Naparsınız? Başka erkeklerle de flört etmesi sizi rahatsız eder mi? Tutumunuz ne olur?
Cevabın nedir?
+1 yılFb olayına sıcak bakmama sebebim bu boşalırken oksitosin salgılıyoruz (umarım uydurmuyorumdur hormon adını emin değilşm bu mı bahsettiğim hormon tam neyse) aynı hormonu doğum yaparken ve bebek emzirirken de salgılıyoruz bu da bebeğe/seviştiğimiz adama bağlanmamıza sebep oluyor o yüzden fb olayı dişi taraf için aşkla bitiyor. Erkeklerde tok öyle bir olay hatta onlar boşalınca kısa süreli bir tiksinme geliyor düşün o derece. Yani bunu erkeklere sormak saçma kız tarafı da kendi kendine kıskanır kıskanır en son herif aşık olduğunu anlar ya sorry ben aşık değilim der ya da bakar kız gitse kıtlığa düşecek dur gitme aşkım seni seviyorum der kızı oyalar seks hayatları devam etsin diye. Aksi olabilir mi? Milyarda bir ve adam sevse zaten sevgili olmak için gelir fb için eğil. Erkeği yatakla kendinize bağlayanilir misiniz? Evet. Aşık edebilir misiniz? HAYIR
014 Yorumla
Soran+1 yılValla ben hiç bu şekilde aşık olmadım ama fuckbuddy'sine aşık olup karşılık alamadığı için üzüntüden alkolik olan bir erkek tanıyorum. İstisnalar var demek ki. Onu aşık eden şey hormon değil, zamanla keşfettiği kadının karakteri olmuştu.
- +1 yıl
Tabiki her zaman istisnalar vardır ama ben genelde gördüğümü bildiğimi yazdım
- +1 yıl
Bu şekilde hoşlandığı erkeği elde edeceğini sanan çok kız var öyle olmaz demek istedim.
- +1 yıl
bence bunlar kılıf.
- +1 yıl
@NothingIsEverything ne kılıfı?
- +1 yıl
duygusallık kılıfı
- +1 yıl
Kiz hakli bize dunyanin en guzel kizi bile bir 5 kat cirkin geliyor bosalmadan sonra. Direk kaç.
Soran+1 yıl@NothingIsEverything açar mısın biraz?
- +1 yıl
@NothingIsEverything kılıfsa kılıf inkar etmiyorum bilimsel açıklamasını yapıyorum her şeyin olduğu gibi bunun da bilimsel açıklaması var ben de dilim döndüğünce bildiğim sebeplerini anlatmıştım.
- +1 yıl
kadinlar biraz daha duygusal. bazi kadinlar var ki kendine asik edemiyosun. onlar ayni hormonu salgilamiyor mu?
Soran+1 yıldoğru valla bana da saçma geldi bu hormon olayı. Belki küçük bir etkisi vardır ama mantık diye bişey varken her zaman işe yaraması beklenemez.
- +1 yıl
@NothingIsEverything dediğimi gidip araştırabilirsiniz tabiki %100 değil hiçbir şey. Sonuçta bağlanma olayı da %100 hormon değil ben birine bağlanacak gibi hissetsem uzaklaşırım düşünmem vs ve bağlanmam o kadın da öyle yapıtordur
- +1 yıl
bilemiyorum altan
Soran+1 yılseks yaptıktan sonra uzaklaşmazsan bağlanıyor musun yani?
Ben olmuştum 🙊🙈
15 Yorumla
Soran+1 yılSonuç ne oldu?
Soran+1 yılFuckbuddy'liği sürdürmek için sevgili ayağı yaptı yani.
+1 yılbaska erkeklerle takilmasini deet ettim diyelim. fuckbuddy olmus olarak bunu kabul ettigim icin sindirmem gerekirdi. sindiremiyosam bunu ona soylerdim ve iliskimiz kesilirdi
010 Yorumla
Soran+1 yılilişkimiz kesilirdi derken onun da aynı şeyleri hissetmediğini mi varsaydın?
- +1 yıl
evet. cunku baska erkeklerle konusuyomus. gerci kadinlarin boyle tutarsizliklari coktur. oyle varsaydim
Soran+1 yılyani, o da aşık olmuş ama bastırmaya çalışıyor olabilir sonuçta.
- +1 yıl
sen mi asik oldun?
Soran+1 yılyok ya. öylesine soruyorum. benzer bişey yaşayan bir arkadaşım var, kadın karşılık vermedi tabi. genel olarak fikirleri merak ettim.
- +1 yıl
ben saygisizlik olarak goruyorum. davaya ihanet sjsjdkd
Soran+1 yılDimi :D bence de öyle
- +1 yıl
de'yi ayiran insan be.
- +1 yıl
hic adetim degildir ama danke schön sksjkdd
Soran+1 yılbitte schön :D
+1 yıltabi ki rahatsız olurum baskasıyla gorusmesinden. hatta cıldırırım. ama malesef henüz bir fuckbuddyim bile olmadı asık olacak :(
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
37Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğini bilmem de kızlar zaten çok eşli olur. Benim sevgilim başka erkeklerle flört de ediyor yatıyor da.
14 Yorumla
Soran+1 yılVe sen bunu kabullenebiliyor musun? Erkeklerin çoğu kadın çok eşliliğini inkar ediyor
Cevap sahibi+1 yılBen kabullendim mecbur. Yok ben kadın çok eşliliğini savunurum.
Soran+1 yılSüpersin ya
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim :)
evet ederdi kim ne derse desin insan ilişki kurduğu kişileri kıskanır duygusallık olmasada
04 Yorumla
Soran+1 yılduygusallık olmayınca kıskanmaz salakça değil mi biraz :D
- +1 yıl
hayır değil kadınlarda ilişkiyle beraber genleri bir sonraki nesile aktarmanı isteyecek hormonlar salgılanmaya başlanır.
ilişki aynı kişi ile belli bir süreçte tekrar tekrar yaşanırsa bu hormonların seviyeleri artar buda beyinin o kişiye karşı duygular geliştirmesini sağlar. bu sebeple f. ckbuddylerimize bağlanırız ancak beyin aynı zamanda bunun gerçek olmadığı bilgisine de sahiptir. o yüzden çelişkili tepkiler verebiliriz sevmiyorum ama kıskanıyorum gibi
Soran+1 yılsevgiyi kontrol edebiliyorsan kıskançlığı da kontrol edebilirsin.
- +1 yıl
tam olarak değil özellikle erkeklerde bu içgüdüsel olarak biraz zor bir kadın 10 ayda sadece tek bir erkekden gebe kalabilir buda erkekler arasında kadınlar için iç güdüsel bir rekabet yaratır.
erkek içgüdüsel olarak kendisi tarafından gebe bırakılabilme potansiyeline sahip her kadını kıskanır. ancak modern toplumun bizlere vermiş olduğu otokontrol mekanizmasının ufak bazı kıskançlıklarımızı körertebilme yeteneği vermiş olduğuna inanıyorum o yüzden iş yerindeki bütün kızları değil sadece hem güzel hem bekar olanları kıskanıyoruz (ya güzelim kız ama bir de şu beğendiği mala bak bir kıskanmadır)
Fuckbuddy'e aşık olunmayacağı için mantıksız önerme.
010 Yorumla
Soran+1 yılSoru olabilenler için.
Soran+1 yılNeden imkansız olduğunu düşünüyorsun?
Soran+1 yılİki insan birbirini tanımadan sadece seks kurulu bir ilişkiye başlayabilir ama tanıdıkça aşık olabilir bence. "Aşık olma üzerine yaşanan bişey" diye bişey olamaz. Birini görünce ben buna aşık olucam diyemezsin sonuçta.
- +1 yıl
Bir insanın fuckbuddy ilişkisi yaşayabilmesi için içinde aşka, aşık olmaya karşı tüm hislerini terk etmiş olması gerekiyor. İçinde ufakta olsa aşık olmaz ihtimali olan birisi böyle bir ilişkiye başlayamaz zaten. Ben kendi adıma asla yapamam böyle bir ilişki, çünkü küçük de olsa aşka yatkınlık var içimde.
Soran+1 yılHerkes sen değil :D
Soran+1 yılBence yanlış düşünüyorsun ama bunlar öznel şeyler. Tartışmanın anlamı yok.
Tam istediğim ilişki türü , ne o bana karissin ne ben ona istedigimiz zaman buluşup sevisiriz. Arkadaşlık ederiz ama sevgililigin baskısı olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim farklı dönemlerde vardı ikisine de aşırı bağlandım ama sadece seks yapmıyorduk zaman da geçiyorduk başkaları ile yatınca deliriyordum sonra baktım ki bana göre değil paylaşamıyorum ben
00 Yorumla
+1 yılBu fuckbuddy nerden bulunuyor kardes bende bir tane istiyorum :)
00 Yorumla
+1 yıleder tabii ki ama sonuç olarak bir yerde bitecek kabul etmek gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılha hhem kaymak yıyecen hem bal :D hem bırıne aşık olacaksın hemde dığerlerı ılede yatayım dıyom D tuu ıslah ola
00 Yorumla
+1 yılfuckbuddye asık olunca olay f*ck buddylıkten cıkar. karsı tarafta aynı hıste ıse devam edersınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEskiden şimdi özlediğim bir f. buddym vardı, arasıra buluşur, dertleşir, sohbet eder, kafamıza göre takılırdık. İkimizde aşık olmadık ama özleşiyoruz sanırım
00 YorumlaOhoo asik olcaksak nie fck buddy olmusum ki. Ama fck buddyse de engellemek sacma tabiki istedigini yasar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBasar geçerim öyle bir kıza fazlası olmaz hoşuma giderse daha fazla başarım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbana asıksa hoslanıyorsa baskasını unutur benım olur bana sevdıgını hısettırırse ne olursa olsun sevgı her turlu kabullenmektır.. haksızmıyım?
00 Yorumlaneden rahatsız etsin amac benim zevkim o zevki yaşatıyor sa yeterli
00 YorumlaBeni kesinlikle rahatsız etmez.
00 Yorumla
+1 yılf*ck buddy olayini yapamam ben.
01 Yorumla- +1 yıl
yaparsın yaparsın
+1 yılfuckbuddy tutmuyorum hayatımda..
01 Yorumla
Soran+1 yılsadece sevgili olduğun kişilerle mi seks yapıyorsun?
fuckbuddy (ulan açıklama yazacaktım vazgeçtim. )
00 Yorumla
+1 yılbaşka fuckbuddy ile görüşürsen önemsemezsin
00 Yorumla
+1 yılAşık olursam rahatsız edebilir
06 Yorumla
Soran+1 yılTutumun ne olur peki?
- +1 yıl
Tutumdan kasıt? Yani bağlayıcı bişey yapamam, duruma aykırı olur ama hislerimi açarım.
Soran+1 yılKarşılık alamazsan ilişkiyi bitirir misin?
- +1 yıl
Bitirmek ne kazandırır ki?
Soran+1 yılBitirmeyince zor olmaz mı?
- +1 yıl
Kişiden kişiye değişir. Benim açımdan tek zor tarafı üçüncü kişilerin varlığı olur.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece seks olur yani ne yaparsa yapsın 😉
00 Yorumlafuckbudy en iyi sevgili olur sonuçta
00 Yorumlaanlaşma anlamadir herkes hayatına devam edrr
00 Yorumla
+1 yılfuckbody'm olsa iyiydi
00 YorumlaOlmadım olmamda :) Aşk Boş
00 Yorumla
+1 yılUmursamam fuckbuddy adı üstünde duygu besleyemem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşk varşa onu kimseyle paylaşmazdım heralde
06 Yorumla
Soran+1 yılPaylaşmama seçeneğin yoksa? Sonuçta kıakandığını belli etsen fuckbuddy olduğunuz için kadın "sen kimsin" diyebilir.
Cevap sahibi+1 yılama bunu ona hissetiririm yani bu ilişkinin sadece fuckbudy olmaması gerektiğini bir şekilde ona hissettiririm
Soran+1 yılkarşılık vermezse ilişkiyi mi bitirirdin?
Cevap sahibi+1 yılbitirmezdim ama başkalarıyla görüşmesini istemezdim
Soran+1 yılBaşkalarıyla görüşüyo, seni sallamıyo. Naparsın?
Cevap sahibi+1 yılbiterdi
+1 yılherkes istediğini yaşar
00 YorumlaHic asik olmadim sikinti yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEder olma ihtimali yüksek karakteride düzgünse
00 Yorumla
+1 yılFuckbody yapmam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaşık olmam net
01 Yorumla
Soran+1 yılOki, soru olanlar için
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılederr
00 Yorumla
+1 yılOlmax
00 YorumlaFakbadi kullanmıyom
00 YorumlaOlmam :D
00 Yorumla
+1 yılAşık olmam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenn var mj prki
02 Yorumla
Soran+1 yılBurda soruları ben sorarım
Cevap sahibi+1 yılHayır izin vermm 😂