Bir çocuktan hoşlandım benimle ilgileniyordu diye. Çok fazla sexting yapmak istiyor bende rahatsızım bu durumdan dedim. Ondan rahatsızım anladı konuşmuyoruz. Beni arzulamıyorsun o zaman diyor. Ulan ne alaka hoşlanıyorum ama böyle şeyler konuşmak istemiyorum bunu anlamak neden zor ya.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılBen burçlara göre insanları sınıflandırmayı sevmiyorum Evet burçları inanan burçları ilgilendiren bir bilim dalı olabilir buna asla saygım sonsuz ama bunlar her zaman için gerçeği yansıtmıyor O zaman ben sana şöyle söyleyeyim teraziyim ama libidom senin dediğin o akrep burcundan bile daha da fazla aşırı derecede fazla hani anlasan belki Oha diyebilecek konuma gelirsin Onun için her ne kadar İstisnalar kaideyi bozdun fazla bile Sonuçta böyle bir kaide var mı var İnsanların Bence hormonları ile alakalı bir durum bilimsel yani
03 Yorumla
Soran+1 yılYok tabi haklısınız ama yeni tanıştığım biriydi ve sadece hakkında burç öğrenebildiğin için oradan ilerledim sinirlenipte yazdım. Bir kızı bu duruma sokmak çok yanlış ve baya bi üzülünce ne dediğimi bile bilemedim buraya yazarken
- +1 yıl
ay kıyamam ya :(
Soran+1 yılYapacak pek bir şey yok pek maalesef
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
+1 yılKlasik erkek mantıgı😂 Sen duygularınlankonusurken o farklı bir yerden konusuyor olabilir:) Bu arada ben ikizlerim yükselen akrep. Libidosu yüksek olmasını anlıyorum dksj
01 Yorumla
Soran+1 yılyok öyleydi zaten. Bir gün öyle konuşmak istedi bende mal gibi istemeye istemeye sırf hani bitirsin şu konuşmayı diye kabul ettim. Diğer gün normaldi ama sonra ki gün gene başladı. Duygusal bir şey yoktu aramızda sanırım. Ben istemiştim öyle bir şey ama olmadı. Kavga ettik o kendi keyfinden bahsetti buna saygı göstermediğimden , bende bunları istemediğimden rahatsız olduğumdan bitti öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAkrep burcunun kadının libidosu fazla, erkeğinin o kadar değil. O davranış da çoğu erkekte olabiliyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok valla bokunu çıkardı işin
boş ver gitsin büyük ihtimalle ulaşınca da bırakırdı böyle yapan
05 Yorumla
Soran+1 yılyani aşırı üzüldüm ya bugün. Böyle neden insanlar var neden yapıyorlar diye.
Soran+1 yılmaalesef yani
Soran+1 yılYok yapacak bir şey. Alışıcam yani bu duruma
Gizli Üye(36-45)+1 yılBırakın şu uyduruk şeyleri bazı amaçlara erişmek için arkasına sığınalan yalanşar
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
Cevap sahibi+1 yılOnun bu istekliliği azgınlığı burcundan mı kaynaklanıyor yoksa düşüncesizliği onun sana bakışından mı ne yani akrep olursa bunun gibi düşüncesiz mi olacakmış
Soran+1 yılYok ya tabi ki her şey burçla alakalı değil ama tanıyabilmek içinde biraz baktım. Tabi ki karakter meselesi.
+1 yılSende Seksi böyle çok resmi yapanlardansın ya çok sıkıcısın 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum konuşmak.
- +1 yıl
İyi gel normal konusaalim 😅 ekle bakalim
Soran+1 yılBu profil fotoğrafla mümkün değil hahaha
- +1 yıl
😂😂😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılKullanmaya çalışmış boş ver
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu konuşan kız bulmak çok zor
110 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmayın. Sevgili yapın ve zamanı gelince yaşayın nasıl fikir
Cevap sahibi+1 yılEvlenince bile bunu doya doya yaşayamadık desem?
Soran+1 yılNeden bu kadar istiyorsunuz ki
Cevap sahibi+1 yılSiz neden istemiyorsunuz asıl. Esas sorun bu zaten.
Soran+1 yılHayatımda büyük bir yeri yok. Çok keyif almıyorum benim için önemli şeyler davranışlar vakit geçirmek. Birlikte filmler diziler izleyip konuşmak vs vs
Cevap sahibi+1 yılÇok kötü ya 😞😞
Soran+1 yılKötü ya da güzel. Üzgünüm ama cinselliği önplanda tutmuyorum. Kendisinede belirttim bunu hani ben aramıyorum o kadar. Tabi insanların ihtiyaçları oluyor insanız ama çok değil
Cevap sahibi+1 yılArzumu bir bilsen
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılÇekim işte
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Arkadasin bi rahatlamasi lazim
06 Yorumla
Soran+1 yılaynen beni de araç olarak görüyor demi canım canım
Soran+1 yılÖyle değil gibiydi çok düzgün konuşuyor kibar ama bu olayları bezdirdi
Soran+1 yılgerek yok tabi öyle şeye
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ya o aklı şeyinde
01 Yorumla
Soran+1 yılGaliba
Sen niye hala uzatıyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yılÜzüldümm. Biriyle keyif alıyordum konuşmaktan
Soran+1 yılbakalım ne zaman konuşsam yanlış yaklaşıyorlar
Soran+1 yılBir şey istemiyorum ki arkadaş olmak istiyorum
Soran+1 yılcanım yapıyorum işte
+1 yılakrep be boğa burcu öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlar kaç
04 Yorumla
Soran+1 yıl25
Cevap sahibi+1 yılSenin ona ilgin yok sanırım
Soran+1 yılİlgim vardı ama seks konuşmak istemiyorum. Her ilgisi olan seks konuşmak zorunda değil. Ben onun sesini duymayı, vakit geçirmeyi, bir şeyler hissedebilmeyi sevdim. Ben onunla yatakta hayaller kurmak istemedim. Tabi bu çok ayıp bir şey değil ama ben daha farklı baktım öyle istedim
Cevap sahibi+1 yılDm den yazar msn
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu arzuluyorsun sanırım
04 Yorumla
Soran+1 yılHoşlanmıştım bi ama ilerisi yoktu
Cevap sahibi+1 yılDiğer taraftan yazar mısın önemli.
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılİstek atar mısın profile
+1 yıl7/24 azginim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem