Malum olayda yani bence sevgi bağı hissettiklerinde daha nazik davranırlar, sizce öyle mi?
2 ay
Malum olayda yani bence sevgi bağı hissettiklerinde daha nazik davranırlar, sizce öyle mi?
çok seven erkekte yatakta çok sert olabilir çünkü amacı sana daha fazla zevk vermektir o an. erkekliğini göstermek , seni cıldırtmak ne bileyim her şey olabilir o an bence ama seven erkek yatakta nasıl davranır değil de normal de nasıl davranır diye düşünmek lazım diye düşünüyorum. herkesin sevgisini gösterme şekli farklıdır. o yüzden ben kendimce söyleyeyim. konu eğer yataksa sevdiğim değer verdiğim kadına dokunmak, vücudunun her yerini tutkuyla öpmek, onu koklamak, göğsümde yatırıp şefkat göstermek aşkı başka boyutlara taşır bence. ama dediğim gibi yatakta sevenle sevmeyeni ayırt edemezsin ki yatak odasındaki hali dışarda ki hali gibi olmaya bilir. yatakta o esnada düsmanı gibi de s*kebilir ama bu adam sevmiyor diyemezsin mesela (,
Cevap
26Cevap
evet öyle davranır
Bence o an sevip sevmemeleri pek umurlarında olmuyor yine sert davranıyorlar
%100 aynı olmasa da benzeyen yanlari coktur bence
Ama bu talepte kadınlardan geliyor şimdi biraz.
Erkekleri anlamak çok zor deniz de ki suyu boşaltmak kadar zor...
Yok ben sevsemde öyle davranırım diğer türlü zevk alamıyorum
Hayır öyle değil her erkekte öyle değil en azından, kadının isteğine göre hareket ederim mesela ben
Bence erkekler azınca gözü dönüyor ne olursa olsun nasıl davranıyorsa aynı davranır ya Bilmiyorum
Oha ciddimisin köle mi hahahahana
Yoo kadın kadındır herkese nasıl davranırsan onada öyle davraniriz
Kadını dostun gibi sevecek düşmanın gibi s... kadınlar genelde öyle seviyor
Sevdiğimiz kızla sevişiriz sevmediğimiz kızı beceririz.
Sert olmayı genelde erkek sever ama kadında ister. siz daha nazik olsun istiyorsanız ona söylersiniz. Sert sevmediğinizi
Evet buna tamamen katılıyorum çünkü o kızı kırma veya üzme düşüncesi olmadan içindeki tüm hayvanlık ortaya çıkar
Klasik, kadınların skiyor ama sevmiyor sikayetnamesi. Seni sevmeyen ile yatarsan önce seker sonra döver
Evet tamamen katiliyorum
Benim için fark etmiyor da vicdana gelip sevdiğim diyip yumuşak davrananlarda vardır
Her şekilde sert olurdu
Sert seven kadın da çok var
hayır sert davranması cok azdıgı için olur
Evet doğru
Seviyorsa nazik olur
Çok sevse bile yatakta deliye dönüyorlar
Yok kimisi sert seviyordur
Bence sert seven bunu yapar ve çokta zevkli
Evet amasyada
Ne alakay
İlk de öyle ama sora sert normal
Evet