Cinsel Yaşam 2 ay Cinsellikte sesli yapma hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Cinsellikte sesli yapma hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
ℓuciffєя_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 39 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Rol yapmadığı sürece iyi 0 0 Yorumla
gunderr21 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. Asırı zevkli okuyor herseyi rahat rahat konusuo yapmak asırı zevkli sen hiç telde uzakta biriyle sesli bosaldın mı? 0 0 Yorumla
Akbey5252 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Bence çok güzel oluyor hele de telefonla konuşurken Çıldırıyorum böyle onun intrlerine 0 0 Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok zevkli oluyo hic denemedin mi Yaşıyorsun sanki o anı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Çok severim uygunsa akşam gece yapalım boşalmak istiyorum bakalım 0 1 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Bakalım aynı şeylerden hoşlanıyormuyuz fantezilerimiz uyumlu mu Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı. Sesi bilerek yapıyorsa sıkıntı rol yapıyor demektir 😁 0 0 Yorumla
MaviLir Takip Et Xper 5 Yaş: 31 2 ay Çok yaptım aşırı güzel oluyor özellikle kısık sesle devamlı olacaksa konuşalım 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sesli yapma derken nasıl yani 0 8 Yorumla Soran 2 ay Sadece sesli görüntü olmadan Yorumla Yangınvar005 2 ay Olur tabi neden olmasın gayettw güzel Yorumla Soran 2 ay Yaş kaç Yorumla Yangınvar005 2 ay Kaç lazım acbaa Yorumla Soran 2 ay Ya söyle işteee Yorumla Yangınvar005 2 ay Yazıyor orada :-) Yorumla Soran 2 ay Sesli yapar öısın Yorumla Yangınvar005 2 ay Yani severim tabi Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Etkileyici Ve tahrik edici 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oluyor dahazevkli olur 0 0 Yorumla
Blocknot Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Günümüz yaşam şartlarına uygun değil 0 0 Yorumla
togogün Takip Et Master Yaş: 42 , eic 40% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Hiç yaşadın mı 0 0 Yorumla
Wetphotos Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı. Güzel oluyor zevkli inleme dinlemek 0 0 Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. sesli yapma derken :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 2 ay Hoşuma gidiyordu ama evliyim artık. 3 3 Yorumla Yangınvar005 2 ay Ahhha yine aklında kaldı herhalll 🙈😄 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yoklukta işe yarıyordu. Yorumla Yangınvar005 2 ay Ahhhaa haklısın valaa ama onun yeri de ayrı ya Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Nefis oluyor ses nefes 0 7 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Sessiz olmaz bakışmalı ve konuşmalı Yorumla Cevap sahibi 2 ay Sesli sesli yapalım mı ses tonuma bayılacaksın net!!! Yorumla Soran 2 ay Açığa geç yapalım Yorumla Soran 2 ay Hadii Yorumla Cevap sahibi 2 ay Geldimmmm Yorumla Cevap sahibi 2 ay Açıldımmmmm Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yeaapp Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Kadın iniltileri hoş bence 0 0 Yorumla
Pocket_Cat Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. Neyi tam olarak 0 2 Yorumla Soran 2 ay Sadece sesli görüntü olmadan Yorumla Pocket_Cat 2 ay Sext, gibi yani mesafe varsa arada yapılacak çok alternatif yook Yorumla
Selamwrd Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Oldukça sürükleyici 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olur olur 0 0 Yorumla
Güntan_Göktan Takip Et Yoda Yaş: 31 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı. sessiz nasıl oluyor ki :D 0 0 Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gayet hoş 0 0 Yorumla
Gezginadamfb34 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Sahte degil doğal olursa. guzel 0 0 Yorumla
Ummuttt Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ses iyidir ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Güzel bir deneyim denedin mi hiç 0 6 Yorumla Soran 2 ay Sesli sexting vs yaptım ister misin sende Yorumla Cevap sahibi 2 ay İsterim hangi uygulamada yaptın Yorumla Cevap sahibi 2 ay Tamam bekliyorum Yorumla Cevap sahibi 2 ay Engeli kaldırır mısın lütfen Yorumla Cevap sahibi 2 ay Özür dilerim kötü hissettirdiğini biliyorum ama benimde sana ihtiyacım var Yorumla Cevap sahibi 2 ay Çalışıyorum ondan oldu üzüldüm 😔 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay zevkli olduğunu düşünüyorum 0 6 Yorumla Soran 2 ay Sadece ses görüntü yok Yorumla Soran 2 ay İyi mi Yorumla Cevap sahibi 2 ay sestede g, zeldi o ıslak sesler inlemeler Yorumla Cevap sahibi 2 ay sence zevk verir mi? Yorumla Cevap sahibi 2 ay orada misin Yorumla Cevap sahibi 2 ay heyo? Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Nası yani 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Zevkli olur baktın çok ses yapıyor agz topu 0 1 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Sesli konuşarak mi yoksa Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. dedlı olr zatn 0 0 Yorumla
BoğaAslansix Takip Et Xper 7 Yaş: 30 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. Bayılırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Rol yapmadığı sürece iyi
Asırı zevkli okuyor herseyi rahat rahat konusuo yapmak asırı zevkli sen hiç telde uzakta biriyle sesli bosaldın mı?
Bence çok güzel oluyor hele de telefonla konuşurken Çıldırıyorum böyle onun intrlerine
Çok zevkli oluyo hic denemedin mi
Yaşıyorsun sanki o anı
Çok severim uygunsa akşam gece yapalım boşalmak istiyorum bakalım
Bakalım aynı şeylerden hoşlanıyormuyuz fantezilerimiz uyumlu mu
Sesi bilerek yapıyorsa sıkıntı rol yapıyor demektir 😁
Çok yaptım aşırı güzel oluyor özellikle kısık sesle devamlı olacaksa konuşalım
Sesli yapma derken nasıl yani
Sadece sesli görüntü olmadan
Olur tabi neden olmasın gayettw güzel
Yaş kaç
Kaç lazım acbaa
Ya söyle işteee
Yazıyor orada :-)
Sesli yapar öısın
Yani severim tabi
Etkileyici Ve tahrik edici
Oluyor dahazevkli olur
Tahrik edici olduğunu
sessiz oluyor mu ki 😅
Sessiz sexs mi oluyor
Günümüz yaşam şartlarına uygun değil
ne diyeyim beni tahrik ediyor.
Hiç yaşadın mı
Güzel oluyor zevkli inleme dinlemek
sesli yapma derken :)
Hoşuma gidiyordu ama evliyim artık.
Ahhha yine aklında kaldı herhalll 🙈😄
Yoklukta işe yarıyordu.
Ahhhaa haklısın valaa ama onun yeri de ayrı ya
Nefis oluyor ses nefes
Sessiz olmaz bakışmalı ve konuşmalı
Sesli sesli yapalım mı ses tonuma bayılacaksın net!!!
Açığa geç yapalım
Hadii
Geldimmmm
Açıldımmmmm
Yeaapp
Kadın iniltileri hoş bence
Sesli yapani bulamiyoruzki
Olabilir diyorum
Neyi tam olarak
Sadece sesli görüntü olmadan
Sext, gibi yani mesafe varsa arada yapılacak çok alternatif yook
Oldukça sürükleyici