Cinsel Yaşam 1 ay Sende şöyle bir his oluyor mu. birine karşı çekim artınca onu daha fazla mutlu etme isteme arzusu? ℓuciffєя_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Sende şöyle bir his oluyor mu?Birine karşı çekim artınca onu daha fazla mutlu etme isteme arzusu? Sende şöyle bir his oluyor mu. birine karşı çekim artınca onu daha fazla mutlu etme isteme arzusu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 29 gü Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Kesinlikle birinden etkilenince ya da ona karşı bir ilgi beslediğini fark edince o kişiye karşı hissettiğim cinsel arzu da kat ve kat katlanıyor 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Sadece sevdiğim kadın için. 1 0 Yorumla
HayatKısaKşlrUçyr Takip Et Master Yaş: 44 , eic 61% 1 ay Hayır olmuyor🙄 arzu oluyor evet ama mutlu etme arzusu değil bu. 2 2 Yorumla ℓuciffєя_ 1 ay Mutlu görmek mutlu etmek gibi duygular yok mu🙄 Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 1 ay Önemli olan benim mutluluğum 🙄 Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 1 ay Evet aklım sürekli onu heyecanlandırmak için çalışıyor… 2 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı. Hiç kimseye karşı gerçek bir çekim hissetmediğim için bilemiyorum. Herhalde mutlu olmasını isterdim. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Olabilir gayet normal geldi bana 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet oluyor 1 0 Yorumla
Özhtozdmr Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kesinlikle birinden etkilenince ya da ona karşı bir ilgi beslediğini fark edince o kişiye karşı hissettiğim cinsel arzu da kat ve kat katlanıyor
Sadece sevdiğim kadın için.
Hayır olmuyor🙄 arzu oluyor evet ama mutlu etme arzusu değil bu.
Mutlu görmek mutlu etmek gibi duygular yok mu🙄
Önemli olan benim mutluluğum 🙄
Evet aklım sürekli onu heyecanlandırmak için çalışıyor…
Hiç kimseye karşı gerçek bir çekim hissetmediğim için bilemiyorum. Herhalde mutlu olmasını isterdim.
Olabilir gayet normal geldi bana
Yok yaw ben mutlu olayım yeteeer
Evet oluyor
Evet
oluyor
Evet