Karşı komşumun kızı ile sevişeyim mi?

Arkadaşlarlarimla yeni eve çıktık. Unide okuyorum. Ve tesadüf ki karşı komşunun kızı da aynı bölümde tanıştık falan her gün gelip yemek falan veriyor. 10 gündür arkadaşlarım ailelerine gitti evde tekim o da biliyor. Bu akşam yine geldi yemek verdi gerçekten çok hoş yemekler yapiyor. Dün sabah da kurabiye ile süt getirmişti. Annesi de çok iyi bir kadın. Babası da aynı şekilde bir defa akşam evlerine çaya gitmiştim öyle tanıştık. Dün gelince eve girmek istedi aldım oturduk öyle film izliyordum devam ettir az bakayım falan dedi. Üzerine sudyen giymemisti çok belli oluyordu. Ben de öyle bakarken yakaladı 😁 Kusura bakma ev haliyle geldik dedi. Sen kusura bakma ama yanlış anlama gözüm takıldı dedim. Sonra öyle başka konular konuştuk ama kız bildiğin bana yürüyor bu açık belli yani giderken de sanki çok samimi gibi öptü elini boynuma koyarak bir kötü oldum. Ailesi çok iyi insanlar onların iyi niyetini böyle kullanmak istemem ama kızları çok hoşuma gidiyor sizce sevişmem yanlış olur mu? Siz olsanız sevişir misiniz
Karşı komşumun kızı ile sevişeyim mi?