Kız arkadaşımla ilişki yaşadıktan sonra annesi dahil birkaç arkadaşı bana ulaşıp konuyu sürekli cinselliğe getiriyorlar sizce amaçları nedir?
2 ay
Kız arkadaşımla ilişki yaşadıktan sonra annesi dahil birkaç arkadaşı bana ulaşıp konuyu sürekli cinselliğe getiriyorlar sizce amaçları nedir?
Özel özeldir. burada bi kızın yorumunu görmüştüm.. erkek arkadaşımla cinsel hayatımi en yakın kankalarima bile anlatmam yazmıştı. Bence öyle olması gerekir, yatak odası, kaç para maaş aldigin, ilişkideki problemler herkese anlatılmamali.
hayır tabii ki anlatmam, özelimden kime ne. normalde flortlestiigim kisiyi bile baskasina soylemiyorken, iliskiyi anlatmak asiri ucuz ve saygısızca geliyor.
nasıl yani kız cinsel yaşamını çevresine mş anlat mış?
Videolu hemde
Cevap
9Cevap
Annesinin amacı ne kızımı iyi becerdin mı diyor
Binevi
Onu da becer
Aynrn
Annesi kızımı nasıl hadi ordan öğrenmek anlatmanı istiyor
Nasıl?
Annesi kızının nasıl dikildiğini mi ogrenmek istiyor senden
Evet
Kardeşim ne kadar şanslı bjr arkadaşsın akıl mantığını kullan annesi her türlü fedakarlığa hazır sana az biraz mantıklı düşün aklını kullan böyle şeyler isteyen kızının nasıl dikildiğini hikâyesini bilmek isteyen kadın sence ne ister senin hakkında ne düşünür sence bjr düşün bakalım
Annesi kızından daha hazır altına yatmaya ve maddi manevi her konuda eli açık sana fedakarlıklar yapmaya
Maddi yapıyor zaten
Bak tam düşündüğüm gibi fedakarlık yapmaya hazır belli ediyor Kendini zaten onu niye yatağa atmıyorsun Peki
Kadın onu da istiyor çünkü
Büyük
Büyük mü 😄 taş çatlasın 48 yaşında dir
Annesini ne kadar çok mutlu edersen o kadar çok mutlu edecektir seni bunu unutuyorsun sanırım 😄
Nasık yani
O senin bir kere tadını alda tüm kapılarını sonuna kadar açacak sana maddi manevi
Daha dolaylı uygun tüm imkân olanakları sağlayacak sana
Ben olsam çoktan atardım yatağa kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez
Zaten bana iyiler
Daha iyi olmasını istemezmisin
Ne iyi olacak ne diyorsun sanki kraliyet ailesi
Biraz ileriyi ön görmeye çalış bu kadını becerirsen olacakların ilerisini ön görmeye çalış
Valla şaka gibisin 😄
Kardeş sana hiçbir şey anlatılmaz sana tek bir gerçek söyleyeyim aklını kullanmadığına ileride çok pişman olacaksın bunu yaz bir kenara
Kaçırdığın imkanların pişmanlığını yaşayacaksın
Ne imkanı belediye başkanımı yapacaklar
Aile komple sapkın heralde bunun muhabbeti mi yapılır
Bazısı bunu anlatmaktan zevk alır... Abartarak anlatır hatta... Ben de izleterek zevk alırım örneğin.
Annesi mi? Eğer bu şaka değilse içinde bulunduğun ilişkiden bir an önce kurtulmalısın
Bence amaçları beni pohpohlamaktır. İlişkilerin özel olması gerektiğini düşünüyorum, bu nedenle konuyu açıklamamı istemiyorlar.
Hayır nazar değer diye anlatmam
Bu anlatmış
knkam biliyo sevgilim olduğunu
Hayır öyle bişey olamaz
Hayır kesinlikle hayır
Nasıl yani🥴
Detayda yazdım
Anlatmam
Asla
Etik değil