Cinsellik için yalvarmam. İsteyen kız zaten belli ediyor. Ayrıca cinsel olarak istekli kadın erkeğine dünyada cenneti yaşatır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 ay
Bazi erkeklerin uydurdugu yalanlara inaniyor musunuz. Özellikle de milli olma konusunda.. Bir arkadasim var di. Yok 9 yasinda babasi g. nel eve götürmüş, bu da E... m lu bi o... puyu ikmis milli olmuş.
😂😂 ben 5. Sınıftayken seviim zevk aldığımı yeni yeni keşfediyodum. 31 çekmişim o zaman onun adının 31 olduğunu da bilmiyorum, pipiden meni gelmediği için çok acımıştı o acıyla bidaha elimi sürmedim alete 😂😂
Lisede arkadaslar konuşuyordu. Ama ben vücudumu keşfederek kendim öğrendim desem yeridir. Ben kizlik zarı diye bir şeyin varlığını da onlardan öğrenmiştim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
erkeğe göre değişir
Aha kızım sokakta erkek mi bitti niye yalvarcam mesaj kutusu erkek kaynıyor
O erkeklerden 1 tanesinde seni etkileyecek tek meziyet yoktur ama bir de bu var
Fiziksel olarak güç kalmaz adamda ama yalvarman tam olarak yıpratmaz sadece kendinden soğutmuş olursun
Bir süre sonra bırakır yalvarmadığı birini bulur merak etme
Cinsellik için yalvarmam. İsteyen kız zaten belli ediyor. Ayrıca cinsel olarak istekli kadın erkeğine dünyada cenneti yaşatır
Bazi erkeklerin uydurdugu yalanlara inaniyor musunuz. Özellikle de milli olma konusunda.. Bir arkadasim var di. Yok 9 yasinda babasi g. nel eve götürmüş, bu da E... m lu bi o... puyu ikmis milli olmuş.
Ahahaha hikayeye bak 9 yaşın pipi ne biliyo muymuş bari 😅😂
Biyormus herhalde, babasi ya da milli yapan o... pusu öğretmiştir 🤣
😂😂 ben 5. Sınıftayken seviim zevk aldığımı yeni yeni keşfediyodum. 31 çekmişim o zaman onun adının 31 olduğunu da bilmiyorum, pipiden meni gelmediği için çok acımıştı o acıyla bidaha elimi sürmedim alete 😂😂
Seninki genel eve gidiyor yaş da 9
Minicik bamyasiyla o... punun folloş olmus damı da buyuk gelmistir
Ah yaziiik
Ahahaha sokacağı deliği biliyosa o bile meziyet o yaşta 😂😂
31 oldugunu ne zaman anladin
Beraber oldugu o... pu eliyle sokmuştur şeyine yoksa nerden bilsin nereye ne yapacagini😁
Bi tane yavvşak arkadaşım vardı o anlatmıştı 31 nasıl çekilir diye 😂😂 sen ilk ne zaman okşamaya başladın?
16 ya da 17diydi
31 un zevkini alınca dadanmişsindir 😃
Sen kimden öğrendin? Ve ilkinde zevk aldın mı?
Lisede arkadaslar konuşuyordu. Ama ben vücudumu keşfederek kendim öğrendim desem yeridir. Ben kizlik zarı diye bir şeyin varlığını da onlardan öğrenmiştim.
Yeni gördüm yorumunu. Peki ilk seferde zevk aldın mı?
Zihinsel olarak yipranmaz cunku yalvaran bir erkegin zihni yoktur. Erkek degildir. O yuzden bicbisey olmaz birak. yalvarsin
e heralde etkiler bide içten içe tahrik edebilir erkegi etkiler
yani yipratmaz
Soğutur neden yalvariyorsun ki
Fantezi mi acaba
Hayır ama bir erkek bununla cezalandıeılmamalı sınır konuşmamalı öz görevlerdendir kadın için yoksa hayata tek erkek veya tek kadında yeterdi
Bahsettiğin kişi kocan mı
Nasıl bir yalvarış bu 😅
Yalvaran daha cok yıpranır sankı
Erkeğin hosuna gider neden yipratsin
Yapmıyor mu
Biz anladık zaten alsa ne olacak almasa ne olacak
Şehir neresi
Senmi gelcen
Gelmeyeyim mi
Evet
Çok sürmez patlar
Yakınlık derken?