👉 Bitirmek zorunda değil, çoğu zaman çözülebilir ama çaba ve uyum isteği varsa çözülür eğer yoksa aşkı zamanla yıpratır.
❤️🌹👑🌹❤️ #VvEeNnÜüSsS ❤️🌹👑🌹❤️
🔥❣️🔥 #Cinselyaşam 🔥❣️🔥

👉 Bitirmek zorunda değil, çoğu zaman çözülebilir ama çaba ve uyum isteği varsa çözülür eğer yoksa aşkı zamanla yıpratır.
❤️🌹👑🌹❤️ #VvEeNnÜüSsS ❤️🌹👑🌹❤️
🔥❣️🔥 #Cinselyaşam 🔥❣️🔥
Çözülmezse ilişki biter. Fakat çözülebilir. İlişki sırasında önce birisi yönlendirici diğeri denileni yapar. Sırayla roller değişir. Zamanla iki kişi birbirinin cinsel hazlarını tanımaya başlar ve yolunu bulur. Yatakta ne istediğinizi söylemeniz lazım. Karşı tarafı bencillikle suçlamak yerine kendiniz bencil olun. Koku bile başta uyumsuzsa zamanla alışılıyor. Arada sevgi varsa cinsel uyum bir şekilde yakalanır. Fakat ihmal edilirse sevgi de biter.
Cinsel uyumsuzluk diye birsey yoktur becerebilen ve beceremeyen erkek vardır
Cinsellik öğrenilebilir bir icraat dolayısıyla yaşadıkça ve önemsedikçe gelişir yoksa korkarda bırakırsa veya erkeksin erken bosalma gibi durumlarını cozemezse bir erkek o hatuna bir başkası atlar olayin hepsi bu
cinsel uyumsuzluğun temelinde çıkar ve menfaat ilişkisi, ciddiyetsizlik, samimiyetsizlik, iki yüzlülük yatar. Ve bu devrin kadınları maalesef bu konuda çok ama çok sabıkalılar.
Cinsel uyumsuzluk ilişkideki sorunu tetikleyebilir, ama çözülmesi de genellikle mümkün. Çiftin konuşmaları, birbirini tanımaları ve arzularını açıklamaları önemli.
Cevap
23Cevap
Çözüledebilir, bitiredebilir. Aradaki iletişim kalitesine bağlı
Bitirmez ya uyum ilerleyen zamanda olurşur ya da mutsuz olan taraf aldatarak bu durumu idare ettirir
Bir ilişkide cinsel uyumsuzluk, aşkı bitirir. Konuşma ile çözülebilecek bir konu değil zaten.
Çözmeye çalışılmalı karşılıklı ama olmuyorsa da dostça devam edilmeli birbirini kırmadan incitmeden. İlişki bitirilmeli.
cinsellik te uyumsuzlukta aşk sadece erkeklerde biter erkek onada odklı olduğu için ama kadının aşk anlayışı farklı olduuğu için bitmez bence
İkisini de yol açar.. gebeli itibariyle insanlar bencil ve gelişime kapalı oldukları için oyumu bitirere veriyorum :))
Evet bitirir maalesef
Anlaşılıp çözülmeyecek bişi yok
Karşılıklı konuşarak hersey cozülür
Aşk olup uyumsuzluk olacağını sanmıyorum
Doğru tedavi ve terapi ile çözülebilir
Çözüm yoksa umut da yoktur
Biri en dip biri en yukardaysa olmaz
Çözüm yolu varsa çözülür..
Cinsellik yoksa biter
Nasıl bir uyumsuzluk olduğuna bağlı
Bitirmemeli , çözülmeli
Evet aşkı bitirir kendimden biliyorum