resimleri sadece örnek olsun diye paylaşıyorum ama bu tarz şeylerde neden bakarsınız? hadi baktınız diyelim bir sefer bakın çevirin yönünüzü yani uzun uzadiye bakmak nedendir rahatsız edecek şekilde

Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Baktık diye hödük, kütük, ökz falan değiliz gerçekten bak..
İnan değiliz, işinde gücünde saygın, akıllı zeki kimimiz yufka yürekli, kimimiz yardımsever, içimizde dokunsalar ağlayacak gibiyim dostum da var, profesör bile var, ordünayüs de var, tek dostu sigara olan da, cebi delik...
Yüreği mangal, bir serçe kuş ölüsü görse ağlayan da..
Yine biz yüreğinde sevgi ırmağı taşmış, mert insanlarız...
İçimizde cebindeki son parasını dilenen güzel gözlü çocuğa vermiş olan da var..
Biz ki o atalarımızın mirası için canını veren gençliğiz..
Yolda kalmış arabayı ayakkabılarımız kayarak itmek için koşu yapıp, kalabalıkta arabaya dokunacak yer bırakmayan insanlarız..
Yaa, BİZ DÜNYANIN VAZGEÇİLMEZİYİZ ; VAZGEÇİLMEZ KADINLARIMIZ İÇİN YARATILMIŞIZ..
Nolur sanki hor görmeseniz haa bırak bakalım, noldu sanki ne kaybedecen.. Zaten bakalım istemiyor musunuz.. Bakıyoruz kabahat, bakmıyoruz kabahat.. Bırak yaa
bakan kişinin de bir önemi var ama yani
ben dar görüşlü birisi değilim zaten de bahsetmek istediğim durumuda burada açıklayamam maalesef yine de teşekkür ederim saygınız için :)
O dediğiniz de sanırım bizim buralar için çok uç noktalar :)
Türkiye bizim buralar her yer bizim sonuçta genel olarak memleketten bahsediyorum. Onca insanın içinde üç beş tanesi değil yani :)
Haklısınız, elbette olması gereken bu.
Çok iğrenç bir durumla karşılaştım da, evet pis bakıyorsunuz
buradan anlatmayım :)
1-) Bu iki fotografta istemsiz degil sen hayaller aleminde yasiyosun sanirim. Uyan da baliga gidelim. Kasten bile bile gösteriyorlar. Bunu anlayamiyorsan bence ilkokuldan tekrar basla egitime.
2-) Kadinlar kasten gösteriyorsa erkekler de doyasiya bakar. Bu kadar basit. Kadin baksinlar diye gösteriyor erkekte bakiyor bunda anormal bir durum var mi?
Kadin seyne kadar mini giyinmis bir de erkegin karsisinda bacak bacak üstüne atmis ee neymis efendim istemeden olmus. :D
Digeri memeler foraaa demis acmis sergiliyor ama neymis istemsiz olmus :D Güzel kafa 👍
güzel kafaya bile sahip olamayan kafa, açıklamayı oku, yorumlara göz gezdir öyle cevap ver.
hödük gibi olmuyor aslında durum bıraz farklı ben bugun yasadım karsımdakı hafıf egılmıs durumdaydı hıc oraya dıkkat etmedım sonra bı anda farkına vardım kafamı cevırdım ama eyer o an benı gorduyse oda hoduk ıste demıstır ama ben kafamı cevırırken baktıgımı zannettı sanırım olay bence beyınde bıtıyor ve ınsanlarda sen bakıyorsan ınsanların baktıgını sanıyorsun sen bakmıyorsan ınsanların bakmadıgını sanıyorsun
İstemsiz frikik mi?
Kusura bakmayın kızlar da, avuç kadar şeyi giyip de, kıçım gözükmez diye uman kadın "kuş beyinlidir"
İstemsiz diye birşeyden bahsedilemez
İstemsiz frikik vermek için avuç kadar giyinmemiş olmak lazım zaten! aradaki farkı anlayabileceğini ummuştum.
Artını verdim başkan, hele şu takip isteğini bir kabul et. Nereye gidip duruyosun anlamıyorum ki, Sayın tanrısevenin, üyeleri memnun edebilmek için görevlendirdiği, en az ırgat başı gibi çalısmakla mükellef olan elemanlar mı hesabını kapatıyor anlamıyorum, iyice dingonun ahırana döndü burası. d
1 numaralı resimde istemsizlik göremiyorum? 2 numaralı resimde de kadın gayet normal bir şekilde dekoltesini sergilemiş
resimlere göre yorum yapmayın lütfen. örnek olsun diye paylaştım ikiside bilinçli sayılabilecek düzeyde ama bu durumalra bilmeden düşenlerde oluyor bazen
Şahsım adına öküz gibi bakmıyorum, hiç görmemiş değilim, ya da beynim beynimde çok şükür
Dekolteye sadece aç erkek bakar açık ve net şöyle düşün yeni yemek yemişsin önüne en sevdiğin yemeği getiriyorlar yer misin? Miden almaz çünkü toksun ama aç olduğunda kuru ekmeğe bile talim edersin işte olay bu
bır kadın frıkık vermek ısterse verır oda ıstedıgı adam verır o yuzden bakmakta sorun yok hatta verdıgı frıkık sonrası aksama bırseyler ıcmeye cagırırım
Bu kadınlar istemsiz mi frikik vermiş biri altını giymeyi unutmuş biri de komple balkonları açmış istemsiz frikik başka bir şey ona da bakmıyoruz 😂
resimleri örnek olsun diye paylaşıyorum demişim bak okursanız
Bunu tam da okuduğum için yazdım zaten örnek olarak paylaştığın resimler anlatmak istediğin duruma örnek değil çünkü
nası nedendir uçak rahat durmuyor göz zevki yaşamak istiyoruz çünkü. her zaman yakalanmaz böyle fırsatlar
İstemsiz frikik verilmez. O mini zaten frikik vermek için giyiliyor.
istemsiz değildir o :D
daha kıyafet giyilirken amaç bellidir
Bilerek veriyor onlar bilerek
Cevap soruda gizli. İstemsiz bakilir. Nett
ama bakmak var bakmak var
Frikik var frikik var. Acildimi kayıyor o göz. Vallaha tutamıyoruz
baktığın kişinin yakınlık derecesi bu duruma etken mi peki?
Kesinlikle
sevindim. teşekkürler
Rica ederim
Biz de tahatsız oluyoruz ki bakıyoruz 😂😂
soru sormak için sorulmuş sanki
begendiysem bakarim ve baktigimida belli ederim :)
Yarağımı kaldırsam bakmazmısın
şeytan dürtüyor işte şerefsiz şeytan
etkiye tepki istıyor demekkı
erkek degilsn anlayamazsın
Kimisde bilerek veriyor
Bakmayan taş olsun.
Ee o firsat bidaha gelmez
cunku mnzara shne
istemsiz bakılır :)
memeeeee
Ben utanıyorum ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?