Tabi bunun için illa tanınmış, ünlü biri olmak gerekmiyor. Normal hayattaki insanları da arzulayan birçok kişi vardır sonuçta.

Tabi bunun için illa tanınmış, ünlü biri olmak gerekmiyor. Normal hayattaki insanları da arzulayan birçok kişi vardır sonuçta.
Arzulanmayı herkes sever. Ama öğrenmek, yani açık etmek biraz farklı bir his uyandırabiliyor. Biz biraz kapalı ve koruları olan bir toplumuz. Her şeyi yaparız ama el altından. Her kesin eli başkasının cebindedir ama dekolte giyene cıkcıklarız. Hoşlansın isteriz evire çevire öpsün isteriz ama seks konuşmasın isteriz. her şey sessiz olmalı.
Tanımadığın biri tarafından arzulanmak bazılarını gururlandırır, bazılarını rahatsız eder 💫
İnsanın egosuna küçük bir ciladır ama aynı zamanda “sınırım nerede?” sorusunu da getirir 😌
Yani his, arzudan çok niyete bağlıdır 🔥
Kişiden kişiye göre değişebilir tabiki de ama bence çoğu insan için hoşuna gider.
Arzulanan biri olmak bence erkeğe de kadına da hem gurur verir hem egosunu okşar.
ben arzulanmaya bayılırım
Cevap
3Cevap
İçten içe hoşuma gider ama dillendirmesi rahatsız eder
Rahatsızlık verici düzeyde olmadığı sürece beğenilmek , arzulanmak her kadının hoşuna gider
Tabii ki vardır.
Lâkin, karşı taraf bu hareketten hoşlanmıyorsa reddetmesi normal.
Arzulandığını bilmek iyi hissettirir. Libidoyu artırır.
Beni mutlu eder niye kızayım ki
Beni de mutlu eder. Sayın bağyan
sizin adınıza sevindim sayın bayım
Beni kızdırır açıkçası
Hoşuma gider tabii
Nötr olurum muhtemelen.
Mutlu eder hemde azdırır
Sevmem rahatsız olurum
Rahatsız olurum
garip karşılarım
kişiye göre değişir
Tanımam lâzım