👉 İkisi de olabilir, cinsel çekim zamanla hem artabilir hem azalabilir. Bu ilişkinin dinamiğine ve birçok faktöre bağlı.
❤️🌹👑🌹❤️ #VvEeNnÜüSsS ❤️🌹👑🌹❤️
🔥❣️🔥 #Cinselyaşam 🔥❣️🔥

👉 İkisi de olabilir, cinsel çekim zamanla hem artabilir hem azalabilir. Bu ilişkinin dinamiğine ve birçok faktöre bağlı.
❤️🌹👑🌹❤️ #VvEeNnÜüSsS ❤️🌹👑🌹❤️
🔥❣️🔥 #Cinselyaşam 🔥❣️🔥
Tamamen aslında iki tarafa da pahalı sürekli aynı şeyleri yapılırsa o cinsel ilişkiler artık belli bir yerden sonra monoton bir hale gelir ya da erkek kadını günlük hayatında uzuyor ise kadın belli bir yerden sonra artık o erkekten yavaş yavaş zevk almamaya başlar
Kesinlikle
Canlı tutmayı başarırsan artar 🖤
Kesinlikle doğru...
Merhaba, gerçek sevginin yoğun olduğu tutku hissedilebilen bir partnerle birlikte zaman ne kadar geçerse geçsin o çekim her zaman yüksekte olur hatta giderek artar :)
Merhaba kesinlikle öyle zamanla artar bencede :)
benim artıyor benim le olanda ilk baştakine göre arada çok fazla fark oluyor isteksiz olan bi kişi bile benim le birliktelikten sonra ayakta şey olur hale geliyor
Peki
Cevap
21Cevap
zamanla artar
Aynen öyle
Bunu Kâğıt üzerinde belirtemem ama şuna eminim mi bir kadını aldattığınızda onun size duyduğu azgınlık artar. Nedenini henüz tespit edemedim.
İntikam almak için sadece sahte bir yaklaşım hiç bir kadın güvenmediği bir erkeği hayatında tutmaz tutamaz eğer çıkarı yoksa o erkekten seven kadından bahssediyorum
Kimle sevgili olduğuna bağlı ama ben iliskimde olsun istemem
Kesinlikle
erkeğin işleyişine kadının cilvesine göre düşerde kalkarda
Evet
Evlenilirse azalır.. evlenilmezse kişilere bağlı değişir :))
Yanlış bilgi verme :D evlenince artar alışkanlık yapar yemek yemek gibi olur bekar kalırsan hiç bişey net değil sonu görünmez :)))
Evlenince artanini ben görmedim daha.. evlilik her şey gibi cekimide öldürür.. bekar olmak daha iyi.. bekar ya da boşanmış kişilere bak genclesir aktiflesirler geneli.. kendilerine bakmaya başlarlar vs. temel olarakevliligin paradoksal yapısı bu maalesef :))
Kişinin birbirine karşı olan tutumuna bağlı
Kesinlikle öyle
Artar ama iki tarfta darklı şeyler bulmalı yoksa olmaz
*farklı
Kesinlikle
Şimdi dönemsel olarak azalıp artabilir bunlar hayatın içinde olan şeylerr
Evet
Fanteziler olmazsa azalır
fanteziler olursa çoğalır
Kesinlikle öyle
O yüzden fanteziler çiftleer arasında her daim olmalı
Doğru davranışlarla artar
Evet haklısın
Cinsel çekimin artması veya azalması çiftlerin birbirlerine olan ilgi ve iletişimlerine bağlı olarak değişir, zamanla iletişimin güçlenmesi çekimi artırabilir.
Artsın çoğalsın tabikide
Kesinlikle
Partnere bağlı bir durum
Evet
Her iki taraftada tutku varsa hep devam eder
Kesinlikle
Bende artıyor.. hem de gelişerek.
Keisnlikle
Kim ne derse desin azalıyor net
Sen anlıyamamışsın net
Erdal artar atma kalkmaz ilk başta olmazsa yap daha hiçbir şey yapmaz
"Redamancy-4" e katılıyorum.
Duruma göre değişir bu işler ula
Baş nasılsa sonuda oykedir
Artar.
Kesinlikle
Artar
Aynen öyle
Azalır
Peki
Duruma bağlıdır..
Artar artar
Her ikiside mümkün
Evet doğru
Teşekkür ederim
Değişir duruma göre
Evet
Bilemiyorum da bende artıyor 😂
Bende fazlasıyla
@glbyzmrt bende de ya ergenlikte ateşliydim ergenlik biterse geçer diyodum ama tersine daha da arttı😄
Mesajların neden kapalı😄
Azalır bence
Peki
Azalıyor
Azalır
Azalır