Cinsel Yaşam 2 ay Akrep burçlarının libidosu yüksek midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Az önce bir akreple karşılaştım da Akrep burçlarının libidosu yüksek midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
busegmss Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Akreplerin sadece adı çıkmış, yüksekler orası ayrı ama daha yüksek burçlar var. 2 10 Yorumla Soran 2 ay Misal? Yorumla busegmss 2 ay Koç, aslan, boğa Yorumla busegmss 2 ay Yay da var Yorumla Soran 2 ay Burçolog musun Yorumla busegmss 2 ay İlgim var sadece. Yorumla Soran 2 ay Senin burcun ne Yorumla busegmss 2 ay Boğayım ben Yorumla Soran 2 ay Yükseksin yani Yorumla busegmss 2 ay Konumuz ben değilim Yorumla Soran 2 ay Tamam anlaşıldı 😅 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Yükseleni akrep olandan bile kork libido konusunda başka seviye onlar 6 3 Yorumla Soran 2 ay Balıklar? Yorumla Cevap sahibi 2 ay Onları bilmem Yorumla Soran 2 ay Her şeyi bil beni bilme Yorumla
nickimde_mi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Burcum boğa yükselenim akrep hem akıyorum hem yakıyorum 😅 1 2 Yorumla Soran 2 ay Aga benden uzak dur be Yorumla nickimde_mi 2 ay Yakın bile değiliz Yorumla
ccgty2890 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Merhaba Engelle ömrünü hergun çift gün olarak yaşarsın 0 3 Yorumla Soran 2 ay Nasıl yani Yorumla ccgty2890 2 ay Yarın öbür gün anlarsın Yorumla Soran 2 ay Bugun anlatsana be adam Yorumla
Petquee Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Burca göre bakmamak lazım 1 1 Yorumla Soran 2 ay Etkili diyorlar ama Yorumla
Belicia Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 2 ay Bence fazla şişirilmiş balonlar 0 1 Yorumla Soran 2 ay Denendi onaylanmadı diyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Akreplerin sadece adı çıkmış, yüksekler orası ayrı ama daha yüksek burçlar var.
Misal?
Koç, aslan, boğa
Yay da var
Burçolog musun
İlgim var sadece.
Senin burcun ne
Boğayım ben
Yükseksin yani
Konumuz ben değilim
Tamam anlaşıldı 😅
Yükseleni akrep olandan bile kork libido konusunda başka seviye onlar
Balıklar?