Prezervatif nasıl seçilir? Numarası var mı? Sonuçta bazısı uzun bazısı kısa bazısı kalın bazısı ince Bunu neye göre seçiyorsunuz?En İyi Prezervatif Nasıl Seçilir?
Prezervatif seçerken birçok detay önemsenmeli ve göz önünde bulundurulmalıdır. Bunlardan en önemlisi boyuttur, çünkü boyutu size uygun olmayan prezervatif seks sırasında rahatsız edicidir ve alacağınız zevk oranını etkileyebilir. Onun dışında prezervatiflerin tırtıklı, ısıtıcı etkili, çok ince gibi yapısal özellikleri de bulunmaktadır. Buradaki seçimi de zevkleriniz etkileyebilir. Özelliklerini öğrenerek en iyi prezervatif markasını bulmak çok da zor değil aslında.
En İyi Prezervatif Markaları
1- Okey
En İyi Prezervatif
En iyi prezervatif hangisi dendiğinde aklıma gelen ilk marka Okey oluyor. Birçok çeşidi, geniş ürün yelpazesi sayesinde kullanıcılara hitap etmeyi başarıyor ve gerçekten yenilikçi bir marka :) Özellikle en iyi geciktirici prezervatif markası hangisi diye merak edenlerin cevabı Okey'de saklı. Çünkü Okey rötar içeriğindeki geciktirici etki sayesinde mutlu bir seksin kapılarını aralıyor :)
2- Durex
en iyi prezervatif hangisi yorumları
Prezervatif seçiminde kararsız kalanlar için en kaliteli markalardan biri de Durex. Özellikle naturals prezervatifleri çok fazla tercih ediliyor. Durex naturals prezervatif %98 doğal içerikli kayganlaştırıcı özelliğine sahip.
3- Fiesta
prezervatif seçimi
Fiesta markasının da seveni çok fazla. Özellikle çilek aromalı seçeneği kullanıcıların gözleri olmuş durumda. Hangi prezervatifi almalıyım diye kararsızlık yaşayanlar Fiesta markasının birçok seçeneği arasında da seçim yapabilir.
4- Eros
uygun prezervatif nasıl seçilir?
Eros prezervatif seçenekleri arasında da en sevileni doğal içerikli olan seri oluyor. Kabartmalı, özel kıvrımlı, normal, halkalı gibi seçenekleri bulunuyor.
5- Cosmos
Cosmos prezervatif yorumları
Cosmos prezervatif yorumlarında kullanıcılar çok sıkı oluşundan, ten tene teması bozmadığından bahsediyorlar. Prezervatif kullanmayanlar genel olarak ten temasını sevdikleri için kullanmadıklarını söylüyorlar, kullanıcılar ise zevki etkilemediğini söylüyor :) Çok ince seçeneğine şans verilebilir.
6- Fe
uygun prezervatif nasıl seçilir?
Fe markasının da üçlü zevk, süper ince, klasik, geciktirici etkili gibi birçok çeşidi bulunuyor. Gerekli görürseniz kayganlaştırıcı jelini de ayrı bir şekilde alabilirsiniz. Çiçekli olan kullanıcılar tarafından çok beğenilmiş.
Genelde boyları eşit. Sadece Ekstra large olanı var. Onun dışında değişik özelliklere sahip. Ben genelde aldığım zevki azaltmasın diye ultra ince olanı seçiyorum.
Doğru prezervatif seçmenin elbette kriterleri var. İLişki sırasında sıyrılmaması için öncelikle kutuların yanında ya da arkasında bulunan ebat bilgisine dikkat etmek gerekir.
OKEY prezervatiflerinde bu yan taraftadır.
Büyük boy prezervatifler 55 mm genişlik ve 35 mm ağız çapı Orta boy prezervatif 52 mm genişlik ve 33 mm ağız çapı Küçük boy prezervatif 49 mm genişlik ve 31 mm ağız çapındadır.
Ölçü konusunu hallettikten sonra ise tercihler ön plana çıkar. Burada ten hissini yakalamak, kadının zevklerini arttırmak, geciktirici özelliği olması gibi farklı tercihler olabilir.
Zero extreme piyasadaki en ince prezervatiflerden biridir.
Rötar, geciktirici özelliği ile zevkin daha uzun yaşanmasını sağlar
Nirvana Hot, ısıtıcı etkisi ve kabartmalı yapısı ile ekstra zevk verir.
Nirvana ise afrodizyak etkili orgazmax jelidir. Ailenin yeni üyesi Nirvana Sens ise soğutucu bir his verir, kabartma ve tırtıklı yapısı ile kadına ekstra haz vermek için tasarlanmıştır.
Merhaba.. Prezervatif seçerken birçok detaya dikkat etmek gerekir. İlk olarak genişliği ve boyuttu, çünkü boyutu size uygun olmayan prezervatif seks sırasında rahatsız edicidir ve alacağınız zevk oranını etkileyebilir. Dar olursa yırtılabilir büyük oldugunda çıkar ve koruyucu özelliği kalmaz... bunlarin dışında prezervatifler tırtıklı, ısıtıcı etkili, çok ince gibi yapısal özellikleri de bulunmaktadır. Özellikleri zevkinize uygun olana bakıp karar vereceksiniz.. En iyi prezervatif hangisi dendiğinde aklıma gelen ilk marka #Okey olacaktır. Fazla çeşidi ile her zevke uygun
partnerine göre değişir yani bu kimisi tırtıklı sever kadın rahat zevk alsın diye kimisi geciktirici kullanır erken geliyor diye kimisi hissetmek ve içerde patlamak ister incecik kullanır kimisi sıcaklığını hissetmek ister hiç kullanmaz takılma böyle şeylere bence
Ben seçmiyorum erkek arkadaşım seçip alıyor ama ben sekste sevmiyorum. Oral yaparken olsun, içimdeyken olsun suni bir cisim gibi geliyor. Direk ten teması güzel oluyor. Zaten erkek arkadaşıma güvendiğim için dışarı boşalıyor sıkıntı yok
En İyi Cevaplar