Cinsel Yaşam 1 ay Sugar Daddy ilişkileri hakkında ne düşünüyorsunuz, normal mi yoksa toksik mi? goruncekadamlar3 Takip Et Bilge Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler1 ay Güncel Güncellemeler27 gü Güncellll Sugar Daddy ilişkileri hakkında ne düşünüyorsunuz, normal mi yoksa toksik mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Keklik avı. Sugar Daddy görünümlü dolandırıcılar ve fuhuş çetesi. Kendini zengin gösteren aslanlar, Adnan Oktar çetesi. 1 19 Yorumla goruncekadamlar3 1 ay Teklifi ben aldım desem😄 Yorumla u DedektifMinnie 1 ay F. ile başlayan zengin kişisinden mi yoksa 🤪? Yorumla goruncekadamlar3 1 ay O ne yaaa😄 Yorumla u DedektifMinnie 1 ay Bir tane zengin birisi var ya, adı F ile başlıyor. Yorumla goruncekadamlar3 1 ay Tanımıyorum tam yazsana Yorumla goruncekadamlar3 1 ay Yahu şifreli konuştun hiç bir şey anlamadım😄 Yorumla u DedektifMinnie 1 ay Yazmam. Dava eder 😹. Yorumla u DedektifMinnie 1 ay Olmaz 😹. Yorumla goruncekadamlar3 1 ay İş adamı mı Yorumla u DedektifMinnie 1 ay Çıt yok 😹. Yorumla goruncekadamlar3 1 ay Sadece F yazarsan kim bilebilir ama😄 Yorumla goruncekadamlar3 1 ay İpucu ver😄 Yorumla u DedektifMinnie 1 ay Bilen bilir, çok zengin 😹. Yorumla goruncekadamlar3 1 ay Yok öyle biri😄 Yorumla u DedektifMinnie 1 ay Var, herkes bilir 😹. Yorumla goruncekadamlar3 1 ay Ya nasıl herkes bilir. Sadece sen biliyor gibisin😄 Yorumla goruncekadamlar3 1 ay Bi kız sugar daddy'im ol dedi mevzu bu aslında😄 Yorumla u DedektifMinnie 1 ay Ha erkek dedi sandım sana 😹. Yorumla goruncekadamlar3 29 gü Yok be genç bir kız dedi😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 20 gü Ben normal olduğunu düşünüyorum. Eğer erkeğin maddi gücü varsa evet kadına para vermeli 3 24 Yorumla goruncekadamlar3 20 gü Merhaba, hiç bu tarz bir tecrüben oldu mu? Yorumla Cevap sahibi 20 gü Ben tombalağım Yorumla goruncekadamlar3 20 gü Eeee ne var bunda Yorumla goruncekadamlar3 20 gü Yaşın kaç? Yorumla Cevap sahibi 20 gü Bu tarz ilişkiler için yetersizim 27 Yorumla goruncekadamlar3 20 gü O senin yorumun. Belki öyle değilsin bilmiyoruzki Yorumla goruncekadamlar3 20 gü İstanbul'da mısın? Yorumla goruncekadamlar3 20 gü Kaç kilosunki kendine böyle diyorsun Yorumla Cevap sahibi 19 gü 28 İstabul’da değilim Yorumla goruncekadamlar3 19 gü Bende değilim Yorumla goruncekadamlar3 19 gü Naber nasılsın bu arada? Yorumla Cevap sahibi 19 gü İdare eder sen nasılsın Yorumla goruncekadamlar3 19 gü Uzanıyorum biraz yorgun. Çalışıyor musun? Yorumla Cevap sahibi 19 gü Evdeyim Yorumla goruncekadamlar3 19 gü Bayramda var mı seyahat Yorumla Cevap sahibi 19 gü Yok Yorumla goruncekadamlar3 19 gü Hımm memleketinde yaşıyorsun o zaman. Burası boşaldı nerdeyse Yorumla Cevap sahibi 19 gü Sen nerdesin Yorumla goruncekadamlar3 19 gü Ankaradayım sen? Yorumla Cevap sahibi 19 gü İzmir Yorumla goruncekadamlar3 19 gü Uzakmışsın. Üni de mi orada okudun Yorumla Cevap sahibi 19 gü Evet uzak neyse iyi geceler Yorumla goruncekadamlar3 19 gü İyi geceler. İstediğin zaman yazabilirsin Yorumla Cevap sahibi 19 gü Tamam teşekkürler Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı. Normal görmeye başlayacağım artık sanırım 2 5 Yorumla goruncekadamlar3 1 ay Neden? Yorumla Günesinkadini 1 ay Olum yürüyün gidin size ne Yorumla goruncekadamlar3 1 ay Soruma cevap verince bunu sormam normal değil mi? Yorumla goruncekadamlar3 1 ay Bu kadar sert tepki vermen tuhaf Yorumla goruncekadamlar3 1 ay Toplum normalleştiriyor Yorumla
Suincisi_su Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 ay utanç verici ve rezil bir şey bence. 1 5 Yorumla goruncekadamlar3 1 ay Bunu cinsellik olarak düşünmemek lazım hemen Yorumla Suincisi_su 1 ay cinsellik olarka düşündüğümü kim söyledi? para için birilerinin "bebeği" olmak kadar rezil ve utanç verici başka bir şey yok. Yorumla goruncekadamlar3 1 ay Teklif eden oldu mu? Yorumla Suincisi_su 1 ay hiç kimse bana böyle rezil tekliflerde bulunamaz Yorumla goruncekadamlar3 1 ay Sertsin ihtimali bile yok Yorumla
kutsal-ornitorenk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Kerizliğin fetişizmi işte sdklfis 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Keklik avı. Sugar Daddy görünümlü dolandırıcılar ve fuhuş çetesi. Kendini zengin gösteren aslanlar, Adnan Oktar çetesi.
Teklifi ben aldım desem😄
F. ile başlayan zengin kişisinden mi yoksa 🤪?
O ne yaaa😄
Bir tane zengin birisi var ya, adı F ile başlıyor.
Tanımıyorum tam yazsana
Yahu şifreli konuştun hiç bir şey anlamadım😄
Yazmam. Dava eder 😹.
Olmaz 😹.
İş adamı mı
Çıt yok 😹.
Sadece F yazarsan kim bilebilir ama😄
İpucu ver😄
Bilen bilir, çok zengin 😹.
Yok öyle biri😄
Var, herkes bilir 😹.
Ya nasıl herkes bilir. Sadece sen biliyor gibisin😄
Bi kız sugar daddy'im ol dedi mevzu bu aslında😄
Ha erkek dedi sandım sana 😹.
Yok be genç bir kız dedi😄
Ben normal olduğunu düşünüyorum. Eğer erkeğin maddi gücü varsa evet kadına para vermeli
Merhaba, hiç bu tarz bir tecrüben oldu mu?
Ben tombalağım
Eeee ne var bunda
Yaşın kaç?
Bu tarz ilişkiler için yetersizim 27
O senin yorumun. Belki öyle değilsin bilmiyoruzki
İstanbul'da mısın?
Kaç kilosunki kendine böyle diyorsun
28 İstabul’da değilim
Bende değilim
Naber nasılsın bu arada?
İdare eder sen nasılsın
Uzanıyorum biraz yorgun. Çalışıyor musun?
Evdeyim
Bayramda var mı seyahat
Yok
Hımm memleketinde yaşıyorsun o zaman. Burası boşaldı nerdeyse
Sen nerdesin
Ankaradayım sen?
İzmir
Uzakmışsın. Üni de mi orada okudun
Evet uzak neyse iyi geceler
İyi geceler. İstediğin zaman yazabilirsin
Tamam teşekkürler
Normal görmeye başlayacağım artık sanırım
Neden?
Olum yürüyün gidin size ne
Soruma cevap verince bunu sormam normal değil mi?
Bu kadar sert tepki vermen tuhaf
Toplum normalleştiriyor
utanç verici ve rezil bir şey bence.
Bunu cinsellik olarak düşünmemek lazım hemen
cinsellik olarka düşündüğümü kim söyledi? para için birilerinin "bebeği" olmak kadar rezil ve utanç verici başka bir şey yok.
Teklif eden oldu mu?
hiç kimse bana böyle rezil tekliflerde bulunamaz
Sertsin ihtimali bile yok
Kerizliğin fetişizmi işte sdklfis
Daddy chill 🤣🤣
daddy normal sugar kısmı değil
Toksik