👉En etkili olan karşılıklı arzu ama tek seçimse eğer onun beni arzulaması daha güçlüdür, çünkü davranışlarını ve çabasını görmek beni mutlu eder.
❤️🌹👑🌹❤️ #VvEeNnÜüSsS ❤️🌹👑🌹❤️
🔥❣️🔥 #Cinselyaşam 🔥❣️🔥

👉En etkili olan karşılıklı arzu ama tek seçimse eğer onun beni arzulaması daha güçlüdür, çünkü davranışlarını ve çabasını görmek beni mutlu eder.
❤️🌹👑🌹❤️ #VvEeNnÜüSsS ❤️🌹👑🌹❤️
🔥❣️🔥 #Cinselyaşam 🔥❣️🔥
Onun beni arzulaması. Çünkü burası türkiye. Bir erkeğin bir kadını arzulaması burada pek bir anlam ifade etmiyor. En fazla kadının egosunu pohpohlayan bir oyuncağa dönüşürsün. Daha ötesi olmaz. Ben de kendimi asla öyle bir duruma sokmam, kimsenin oyuncağı olmam.
Kesinlikle öyle
Merhaba, karşılıklılık önemli bence yani özellikle duygusal, zihinsel uyum açısından çiftler birbirine uyumlu olursa o ilişki çok güzel gider ve arzulamak da hoşuma gider, arzulanmak da etkili olur yani ikisi bir arada :)
Kesinlikle haklısın
Benim için değerli.
En etkili olan karşılıklı arzu ama tek seçimse eğer onun beni arzulaması daha güçlüdür, çünkü davranışlarını ve çabasını görmek beni mutlu eder. #VvEeNnÜüSsS
Kesinlikle haklısın
Bu işler heeeep karşılıklı... biri beni arzuluyor diye onu arsulamam.. bu karşı tarafta içinde geçerlidir herhalde.. ikimizinde birbirimizi qrzulamamiz gerekir :))
Aynen öyle
Cevap
24Cevap
beni arzulaması.
Peki
Bir erkeğin bir kadini arzulamasi cok matrak bir sey değil.. seven ve sevilen kişilerin birbirini arzulamasi sayılır güzelliklerden
Peki..
En iyisi karşılıklı yoksa tek taraflı çok da keyfi çıkmaz
Kesinlikle haklısın
Efendim, karışıklı arzular daha etkili olur diye düşünüyorum..
Doğru düşünüyorsunuz efendim
arzulanmak çok güzelllll birinin arzuladığını göstemresi hem ruhu okşuyo hem heyecan veriyor
Aynen öyle.
Bencede :)
İkiside etkili hele arzuladığın birininde aeni arzuladığını bilmek efsanee
Kesinlikle
Ben arzularsam yanarım da yakarım da
Peki
Beni arzulaması o beni arzularsa ben de onu arzularım zaten
Haklısın
Ikiside yaa. Ama arzulanmak daha bi hoşuma gider gibi
Peki
Sevmediğim kişi arzulamasın
Bencede
Şimdi ben kimi arzularsam arzulayım o kişi beni arzulamadıktan sonra benimki platonik olur başka bir şeye benzemez
Ben birini arzulamayi seçerim senin dediğin gibi o kişiyi elde etmek için çaba göstermek hoşuma gider
Bence benim arzulamam güzel
Evet
Kadınlar arzu duyulmak ister
Evet öyle
İkiside etkili değil artık
Peki
Seni arzulayan biri olduğunda süreç senin kontrolünde olur, çok daha etkili.
Arzulandığını görmek ve hissetmek aslında direkt olarak yükselten bir durum değil mi? :)
İkiside önemli
Evet
Vahşice beni arzulaması
Sakin şampiyon...
Arzulanmam çok etkili olur.
Mühim olan karşılıklı arzu olması
Karşılıkli dimi sencew
Birinin beni arzulaması
Beni arzulasın ki kullanması kolay olsun
Arzulanmak harika bir şey..
Karşılıklı olmazsa anlamsızlaşıyor.
İstenmek güzeldir. İnsanın gururunu okşar
Ikiside önemli
Kesinlikle
Beni arzulaması
Birinin beni arzulaması.
Beni arzulamasi
ikiside iyi
karşılıklı
İki side etkili
İstediyimin
Şehir hayatının kalabalığında, herkesin bir yerlere yetişmeye çalıştığı şu dünyada; bazen durup sadece gökyüzüne bakacak, bir çiçeğin kokusunda derin anlamlar arayacak ve hayatı 'yaşamak' için değil, 'hissetmek' için paylaşacak bir ruh arıyorum.
Benim için romantizm sadece pahalı akşam yemekleri değil; yağmurlu bir havada aynı kulaklıktan sevdiğimiz bir müziği dinlemek veya eski bir kitabın altı çizili satırlarında kaybolmaktır. Belki de en büyük macera, iki insanın birbirinin zihninde yapacağı yolculuktur.
Merak ediyorum; aranızda hala samimiyetin, derin bir sohbetin ve sessizce yan yana oturabilmenin huzuruna inanan birileri kaldı mı? Yoksa her şey ekranlardaki piksellerden mi ibaret?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?