Soru kaydırıyorum hep cinsellik üstüne, üremek eylemi olmasaydı nelerle kafayı bozardık merak ediyorum.. baydı bu konu çünkü😅🤷♀️

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soru kaydırıyorum hep cinsellik üstüne, üremek eylemi olmasaydı nelerle kafayı bozardık merak ediyorum.. baydı bu konu çünkü😅🤷♀️

Cinsellik olmasaydı insanlar büyük ihtimalle birbirinin kuyusunu kazmaya daha fazla vakit bulurdu, zaten bu kadar hırsla dertlenecek başka şeyler bulmakta hiç zorlanmazdık. Statü yarışı veya kimin daha iyi olduğu kavgası hayatımızın tam merkezine otururdu, yani dertlerimiz sadece şekil değiştirirdi. İnsan doğası gereği bir şeye kafayı takmaya meyilli, o enerji boşalacak başka bir yer mutlaka bulurdu. Kısacası cinsellik olmasa da birbirimizi yine bir şekilde huzursuz etmenin yolunu bulurduk...
Aseksüel insanların daha başarılı olduğunu söyleyen bir araştırma görmüştüm, doğruluğunu bilemem ama insanların odağı farklı olunca daha iyi bile olabilirdi
Seks üremek için. Ama cinsellik öyle değil. Aşk, sevgi, sevda , sadakat var ise cinsellik te bu bağlardan gelen hisler ve duygular ile daha derin temaslar, daha ateşli ve sıcak sarılma, öpüşme ve dokunuşlar da bereberin de getirecektir. Bunlar bu yönleri ile bir birinden ayrılırlar. Ben aşk adamıyım. Aşık olmadığım hiç bir kadına dokunmam, dokunmadım da...
Dünyanın en keyifli şeyi seks. Bunu insandan almış olsalar yine ilk sıraya başka bir tutkusu gelecek. Sarılmak gibi mesela. Onun sonunda da bisey olmayacak tabi bu duruma göre, herkes ana bacı kardeş olur🤭
Cevap
27Cevap
Cinsellik diye bir şey olmasaydı insanlar birbirinin yüzüne bile bakmazdı. itiraf etmeseler de insanların %99 u cinsellik için evleniyor zaten bedavadan seks yapmak için. hormonları yönetiyor haberleri bile yok kendilerinden.
Dert ettiklerini düşünmüyorum.
Çünkü dert eden yolunu bulamayandır.
Ulu orta artık herkes çok rahat.
Öpüşmeyi hala cinsellikle bir tutmuyor olmanız gerek.
Çok rahat evli.
İstek atıyor.
Heyecan arıyorum yerin var mı buluşalım diyebilen bir jenerasyon var.
Bunu ne gibi sıkıntısı olabilir cinsellikle.
beyni çalışırdı
ki cinsellik ilkel insan davranışı
ilkel insanın amigdalası büyük
ortadoğu sorunu da
akraba evliliği melezlemeye engel olduğu için küçülmüyor amigdala
800 ve 1000 yıllarında bile anadoluda yunanistan toprağının 5 katı insan var
bu fark parabolik gidiyor
Cinsellik olmasaydı eğer çok şey değişirdi insanlar daha stresli daha sinirli olurdu Tüm dengeleri etkilerdi. Kadın erkek beraberliği olmazdı ne bileyim acayip bir durum hal alırdı. Örnek verecek olursam robotlar gibi olurduk.:)))
Dünya'ya sadece yemek içmek yatmak için değil ❌ daha insanca sebepler için ➡ geliyoruz bence. Dert edilecek konular değil bunlar. Ekonomi, yönetim sistemini dert edinsinler zaten etmedikleri için bu kafada ülke. 😀
Akıllarını bel altına çalıştıracaklarına biraz kafayı çalıştırıp ülkeyi kalkındırırlardı belki..
Genetiğini aktarmak için programlanmış bir canlı türü, üreyemediği taktirde kendini yok etmeye meyillidir. 🦍
Cinsellikten çok parayı dert edersin aslında kim dedi ki cinsellik dert diye para daha çok dert paraya ulaşmak daha zor
Bütün dertler biterdi ula bunu dert ederdi niye dertimiz yok diye
Cinselliğin nesini dert ediyor insanlar onu anlayamadım.
Yemek yemek yapmak falan olurdu sonra bence ama ona da bu kadar takacaklarını sanmıyorum
Sorma ya, soruya baksana hele hele 😄
karaktersizliği haysitesizliği dert etmezlerdi onun dışında her halt dert olurdu onlara
Bayma yok da kalitesi ve hazzın boyutu her an olmaz iştr
Herkes birbiri ile daha çok uğraşırdı. En ufak olayı büyütmeyi seven halkımızın daha çok boş zamanı olacağı için dedikodu gıybete yönelirlerdi.
Ülkede en çok sert edinilen iki şey var biri seks diğer para. Onun dışında kimse bir şeyi umursamaz
Cinsellik olmamasını
Hahaa doğru hayıflanma olurdu
Bir şeyler bulurduk yine, eminim.
Hayatın hicbirtadi olmazdi
Keske olmasa gayet güzel olurdu amasyada
Biz olmazdık o zaman soru ölü doğmuş 😁
Dedikodu ve gıybet 😅😅😅
Geçim sıkıntısı olabilir..
Kafam yandı nasıl soru bu 😀
Kadınlara gerek kalmazdı ve ac kalirdiniz
Cinsellik olmasaydı bizlerde olmazdık heralde
Araştırmacı olurdular