Bırakamıyorumda adam evli ben ise bekarım ondan gerçekten hoşlanıyorum onada söylüyorum inanmıyor bile ve bana başkalarıda ile birlikte oluyor musun diye soruyor halbuki kimseyle olmuyorum bu daha çok kalbimi kırıyor. Bu adam bana başta kendini bekarım diye tanıttı ben o sıra gerçekten hoşlandım sonra evli olduğunu öğrendikten sonra devam ettim gerçekten sevdiğim için ama o sevdiğime inanmıyorum olay f*ck bodyliğe döndü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)8 ayElinden bir şey gelmez bu saatten sonra zevk alıyorsan devam et ama bence en kısa zamanda bitirmelisin sonuçta evli yani ne zamandır birliktesiniz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Sorun onun evli ya da bekar olması değil ki. Sen temeli en başta sakat bir zemine oturttuğun için, üzerine duygulu bir yapı inşa edemiyorsun. Kendini çok kaptirmasaydin iyi ederdin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı.
8 ayBuna dur demek senin elinde
Ulaşılamaz olduğun zaman kıymetli olursun unutma64 Yorumla
Soran8 ayNasıl ne yapmalıyım
- 8 ay
FB olayını bitir görüşme
Sonra o senin peşinden koşacak
Soran8 ayBitirince ya gerçekten benimle görüşmek istemezse ayrıca ne diyip görüşmeyi kesmeliyim
- 8 ay
Demek ki onun için hiç bi kıymetin yok
Daha iyi işte gerçek yüzünü görmüş olacaksın kullandırtma kendini daha fazla
Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Fckbdyy oldugun biri baskalariyla yatabilir evet ve bu karsi tarafi ilgilendirmez ama seninkisi acaba yatiyor mu baskalariyla diye merak ediyormus
00 Yorumla
8 aySenin kararın senin seçtiğin yol evli olduğu halde devam etmişsin boşuna dememişler celladına aşık olmak sözünü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. net olan, şöyle şöyle yalan dedim de. Askıntı, salça olmadan başta korktum de.
00 Yorumla
8 ayAçık açık ortada bence Allah’a havale ettiğini söyle çekil git
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayNasıl gelişiyor bu fakbadylik söyleyinde bizde öğrenelim bizde çükkünüzün keyfini sürelim, nasıl bu millet bu kadar kolay fakbady oluyor anlamıyorum
00 Yorumla
8 ayYani aklında bitirya yoksa ilerde iyice bela olur yaşlarınız kaç
00 Yorumla
8 ayBence görüşmeyi kesmelisin zaten adam evliymis, o senin onu borakamiyacagini düşünüyor o yüzden umursamıyor bazı şeyleri. Eğer onu bırakacağını hissettirirsen peşine düşer
036 Yorumla
Soran8 ayBunu nasıl hissettirebilirim
- 8 ay
Sizin tanışmanız nasıl oldu ve s. ekste iyi olduğu içinmi bırakmak istemiyorsun. Her çağırdığında gitme işin olduğunu söyle, böyle böyle mesafe koy , o düşünsün bunu birazda
- 8 ay
Yaşın kaç
Soran8 ayBen 26 o 33
- 8 ay
Ne zamandan beri fb siniz ve nerde tanışıp buna karar verdiniz
Soran8 ayKarar vermek değil öyle gelişti dışarda tanıştık başta bekarım dedi flört ediyorduk sonra evli olduğunu öğrendim ben sevdiğim için görüşmek istedim oda kabul etti evli olduğunu öğrendikten sonra her görüştüğümüzde sevişiyoruz
- 8 ay
Sen bakiremiydin peki belki bu yüzdende bırakmak istemiyor olabilirsin birde güzel cinsel ilişki olursa bu da bağlar insanı ama evli bir adamla olması kötü olmuş çünkü bana zamanında bu yüzden bağlandığını demişti birisi
Soran8 ayYok değildim bakire adamda kaçtır benle görüşüyor ilgisi var mı yoksa sadece seks için mi görüşüyor anlamadım ama ben hoşlanıyorum o inanmıyor ondan hoşlandığıma
- 8 ay
Fb ilişkisinde duygusallığa yer yoktur birde adam evli olduğu için senin ona aşık olduğuna inansa bile belli etmez. Çünkü seninle bir sonu olmadığını bilir, o sadece seninle ilişkiye girmek için yedekte seni tutuyor, o seni hiçbir zaman sevmiyecek maalesef. O seni yeterince tatmin etmeseydi zaten sende bırakırdın şimdiye kadar ama onun neyi seni etkiledi en çok ki bu kadar aşık oldun.
Soran8 ayÖzgüvenli tam olarak neyi etkilediğini bilmiyorum karısı varken o neden bunu yapıyor
- 8 ay
İkinizi de idare ediyor. Eğer senin fiziğin daha güzelse seninle seks yapmak hoşuna gidiyordur ve karısinda yapamadıklarını seninle yapıp zevk yaşıyordur
Soran8 ayBana karşı hoşlantısı yokmudur
- 8 ay
Evli bir adamın hoşlantısı olacağını düşünmüyorum. Karısı ve sorumlulukları var. Cocugu var mı Seninle sadece seks için görüşür heosi bu. Bir yerlerde oturup cinsellik dışı hiç paylaşım yaptığınız oldumu
Soran8 ayİlk tanıştığımızda dışarıda geziyorduk bana başta bekarım dedi sonra ben evli olduğunu öğrendim sonraki görüşmelerde sevişme oldu çocukları var
- 8 ay
Ne zamandır bu böyle devam ediyor.
- 8 ay
Evli olduğunu nasıl öğrendin sonra kendimi dedi
- 8 ay
O zaman senin onu birakman lazımdı ama birakamamissın. Seni kandırmış zaten. Evli olduğunu öğrendiğinde çok kötü hissettin tabiki ama bisekilde devam ettin
Soran8 ay3 aydır görüşüyoruz kendim öğrendim farklı bir İnstagram hesabı varmış karısıyla fotosunu gördüm
- 8 ay
Ama bırakmadın devam ettin. Ne tepki verdin ona öğrenince
- 8 ay
Kusuru bakma umarım rahatsız etmiyorumdur böyle yazarak, sana bir şekilde yardımcı olmak istiyorum
Soran8 ayBir tepki vermedim senden çok hoşlandım görüşelim dedim ben oda olmaz ben evliyim seni kamdırdım hakkını helal et bizim bi sonumuz olmaz görüşmeyelim dedi bende tamam dedim yaklaşık iki hafta sonra kendisi aradı ve görüşmek istedi
- 8 ay
O da dayanamamış aramış. Keşke o iki hafta sonra aradığında gerek yok deyip bıraksaydın. Adam doğruyu demiş bir sonunuz yok. Eğer devam edersen o sadece senin bedenin için devam edecek ve üzüntülü bir süreç seni bekleyecek. Keşke başka zaman ve şartlarda beraber olsaydınız. Dediğim gibi kendini tatmin etmek için seninle olacak işi bittiğinde gidecek
- 8 ay
Nerde seks yapıyorsunuz? Senin evindemi
Soran8 ayOtele gidiyoruz
- 8 ay
Bu daha da kötü bir durum ve resmen seni şey olarak görüyor hiç değer vermediği burdan belli
Soran8 ayİyide başka nerede sevişeceğiz ki o evli ailesi var ben bekarım ailemle yaşıyorum
- 8 ay
Sen nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama benim olduğum yerlerde uygun kiralık günü birlik 1+1 evler var. Otelden daha ucuz ve rahat. Tabiki tercih meselesi
Soran8 ayO tutuyor ya zaten ben tutmuyorum otel
- 8 ay
Benimde böyle ilişkilerim oldu ama ben herşeyi paylaşırdim. Tatile de gittim sinemayada, yeri geldi parkta oturup sohbette ettim
- 8 ay
Zaten o tutacak oteli yok birde sen tutsaydın 😂. Oteli deyince farklı düşünüyorum da ben o yüzden ama gidecek yerde olmayınca mecbur otel oluyor
Soran8 ayBir daha görüşmek isteyince sevişmek istemiyorum geçirdiğimiz vakit güzel ama sonrasında pişman oluyorum ve sürekli bana başkalarıylada birlikte oluyor musun demen beni kötü hissettiriyor ve sana her yakınlaştığımda duygularım geçiyor diyeceğim bakalım buna rağmen sonrasında bir zaman geçtikten sonra arayıp görüşmek isteyecek mi o uzak durarsa bende durarım
- 8 ay
Bak en güzelini düşündün aynen bunu uygula. Eğer uzak durmazsa, ben seninle s. eks yapmayı seviyorum hoşuma gidiyor derse, buna rağmen senin gene de uzak durman lazım aslında. Çünkü sonunuz yok. Sadece cinsellik için bukusacaksönız. Bu da seni üzecek.
Soran8 ayİnşallah bunu yapabilirim kendime engel olamıyorum ama bu dediğimi yazacağım en azından tepkisini görürüm
- 8 ay
Başkaları ile de birlikte oluyurmusun demesi bile ne kadar onur kırıcı bir durum bu seni. O. rospu olarak görüyor ( özür dilerim)
- 8 ay
Bence bu dediğini yap ve kendine engel ol. Bana da her zaman danisabilirsin konuşabiliriz sorun yok
- 8 ay
Bence bu iki hafta aradan sonra aramasının sebebi arkadaşları ile belki konuşmuştur onlarda delimisin elinde böyle bir fırsat varken ne istersen yapacak birisi bunu elinden kaçırma anın zevkini çıkar diye ikna etmişte olabilirler.
Gizli Üye(18-24)8 aySeks seviyorsan devam et ama ilişkinin sonu olmaz. Sonuçta evli
00 Yorumla
8 ayEvli biriyle çok bir aşk yapabileceğini sanmıyorum ama ona her istediğini verdiğin için kolay lokma sanıyor seni
00 YorumlaSen bana gel, ben seni ömrüm boyunca severim. Evdekini sevdik de bi şey olmadı.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 ayfaydalanmaya devam et evli olunca ne değişiyor
04 Yorumla
Soran8 ayBen onu seviyorum onun amacı sadece seks
- 8 ay
tüümden giderse daha mı mutlu olacaksın?
Soran8 ayGörüştükçe daha çok bağlanacağım ama
- 8 ay
keyfin bilir
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ozaman boş ver onu baskalari varken amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 aybırak bu rezil işleri
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
8 ayZor bir durum... Bu aşkın maalesef geleceği yok...
00 Yorumla Sen ciddi misin
00 Yorumla
8 ayBuyur burdan yak nolcak şimdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aySen öğrenci misin yoksa
013 Yorumla
Soran8 ayDeğilim
Cevap sahibi8 ayAdam evli karısına vuramıyor sana vuruyor aşk olsa sonu boş ama
Soran8 ayBenim yanımda başka kızlarada yazdı ama arkadaşım dedi
Cevap sahibi8 ayDemekki parası çok veriyor yapıyor yanlış kişiye aşık olma yani sende başkasını bulsana verecek aşık olduğun
Soran8 ayBen para karşılığı seks yapmıyorum onun birlikte olduğu kadınlarda para için birlikte olmuyor seks için
Cevap sahibi8 ayİllaki para alıyorlardır yoksa neden versinler yani
Soran8 ayBilmiyorum ama ben para falan istemiyorum istemem de
Cevap sahibi8 ayTamam da aşık olduğun adamla yatsana seks sonuçta duygusuz olursa eskorta döner
Cevap sahibi8 ayNe zamandır aynı adamlasın
Soran8 ay3 ay olacak duygularım var diyorum ona karşı ama onun yok o sadece seks için görüşüyor
Cevap sahibi8 ayAma ilk başta seks için mi buluştun tanıştın
Soran8 ayHayır seks için görüşmedik
Cevap sahibi8 ayNasıl tanıştın ki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
8 ayAcilen kurtul
10 Yorumla Acilen f*ck ni değiştirmelisin👍
00 Yorumla
8 ayDaha çok f*ck yapacan 7/24
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
8 ayTadını çıkar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 830 cevap paylaştı.
8 ayBuluşma oldumu
00 Yorumla Evlenin
00 Yorumla
8 ayBenimle evlen. İlerde araya fb almaya devam ederiz
00 YorumlaBitirir isen gene FB aricaksin
00 YorumlaBu öyle devam eder
00 YorumlaSaçmalama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBu böyle devam eder sen en yiis uzaklaş.
00 Yorumla
8 ayAmaç sadece yatmakmı
00 Yorumla
8 ayYenisini bul
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği