Cinsellik sonrası erkeğin arkasını dönüp hemen uyuması normal mi, ilişki için problem mi?

Cinsellik sonrası erkeğin arkasını dönüp hemen uyuması normal mi, ilişki için problem mi?
Biyolojik yorgunluk bir yere kadar ama hemen arkasını dönüp yatmak partnerini değersiz hissettirir elbette, sağlam bir ilişkide o birkaç dakikalık sarılma ve sohbet cinselliğin kendisi kadar önemlidir.
Ön sevişmede %75 aktif erkek, normal sevişmede %75 aktif erkek, zevk almada %60 kadın artıda. Ama bir de uyumayıp 20 dakika daha canımsın gülümsün diyelim. Orgazm olmuş bir erkek için miss gibi uykudan daha güzel bir kadın yoktur.
kadın kendini sadece seks için kullanılmış gibi hisseder ben eski eşimle ilişki sonrasında kolumla sarar başını göğsüme yaslar konuşurdum ne konuştuğunun çok önemi yok 5-10 dakika bile konuşsan eşinin gölü hoş olur
Yatak İlişkisinin yaşanabilecek tüm serüveni yaşandığı için giriş gelişme sonuç gibi zirvede bırakarak uyumamız gayet normal. Gereken eforun %90 ı zaten erkek harcıyor bi zahmet bırakında dinlenelim.
Cevap
18Cevap
Bence biraz bencillik gibi hissettiriyor ama bazı erkekler gerçekten hormonal olarak çok yoruluyor. Sen de ona bunu söyleyebilirsin, bir ilişkide o anların da bağ kurmak için önemli olduğunu anlaması lazım.
Yorulduğu ve rahatladığı için normal ama uyumadan önce güzel birkaç cümle kurmak ve sarılıp uyumak istemek her şeyi toparlar
Problem tabii ki. Öküzlük yani başka bir şey değil.
Yani bu genelde rutin olan, seksin tamamen gereklilik icin yapildigi iliskilerde olur.
bunu yaptıktan sonra farklı gözle gören bir kadın düşünemiyorum ))
Hoş olmayan kadına değerli hissettirmeyen bir durum
Onun için teşekkür etmeli sarılıp öpmeli
saçlarıyla oynamalı
Tek bırakmamalı
Problem. Kadın rahatlamalo olmasa bile duygusal olarak sevilmeli.
erkek böyle yaparsa kadın kendini değersiz hisseder sanki işimi yaptım bitti ne halin varsa gör der gibi
Böyle erkek hadım edilmeli.
Böyle erkekler gelmemeli onlara yer yok.
Bu vücudun istediği bişey karşılıklı anlayış olmalı
iş bitti uyku geldi misali mi
Normal değil bencilce bir hareket
Genllikle ben arkamu donuyirum 😅
Problem
Normal değil, ayılık.
kadınlar için çok problem ve yanlış bir davranış
Hemen dönmemeli biraz daha oynaşmakta fayda var
Olmaması gereken bir şey
Tabi bosaldi rahatladi yat hos birsy degil
relax hali. Uymak harika.
Tabikide problem