bu tipe yürüyorsan ben kendimi sana göstermem bana güzelliğime hakaret olur😂😀😀
Benim buna yürüdüğümü nerden çıkardın. Tabii göstermemek için bahaneler 😂 Ben sadece şarkılarını seviyorum bu kadının bir de Beşiktaş'lı oluşunu
ya genelde erkekler parayı bulunca karısını bosardi ama bu kadın tam tersini yaptı guzel olmadığı kadar fizigide igrencmis ortalık o... olma yolunda ilerliyor
o fizikle bu haldeyse kendi salakligi baksin az kendine
Iremin poposunun derdi bana mi kaldı nasılsa nasıl banane
Şaka mı bu kusucam lan
Buraya kusma kız sorum kirlenir😂😂
Ciddi olamazsin o g*t ne akcnskc
Hangi g. öt? 😂😂
Ahhaha😂😂
İstah falan birakmadin
😂😂
İyide ben böyle değilim😀 Demekki herkes aynı değil.. ben 28 yaşındayım hala hiç selulit yok.. totomda böyle değil gayet iyi kendileri😄😂
Az bisey zevkim vardi oda gitti😂😂
Ahhahha😂😀😀 mast sırasında gördüysen gitmiştir hevesin yazıkkk😂
Nerden biliyon yanimdamiydin😂😂😂
Hissetttim şeyi.. herşeyi😂😂
Seyimi hissettirdiysem ne mutlu bana😂😂😂
Sen onu dericiye hissettir belki g. ötü kalkar 😂😂
Gel bigece yatalim dese kalkmaz bile kalksada iner yine😂😂
Karanlıkta yap dicem ama dokununca g. ötü araya araya sabah olur... evet boşver😂
benimki kobra gibidir hemen bulur deligi anca gozumu kapatarak s. ikerim o zaman olur😂😂😂
fazla zayıflık çok kötü bir şey.
Sporla olursa iyi birşey. orantısız zayıflık sonu böyle olur.. kadın g. ötünü yok etmiş memelere silikon taktırmış.. napsın yakında arkayada taktırır
Niye bu kadinin üstüne gidiyorlar bu kadar.
Çünkü ukala. Şımardı. Kendini bir b. ok zannediyor. Umarım akıllanır
Takip etmiyorum ama haberlerde hep itin g. tune sokup çıkarıyorlar bunu. Digerlerine bu kadar yapılmıyor şaşırıyordum hep
Bu İrem değil kör bile anlar
Yazı yazdı resimle alakalı.. evet zayıfladığım için öyle oldum ama yinede çekmeniz uygun olmadı dedi😀 Kabullenmek istemiyorsun anlıyorum ama o 😄😄
Ya öyle
Pih mk turk kizlari uste
Genel konuşma.. herkes onun gibi değil
Onun gibi mk iykk bakimsiz turk kizlari igrenc
Öyle söyleme. Herkes bakımsız değil. Demekki sana öyle rastlamış
Valla dolu kiz var hepsi ole 😂😂😂
Ben değilim
Pff 😂😂
üzdü ama olabilir
hatun ac afrikalılar gibi olmus ya
Selülit olmasa gerisi sorun değil aslında.
yazık
şaşırmadım
Igrenc
No Comment
Çekici bulmuyom
mı kasari
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar