👉 Arzu hem davranışla hem de enerjiyle hissedilir sadece sözle değil.
❤️🌹👑🌹❤️ #VvEeNnÜüSsS ❤️🌹👑🌹❤️
🔥❣️🔥 #Cinselyaşam 🔥❣️🔥

👉 Arzu hem davranışla hem de enerjiyle hissedilir sadece sözle değil.
❤️🌹👑🌹❤️ #VvEeNnÜüSsS ❤️🌹👑🌹❤️
🔥❣️🔥 #Cinselyaşam 🔥❣️🔥
Sürekli yanımda yakınımda yanıbaşında olur, hep bana sıcak davranır, hep gözlerimin içine tebessümle bakar, her fırsatta tenime dokunmaya çalışır, her fırsatta sadece benim görebileceğim zamanlarda çaktırmadan ama bilinçli özel frikikler verip beni baştan çıkarmaya çalışır, fırsatını bulduğu an öper beni.
gene döktürmüşsün
@Mandalinaağacı1 teşekkür ederim mis kokulum, beni en iyi sen anlarsın değil mi… 🥰
İlk sevgilim her şeyi yaptığım ilk hayatım daki erkek en küçük şey den ilişki de olacak en son şeye kadar o bana yaşattı ben de ilk onunla yaşadığım için ona çok isteğim oluyordu 5 yaş büyüktü bana zorluklar yaşattı ama ben ondan küçük olduğum için her şeyi yaparken zorlanıyor olmam ona çok zevk veriyordu ayağını ağzıma zorlayip sokması aletinin girerken ona daracık zor giriyor hissettirmesinden çok zevk alıyorum diyordu ama benim canımın acıması onu etkilemiyordu
Cevap
21Cevap
Eskiden sevgilimle birlikteyken bakışları her şeyi anlatırdı, arzusu sadece sözle değil enerjisiyle de belli olurdu.
Partnerimin bana cinsel arzusu var mı, bunu davranış ve enerjisinden anlayabilirim. Uzun süreli birlikteliklerde hemen görünür zaten.
Bakışlarından ve sürekli bir yakında durmak temas etmek istemesinden anlıyorum
bazı davranışlar vardır bunu anlayan anlar gerisi bende..
Yok kanka partnerimiz de yok cinsel hayatımız da. Hayatsızım ben.
@Serdarx06 :')
@Serdarx06 Benim umudum kalmadı kanka. Kaç senedir sürtüyoruz kimse ciddi olmuyor.
@Serdarx06 Ben konuşuyorum da ne oluyor uzun sürmüyor
@Serdarx06 Senin daha durumun müsait. Ben 30'da 2 yaptım...
@Serdarx06 Dostum bu olay beni de yıkıklaştırıyor. Lakin istatistiklere baktım. 10 mesajın 3 üne dönülüp 1 isiyle uzun sohbet oluyor. 10 uzun sohbetin 1 i flört oluyor. Flörtlerin de %20 si sevgili oluyor. Canını sıkma. Uzun sürüyor ama olacak diye inanıyorum.
Benim inancım kalmadı şahsen üniversitede bile neredeyse herkes sevgili buldu bitirdi üniversiteyi arkadaşım bile benden sonra girdi üniversiteye bir kız bulup evlendi şu anda evli daha ne diyelim bir anda olmuyor zaten ama kızlarla hiçbir yerde konuşamıyoruz ne mesajlarımıza cevap veriyorlar ne istek kabul ediyorlar
@Serdarx06 Real hayatta yapmak daha kolay ama ben dışarı pek çıkamıyorum. Ağzın laf yapmıyor demek ki. Olaylara vakıf olman lazım.
@Serdarx06 Rastgele selam verip sizi bu aralar sık görüyorum yeni mi taşındınız gibisinden konuşacaksın işte. Yaratıcı olup espri yap geleceği varsa gelir.
İşte benim sorunum bu bir kıza gidip bunu demeye çekiniyoruz tersler konuşmaz rahatsız etme gibi gibi şeyler olur diye rastgele gördüğüme konuşamıyorum belki sosyal medya üzerinden konuşma başlatıp reelde devam eder diye oradan yapayım diyorum ama oradan da olmuyor istek kabul etmiyorlar mesajlara cevap vermiyorlar
@Serdarx06 Çünkü şeyi elinde ağzı akan bir sürü abazan onlara yazıyor bizim farkımızı ortaya koyacak zemin bulamıyoruz. Rahatsızlık vermezsin o kadar da öküz değildir. Tatlı dille lafa gir. Baktın devam ettirip gözüne bakıyor. O zaman arayışta demektir. Şansın oluyor. Ama kesip atarsa başka kapıya hsgsg.
@Serdarx06 Senin hissettiğin o yıkıklığı en derinden hissediyorum. Canını sıkma. Bir gün bizim de saçlarıyla oynayacağımız, metroda gezip hava atacağımız günler gelecek. ^^
@Serdarx06 Belki kaf dağının arkasında, belki çölleri aştığımızda... Ama mutlaka var kanka üzülme. Sen de ben de başaracağız.
İnşallah bakalım ya normalde hiç takmadığım şeydi bu ama askere gidip geldim hem üniversite de hem askeriyede sürekli herkes manitasıyla konuşurken insan öyle tek başına kalınca çok koyuyor yaz geldi şimdi herkes sevdiği ile gezerken tek başına gezmek takılmak çok koyuyor insana
@Serdarx06 Koymaz mı... Parklardalar, metrolardalar, otobüsteler, her yerdeler ! Biz de sevmek istiyoruzzz ! :)
@Serdarx06 Aga be... Ben de yere bakarak yürüyorum canım yanmasın diye. Tam damarlığız ha.
@Serdarx06 He ya fkdlsfs
@Serdarx06 Yelkenleri suya indirme. Herkesin bir alıcısı vardır.
Var herhalde baş başa kaldığımız o anda başlıyor beni yemeğe
Yandığını söylemeli ya ben yanarsam söylerim
Amuda kalkıyorsa anlarım.
genelde sözler ve dokunuş temaslarla
İsteği olan insan bunu herşekilde belli eder
Ah keşke olsaydı, keşke beee, keşke...
Bakışından anlarım efendim..
Sertleşmesinden
Bakışlarından , sözlerinden anlarım
Partnerim yok kanka
Neden yok kanka partnerin
Çok kolay anlaşılır