Cinsel Yaşam 1 ay Komşuyla sevişmek doğru mu? meryeem47 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Gece onda kaldim ve ileri bir şekilde aramızda bir şeyler oldu kendisi 28 Ben 18 yaşındayım sizce doğru mu Komşuyla sevişmek doğru mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
MerakQueenX Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 ay En temizi en hızlısı en adrenalin yüklüsü olmasada heyecan verici devam et boş ver 3 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok doğru değil ama sen doğru buluyorsan sıkıntı değil 0 0 Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doğru seni mutlu eden şeydir meryem. Gerisi hikaye 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay İlkini spontane yaşamak istiyordun, bari tam istediğin gibi oldu mu, yoksa yüzeysel mi oldu sadede 0 2 Yorumla meryeem47 1 ay Sevistik sadece Yorumla Cevap sahibi 1 ay Bakire olduğun için mi korkup içine girmedi Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Eylem için bir şey diyemiyorum ama Yaş farkından dolayı yanlış. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Bence doğru değil ama heyecanlı baya bir tane sevistigim komşum olsun isterdim 0 0 Yorumla
hakan1771 Takip Et Bilge Yaş: 31 1 ay Yaş önemli değil ki. ayrica komşu elinin altında daima 0 0 Yorumla
Melihcicek001 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 807 cevap paylaştı. 18 zi gectiysen sıkıntı olmaz 0 0 Yorumla
testosteronnn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 101% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı. komşun normal biriyse sorun yok gibi 0 0 Yorumla
sohpetmuhabbett Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. boş ver doğruyu yanlısı çekim varsa ver gitsin 0 0 Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Komşu komşunun külüne muhtaç değil miydi o atasözü 0 0 Yorumla
gündogduhülya Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 ay Burada yanlış olan ne 😂 3 5 Yorumla kmmlll 1 ay Sen yapabilir misin komşuyla Yorumla gündogduhülya 1 ay Niye yapmayayım komşu komşunun düldülüne muhtaçtır Yorumla kmmlll 1 ay Yorumda konuşmayalım istersen Yorumla gündogduhülya 1 ay 😂😂 muhtaçsınız Yorumla gündogduhülya 1 ay 😂😂 şakacı şey ölüyosunuz abazalıktan Yorumla
Gezdolas001 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı. Tercihin belirler 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. En büyük hata bu 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 25,4b cevap paylaştı. en güzeli. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
En temizi en hızlısı en adrenalin yüklüsü olmasada heyecan verici devam et boş ver
Çok doğru değil ama sen doğru buluyorsan sıkıntı değil
Doğru seni mutlu eden şeydir meryem. Gerisi hikaye
İlkini spontane yaşamak istiyordun, bari tam istediğin gibi oldu mu, yoksa yüzeysel mi oldu sadede
Sevistik sadece
Bakire olduğun için mi korkup içine girmedi
Eylem için bir şey diyemiyorum ama Yaş farkından dolayı yanlış.
Sana doşru geliyor ise senin içşn doğrudur bana yanlış geliyor
Bence doğru değil ama heyecanlı baya bir tane sevistigim komşum olsun isterdim
Yaş önemli değil ki. ayrica komşu elinin altında daima
18 zi gectiysen sıkıntı olmaz
komşun normal biriyse sorun yok gibi
boş ver doğruyu yanlısı çekim varsa ver gitsin
Bide soruyor doğru mu
İleri derken ne kadar ileri
Sence doğru mu peki kanka
Evet doğru istekli kız Mardinli ve Kürt müsün 🥰🤔
Yaptıktan sonra sormak ne kadar doğruysa
Komşu komşunun külüne muhtaç değil miydi o atasözü