Ya aslında normal. Sonuçta bahsettikçe isteğin artıyor yalan yok. E konuştuğun kişi de en yakınındaki karşı cins. Normal bi yerde :D ama abuk bir durum oluşuyo sonrasında ne yapacağını bilemiyorsun
Kisisel olarak ben "bir kere yaptim yeter gidip baskasini bulayim" kafasinda degilim. O kisi guven veren haz veren tutkulu biriyse o benibbirakmadqn ben onu birakmam
Benim hosuma gidiyor acikcasi. Gec bosalmak daha haz veriyor. Aletimin ucuna kadar gelip orada bekleyip bekleyip bir anda patlamasi volkan gibi.. harika bir duygu
Kızlar Ne Diyor
Karşı cins bi tek nişanlım var. E onla da konuşuyom
Hayır.Çünkü konuşmanın sonu hep memelerin kaç bedene geliyor :D
Sana hep abazalar denk gelmis😂
Ya aslında normal. Sonuçta bahsettikçe isteğin artıyor yalan yok. E konuştuğun kişi de en yakınındaki karşı cins. Normal bi yerde :D ama abuk bir durum oluşuyo sonrasında ne yapacağını bilemiyorsun
Sanalda oyle bir sorun olmuyor. Kisisel bir bagin olmayinca hersey daha kolay
İlla bağ gibi değil. Ne bileyim konuştuk ettik iki tarafta emeline ulaştı. Ee sonra :D
Kisisel olarak ben "bir kere yaptim yeter gidip baskasini bulayim" kafasinda degilim. O kisi guven veren haz veren tutkulu biriyse o benibbirakmadqn ben onu birakmam
Bende oluyo yalan yok :D
E ben de beni birakmayani birakmam dedim zaten 😄. Birakirsa ben de onumdeki maclara bakarim asdssf
Bir deneyelim derim ne dersin
Evet ama her önüme gelenle değil
Yoda olmus iki gozumun cicegi
Hayır tahrik oluyorum
Ben de. Ne guzel iste
Ben tahrik olunca kendimle uğraşmam gerekiyor baya :D
Ahaha benim gibisin demek ki😄 ozellikle sanalda cok gec bosaliyorum
İşte uğraş dur işin yoksa :D
Benim hosuma gidiyor acikcasi. Gec bosalmak daha haz veriyor. Aletimin ucuna kadar gelip orada bekleyip bekleyip bir anda patlamasi volkan gibi.. harika bir duygu
Ben mastürbasyonla tam anlamıyla rahatlayamıyorum. Sanki tam zirveye ulaşacakken yarım kalmışım gibi bir his oluyor. Fazlası lazım geliyor :D
Eger sehirler yakinsa fazlasini da getirebilirim ayagina😘
Konu bu değil :D
Haklisin 😅 soruyu begenir misin? Burda mahremiyetimiz yok hic
Hadi gizli uye:)
Sonu kötü bitiyor :D
Benim iyi bitiyor valla. Guzel bir rahatlama ile😄
İşte öyle bitiyor. Öyle fikir alış verişi olarak kalmıyor. Malzeme oluyor
Ahaha olursa da olsun ya bir daha mi gelecez dunyaya. Eglenelim azicik
Sonrası pişmanlık :D
Pisman olunacak hicbirsey yok ki. Herkesin kendi bedeni ve karari. Zaten ben daha cok sanal seksten bahsediyorum. Temas bile olmadan
Ya öyle de mastürbasyondan sonra bile gelir ya bir pişmanlık bu da öyle bir şey.
O pismanlik manasiz demek ki;) soruyu begenir misin:)
Birsey denicem begenir misin asdfs