Cinsel uyum, ilişkinin sağlıklı ve tatmin edici olması açısından oldukça önemli. Senin isteklerin ve arzuların partnerinle ne kadar uyumlu? Bu konuda nasıl bir denge sağlıyorsunuz?

Cinsel uyum, ilişkinin sağlıklı ve tatmin edici olması açısından oldukça önemli. Senin isteklerin ve arzuların partnerinle ne kadar uyumlu? Bu konuda nasıl bir denge sağlıyorsunuz?

Cinsel uyum tamamen aynı olmak değil, isteklerin konuşulabilir ve dengelenebilir olmasıdır arzular benzerse uyum kolay olur, farklıysa açık iletişimle denge kurulabilir, ama sürekli çatışıyorsa zamanla sorun yaratır kısaca uyumun anahtarı benzerlikten çok iletişim ve esnekliktir.
Cevap
12Cevap
Ben çoğunlukla karşımdakini tanıyıp ona göre hareket ederim ama alfa olmaktan vazgeçmem. Şu an düzenli bi partnerim yok ama oldupunda genelde kısa sürede uyum oluşuyo
Şu an aşırı uyumsuz yani mesela isteğim libidom aşırı derecede yüksek ve tavan ama eşim ve partnerim yok 0 yani taban 🤭😂
Merhaba,
Grup strapon harici sorun yok! 😅
Hepsini severim!
Her türlü uyum sağlarım! 😅
Fb vardı onunla çok uyumluyduk bu aralar görüşmüyoruz uzak kaldık
Uyumlu degil fazla ki cinsel doyumsuzluk hissediyorum
Arada sırada kaçıp uyusada yine maşallahımiz var 😃
Sıfır uyum ben istekli biriyim o benim tam tersim aklına bile gelmez ben istemezsem
Partner, sevgili, eş yok , bakacazzz. sjssj
şu an partner yok ama grup ve arka hariç sınır yok gibi
Denemedim bilmiyorum bu yüzden.
Partner mi? :D
Oartner olda anlardık ama yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?