Cinsel ilişkiden önce ne kadar ön sevişmeden hoşlanırsınız?

Cinsel ilişkiden önce ne kadar ön sevişmeden hoşlanırsınız?

Ön sevişmenin fantazilerle dolu olup sınırsız ve uzun sürmesini istiyorum ben. Orgazma ulaşmak için yaklaşık 20 dakikalık bir uyarılma süresi güzel oluyor. Yeterli ön sevişme, her iki tarafın birlikte tatmin olma olasılığını yükseltiyor. Mesele girip çıkmak değil, mesele boşalmak da değil, iliklerimize kadar hazzı birlikte çoşkuyla şehvetle hissetmek lazım.
Ön sevişme sadece “öncesi” değil, cinselliğin en belirleyici kısmı. Çünkü kadın önce bedensel olarak açılmış gibi görünsede aslında zihinsel olarak açılıyor. Acele eden erkek sadece kendini düşünüyormuş gibi geliyor bana. Ama doğru tempo, tensel uyum ve karşılıklı istek oluştuğunda kadın zaten kendini geri çekmiyor. Bence en çekici şey de, karşı tarafın ne istediğini söylemek zorunda kalmadan hissedebilmek.
Bence sabaha kadar da ister kadınlar 🤣
Ihhhhh 1 saat
Hıhıı bıraz baygınım
azmıs :)
Cevap
28Cevap
Bence ön sevişme dakikalarca sürebilir bayılırım kdksks
Ne kadar sürmeli
Ön sevisme ne kadar uzun olursa ilişki o kadar haz verirr insana
Ön sevişme yapacak erkek hiç tanışmadım desem yeridir %1 denecek kadar az yoksa ballandıra ballandıra anlatırlardı herkes 5 dakikada Beşiktaş derdinde
Para piyasalarında rally'ler vardır. Bitene kadar uzatabildiğince uzatmak ve kazancı maximize etmek gerekir. Finalde ışıklar söner, herkes evine gider. Raaly ne kadar uzunsa kazanç o kadar iyi, piyasa o kadar keyiflidir.
Ön sevişmeler Rally gibidir, maximizasyon iyidir...
Her seferin dinamiği farklı olsa da bende genelde 45 dk 1 saat ön sevişme vücuda hafif özel dokunuşlar ve mutlaka çok iyi bir oral, sonrasında soft başlayıp gittikçe sertleşen, altta veya üstte de olsam genelde benim dominant olduğum arada kısa sürelerle karşımdakini özgür bıraktığum 30dk lık bir ilk posta sonrasında 40 45 dk lık ikinci posta son 15 20 dk sı çok sert olacak şekilde
Maşallah her şey var sende. Hint kumaşı kıvamındasın.
O an ki duruma etkiye kişiye göre değişir kimi erkekde bi saat kiminde 10 dakika kimisi seni çok iyi hazırlar kısa sürede
En iyi hazırlama hangisi olmalı
@ozkann_ nasil girisi
Yarım saat onsevisme yarım saat sevisme ve oral yarimsaat giriş bosalma yarım saat sarılıp rahatlama bir posta 2 saat ideal olur
8-9 saat olacak
Akşamdan da suya yatırıp ısla muhakkak
Bir cukun var Şenol sok geç işte. Abartmaya lüzum yok
Vallahi hocam ne yalan söyleyeyim 45 dakika ön sevişmem sürüyor toplamda bir buçuk saat ve kadınlar buna bayılıyor en azından yarım saat oral yapıyorum kadınımı iki defa boşalıyor çok hoşlarına gidiyor
Ön sevişmenin bir sınırı yoktur ne kadar fazla olursa o kadar mükemmel olur haz
İkimizin de her yerinden sular akmaya başladığı zaman sperme yaklaşmaya başlayınca isterim
Karşılıklı hazırlık evresine kadar olabilir kıvama geldikten sonra fazla uzatmakta sıkar.
ön sevişmeden hoşlanmayan da gitsin mastrbasyon yapsın, ön sevişme candır
Kanka güzel bir duşun ardından yalvartana kadar geceler boyu sabahlara kadar
Mümkünse olabildiğince uzun olmalı
bence uzun olmalı. karşılıklı oral, okşama , öpüşme faslı, sonra seks
tam benlık cevap
Hazır olana kadar
1 saat kadar olsa çok iyi
Bende dahada uzun zevkin doruklarına kadar
Herseyi hissedersin
kesınlıkle en az 1 saat. bol bol yalanmalı her nokta :)
Hiççç direk saplarim. 1 saate yakin gircik. yaparim herkes te. memnun
En az 20 dakika
cok aaz... demekkı tecrubeler hep 20 nın altında olmus :(
bence sx den daha onemlı olan on sevısme. hazzın en yuksegı on sevısmededır. saatlerce yalarım ben. her noktayı
bazen en cok keyif aldigim ön sevisme , mümkün oldugunca uzun tutmaya calisirim. Ön sevisme nekadar iyi olursa seks de okadar zevkli olur
Uzun süre sonra yavaş artan tempo daha sonra vahşice nirvana tekrar azalarak sevişme
Ben her noktaya zaman ayırdığımı düşünürsem 20 dakika sürebilir fazlası zarar
7/24 bana yapsam bana 10dakika gibi geliyo denendi onaylandı
Direk seks daha mantıklı geliyor 🙈
Mümkün olduğunca uzun
Mesela ne kadar
Saatlerce de olabilir erkeğe bağlı
Bir şey sorabilir miyim
Sorr
Bir dakika
kesınlıkle.. tecrube lazım erkk de de
Islanana kadar 😶
Rahatlayabildiğim kadar
sınırsız dolu dolu dakikalar doyumsuz
Hiç olmasa da olur...
Olabildigince uzun. Temas seviyorm
Boşalma aşamasına getiremen lazım
yaşaadım öyle
kadın hemen ısterse erkkek kontrolu kaybedebılır o sebeple erkekn bıtter hersey. tecrubelı erkk olmadaıkdan sonra kontrol kadında olursa erken bıter hersey
20 30 dakika ideal sanırım
Ahh saatlercee
beklerım o halde 3-4 saatlık
en fazla yarim saat
1 saat yalamam lazim
On dakik iyi gelir
Çok önemli ön sevisme ben severim 😍
Çok olmalı.
Yaklaşık 1 saat
Bikana kadar
Fazla olması iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?