Millet amansız bir hastalık bu. Komşu kızı benim yaşımda ve çok ateşli ve seksi bir kız. Kaç senedir burada olduğumuz için numarası da var bende Instagrami da. Konuşunca onunla samimi konuşuyor. Ama onu eve davet etmeye korkuyorum. Rezil olurum reddederse. Evde tek kalmam lazım bunun için. Pandemide fazls aramız yoktu. Yoksa bodrumda falan sevişirdim belki de. Ayrıca doğuda yaşıyorum. Şimdi hayır dese gider birilerine söyler misiniz kızlar. Çok ateşli bir kız olduğu için evet deme ihtimali de var. Her gün onu altımda inlerken düşünüyorum. Lütfen bir çözüm bulun bana. Onunla saatlerce sevişmek istiyorum ama korkum işte yayılması :/
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar cevap...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Başına bela alırsın ama bence zaten hak ediyorsun belanı bulmayı.
Seks yapmak bela değil ama belli şartlar var olunca. O şart da nikahtır. Evlilik dışı ilişkide kızın sizi ailesine söylemesiyle hayatınızda yeni bir sayfa açılabilir.
Aklı yerinde normal biri olan reddeder söylemez kimseye. Zorla saldıracak değilim zaten.
Yine de önce kabul edip de sonra sizi bir şeylere zorlayabilir.
Ne gibi?
Bakireyse sıkıntı olur. Bozdun, evleneceksin diyebilir.
Bozmam bende. Sadece sevişirim herşeyi yaparım ama bozmam. Arkadan girerim
Yine de tehlikeli bir şey.
Sanmıyorum. Kendi isteği ile yapacak o yüzden tehdit edemez. İnkar ederim.
Ayrıca dostum kız versin bir ona razıyım. Evlenirim de çok ateşli. Onun dışında ateşli birini zor bulurum. Çok seksi ve ateşli diyorum keşke şimdi altımda olsaydı
Açık açık deme temas et rahatsız olacakmi bak
Yakınlaşabilsem temasın kralını yapacağım da sorun o. Eve mi çağırsam
Okurken yukseldim ya
😂😂. Bende yazarken. Çünkü onu düşünüyorum geceleri. Acaba geceleri mesaj atsam niyetimi anlayıp karşılık verir mi? Doğu'da olduğum için bakirelik önemlisir şimdi
Niye ki knk. burada güzel bir taktik ver yeterli. Mesleğim gereği kendimi ifsa edemem.
Polismisin
Hayır öldürdüğünüz bir meslek grubuyum. Tahmin et
Doktor
Evet. O yüzden ifşa etmiyorum kendimi
Dışarda bulusun
Kızın gönlü olup olmadığını merak ediyorum. Onu anlarsam zaten yer sıkıntısı yok.
Alttan yokla cinsellik sor
Çok zor onu sormam. İma etmem bile zor. Kız anlayamadan benim anlamam gerekiyor.
Hahaha çok iyi muhabbet dönüyor
Ne dönüyor nerede