Öyle bisey ki dokunurken bile ıslanmaya başlıyorum iç camasirim resmen ıslanıyor ve o elini attığında ister istemez utaniyorum dünden raziymis gibi ki utanmayida geçtim ciddi anlamda karşımdaki ne hissediyor bu onu rahatsiz ediyor mu soramiyorum da mesela o kdr hızlı geldi ki hiç alışık olmadığım bı durum dedi çok sicagim ya da islaklgmdan mi dedim kendimde kabahat arıyorum hayır senlik bir durum değil dedi ve açıklamadı da tek bir kelime duydum bu kdr dar olamaz dedi ama islakligimla vajinam daha esnek olmaz mı kafam da deli sorular o bana her dokunduğunda islanmaktan hoşlanmıyorum piskolojik mi diye bile düşünür oldum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Islanman senin zararına olan bir şey değil... Hatta tüm kadınlar için zararlı olan bir şey değil, doğal kayganlaştırıcı işte girişte zorluk olmaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBundan oralda bazı erkekler yiksinir bazılarıda ze k alır o erkege göre degişir bunu anlamak istersen lslanmıl kilodumu koklaemısın diye sorabiliesin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bence çok şanslısın hatta sevgilin eşin partnerin her kimse o da şanslı yani 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke şanslı olmak isterdim uzun yolda devam edemeyecek kadar yollarımız ayrı 🙄
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. neden rahatsız etsin tam tersi onu ıslak ıslak sulu sulu yalayıp emmek isterim
00 Yorumla
+1 yılHayır gayet güzel oluyor. Hatta onu emmek daha güzel
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Tam aksine benim hoşuma gider o sıcaklığı islakligi hissetmek ve bende erken bosalabilirdim
00 Yorumla
+1 yılhayır tabiki beni daha cok etkiliyo bu durum. bide iç çamaşırı varsa üstünde feci
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAksine ıslansınki emerken icine girerken onduygu ucursun istiyorum ağzımda emzik gibi vajinayla uyuma fantazim var be 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılMerak ettm 😊🤔
Cevap sahibi+1 yılBöyle ayırcam bacakları tamamen emzik gibi vajinayı ağzıma alıp o sekilde bacaklarına sarılıp bi yandan elimle bacaklarına sarılıp mışıl mışıl sanaha kadar uyuyasım var cok mükemmel bişey ya 😍😍😍
Gizli Üye(25-29)+1 yılEtmez tabiki harika bir sey. Emdirmiyor musun vajinani ona?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüzel olur bence islanman hoşuma gider beni arzuladığını hissederim.
00 Yorumla
+1 yılBen buram buram akıyorum, bu bir kadını rahatsız eder mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Neden çok güzel akıyor ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılIslanman daha iyi çok isteklisin sadece partnerin olayı anlamıyor keşke bana gelse senin gibi olanlar hepp 😍😍 sende hiçbir sorun yok utanmaa fışkırarsk çıkart hatta
07 Yorumla
Soran+1 yılSadece ihtiyacım için seni sectim sana aşık falan değilim dedi sı*tım sıvadım herkese karşı öyle olduğumu dusunur mu ki 😕 ama ondan önce sadece iki kişi olduğunu biliyor ve bı kaç yıldır yapmadığımida tabi ne kadar inandı söylediğime onu bilmem
Cevap sahibi+1 yılYok anlaması lazımda bu cocuk seni kullanıyor umursamaz senide sadece seks istiyor gibi düşünmüş çok yanlış düşünüyor bundan sana hayır gelmez cidden. Bşde Hani sadece seks için kullanıyorum diyoe sende sadece seks istiyosan devam et neden umursuyosun bundan başka bişey olmaz yani
Soran+1 yılAslinda ikimizde birbirimizden hoşlanıyoruz ne kadar dikkat etsek de çalışma arkadaşlarımdan birinin gözünden kaçmamış ast üst ilişkimiz var diyelim şartlar gereği böyle davranmamiz gerekiyor ve kendi icimizde bile debeleniyorz açıkçası ben kendi adıma konuşayım farklı bir beklentide olduğumu hissederse huzurum kaçar ve bunun teyidini saglamk için yanlış yapıyoruz biliyorsuna getirdi lafı haliyle bende sadece sexs için sensin fazlası yok dedim
Soran+1 yılRahatsız olmasını takip takmama gelirsek her gün yüz yuzeyiz kendimde bı kusur varsa bilmeliyim
Cevap sahibi+1 yılYok be kusuru kesinlikle kusur değil aksine tercih sebebi bence ben direk isterim seni mesela istekli arzu hatunsun. Tabi aranızda geçen muhabbetten dolayı senş seks istiyor herkesle zaten hemen sulanıyor anlamış olması biraz flörtöz sanması normal
Cevap sahibi+1 yılEklesene özele gelde konuşalım herşeyi burada açmak kötü hissettiriiyoe 😂
Cevap sahibi+1 yılSonu 44 olan senmisin
+1 yılSaçmalama erkeği delirtir
04 Yorumla
Soran+1 yılO zaman neden çok çabuk geliyor
Soran+1 yılBu onun iradesiyle alakalı diyeceksn ama öyle değil
- +1 yıl
Çok heyecanlı olabilir
Soran+1 yılHmm anladım
Tam tersi seni ıslatmak için uğraşıyoruz
04 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bişey yani
Soran+1 yılAslında herkese karşı böyle olduğumu düşünmesini istemiyorum sonuç olarak ondan öncede başkası olmustu ama böyle değildim
Hayıe mükemmel bir şey
00 Yorumla
+1 yılHayır aksine mutlu eder
00 YorumlaNormal bisry tüm kadınlar aynı herkes islanir
00 Yorumla
+1 yılAksine daha hoş gelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılSeveriz :) niye rahatsiz edecek islak islak :)
00 Yorumla Bir kiz dedinmi islanacak evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılben seviyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSanmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrol mu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri